Victorie – NineStarKi energie Volle Maan Juli

Victorie-Nina-Elshof-Feng-Shui

Victorie

Hoe onderga je tot nu toe de tumultueuze invloed van 8-aarde die de energie van dit jaar domineert? Heb je er al genoeg van? Nee? Nou, dat komt goed uit dan, want er komt meer interessante energie je kant op. Energie die je in de richting stuurt van een persoonlijke victorie. 

Naar Binnen

De energie van de Volle Maan van Juli, wordt gerepresenteerd door het Nine Star Ki profiel 8-6-7. Dat is 8-aarde, 6-metaal, 7-metaal. Inderdaad, een beetje zoals het profiel van vorige maand. Deze maand wordt de beweging van de energie echter naar binnen gericht en zet daar de boel op z’n kop. Maar niet alleen dat, het opent ook een energetische doorgang naar een nieuw niveau van spiritualiteit. Althans, die kans wordt geboden, het is aan jou of je er gebruik van maakt. 

Energie

6-Metaal is het element dat zich in de positie bevindt van de binnenwereld. Dit is de wereld van je innerlijk gevoelde waarheid, gevoelens, angsten, verdriet en droefenis, tranen die niet zijn gehuild en pijn die niet tot uitdrukking is gebracht.

Maar het is is ook de wereld waar je je opnieuw kunt verbinden met je spirituele oorsprong en je zielsopdracht. 6-Metaal zelf vertegenwoordigt niet alleen het vermogen over een situatie na te denken en deze tot op het bot te ontleden. Het is ook het element dat het meest spiritueel is, in de waarste zin van het woord: want het gaat allemaal over energie. Het gaat over de helderheid van jouw energie en over alle  vormen waarin je die helderheid laat overschaduwen door demonen uit het verleden. Het gaat over de kracht van je energie en over alle manieren waarop je bewezen hebt prima in staat te zijn deze kracht te ontkrachten. En het gaat ook over het sturen van je energie in de richting waarin je ziel zich wil ontwikkelen en over alle mogelijke interventies die je hebt toegestaan door het pad van anderen te volgen waardoor je zelf de weg kwijtraakte. 

Guru

De combinatie van de 8-aarde en 6-metaal energie van het Nine Star Ki profiel van de Volle Maan van juli, eert de gids in jou. De innerlijke leraar of guru die weet wat het beste is voor jou. Deze Volle Maan is een goed moment om je opnieuw te verbinden met dat deel in je dat deze leraar of guru is; nodig dit deel uit om weer een actieve bijdrage te leveren aan je leven, en volg zijn aanwijzingen. Want dit deel is wijs, het is precies en streng, maar het is ook compleet eerlijk en meedogenloos intens. Het staat geen angsthazen dramatiek toe, het is er slechts op uit om de les geleerd te krijgen.

[inlinetweet prefix=”‘” tweeter=”” suffix=”‘”]Leren wat het leven je wil laten leren, is de meest effectieve manier om te slagen in het je bevrijden van alle obstakels op je weg naar heelheid, herstel en geluk en daar victorie over te kraaien. [/inlinetweet]

6-Metaal voegt een onderzoekende kwaliteit aan dit proces toe, die geen detail aan het oog laat ontsnappen. 

In dit profiel is 6-metaal ook het zwaard dat je innerlijke leraar helpt om zich een weg te banen door de zooi, zodat de duisternis die deze zooi omringt en het gif dat het verspreid, verdreven wordt. Hierdoor wordt zichtbaar wat zelden zichtbaar wordt in het leven; de essentie waar het om gaat. Het onmiddellijke resultaat is het loslaten van de spanning die nodig is om al die zooi maar onderdrukt en verborgen te houden: victorie aan je zelf! 

Victorie-Nina-Elshof-Feng-ShuiAbsolute Eerlijkheid

Deze maand gaat het voornamelijk over het toepassen van de wijsheid van 8-aarde op wat je innerlijk beleeft zodat je kunt herkennen welke gevoelens en emoties je tot uitdrukking moet brengen. Jij weet, jouw lichaam weet, wat het veld mag ruimen. Het is niet eenvoudig om daar mee om te gaan. Het vraagt je absolute eerlijkheid over wat er losgelaten moet worden; wat sowieso niet bestemd was voor jou.

Het is confronterend maar blijf kalm, onthoud je van vluchtgedrag, en voel de pijn. Adem je een weg door de pijn en kwelling heen die ergens in je lichaam ligt opgeslagen. 

Spirituele Wereld

8-Aarde beschikt over de wijsheid om 6-metaal te helpen bij het maken van keuzes. Keuzes die gebaseerd zijn op intrinsieke en oude kennis: de kennis van je lichaam, het lichaam van Moeder Aarde. 6-Metaal kan het zichtbare met het onzichtbare verbinden; de spirituele wereld van beloftes en intenties; van mensen die in andere domeinen leven; en van klemmende afspraken die je vasthouden en verhinderen om een vrij leven te leiden.

Als eenmaal de blokkerende energieën zijn losgelaten, kan het zomaar zijn dat er gekke dingen gaan gebeuren. Bijvoorbeeld dat je het gevoel krijgt dat je ongebonden en bevrijd bent, of dat je je gelukkig voelt! Als je die blokkerende energieën loslaat, heb je niets meer te verliezen. 

Stel dus grenzen, zeg nee tegen dat wat je klein en onbeduidend houdt, wees helder over waar je je focus op richt en neem besluiten. Maar vooral: wees onbevreesd daarover en eis je overwinning, je victorie op! En weet dat het vlak voor de dageraad altijd het donkerst is. 

2 gedachten over “Victorie – NineStarKi energie Volle Maan Juli”

 1. Wauw Nina, dit is zo treffend en herkenbaar. Sinds een paar dagen ben ik snipverkouden geworden en heb lichte bronchitis. Daarbij merk ik dat ik allerlei oude troep, overtuigingen en beperkende gedachtes aan het loslaten ben. Ik ben enorm aan het opruimen. Het komt helemaal overeen met hoe jij dit in deze blog beschrijft.

  1. Dag Sietske,
   Dank je wel voor je reactie. Heel bijzonder dat je het op dit moment ervaart zoals ik het beschreven heb. Het past bij de energetische tendens van dit moment. De uitleg die Nine Star Ki daaraan kan geven, kan zo helpen om te begrijpen wat er gebeurt!
   Fijn dat je even de moeite hebt genomen te reageren, dank je wel!
   En sterkte met je verkoudheid en bronchitis. 😀
   Groetjes, Nina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *