Brug Naar De Toekomst – NineStarKi Energie – Volle Maan Juni

Brug-Naar-De-Toekomst-Nina-Elshof-Feng-Shui kopie

Brug Naar De Toekomst

Toekomst

8-Aarde heeft impact, ongelooflijke impact, waarschijnlijk meer dan je je realiseert. Het is het element dat je toekomst vormgeeft op basis van lessen die geleerd zijn en gebeurtenissen die ervaren zijn. Deze maand maakt duidelijk wat je op een fundamenteel niveau geheeld en verbeterd hebt. Alle toekomstige gebeurtenissen, bestaan al in het verleden. Het is dus belangrijk om dankbaar te zijn wat je ervaren hebt! De energie van deze maand helpt om het verleden met de toekomst te verbinden. Het helpt de kloof tussen beiden te overbruggen. 

Toverspreuk

De vraag is echter wel wat je van dat verleden gebruikt als een gids die je een nieuwe richting in het leven wijst. Een en ander is afhankelijk van je inzicht te kiezen wat goed is om te volgen en te weten wanneer je moet ophouden met het zwaaien met je toverstokje en wensendenkend te hopen dat er iets goeds gebeurt. De energie van het Nine Star Ki profiel van deze maand maakt je bewust van de toverspreuken waarmee je je heldere blik vertroebeld en zodat je daar verantwoordelijkheid voor kunt nemen.

Brug-Naar-De-Toekomst-Nina-Elshof-Feng-Shui kopieBrug

Het Nine Star Ki profiel van de volle maan van deze maand juni is 8-7-6. Dat is 8-aarde, 7-metaal, 6-metaal. Terwijl 8-aarde alles verteert en integreert wat geweest is, opent 7-metaal op een creatieve wijze je geest voor nieuwe mogelijkheden. Zoals een kind dat met een frisse, nieuwe blik de wereld ontdekt en op die manier ook naar oude zaken kan kijken kan het het leven in een heel andere richting sturen dan dat van de ouders. 6-Metaal is het element dat knopen doorhakt en verbindingen verbreekt; dat een heldere richting kan kiezen en dat vanuit integriteit en oprechtheid besluiten kan nemen. 6-Metaal gaat over de kwaliteit van energie en van het gebruik maken van die energie om de kloof te overbruggen die enkel tussen je oren aanwezig is. 

Cadeaus

Wensdenken is alleen nuttig als het gebruikt kan worden om een brug te slaan die het mogelijk maakt om je dromen te laten landen en vaste grond onder te voeten te geven. Anders creëer je een fantasiewereld die zomaar ineen kan storten. Als je er op de juiste wijze mee werkt, nemen dromen je echter niet mee naar een realiteit die niet van deze wereld is, maar voorzien ze je juist van de juiste dosis lef en moed om te streven naar wat jij waard bent om te bereiken. Dromen zijn dan de boodschappers die de cadeaus brengen die er op wachten ontvangen te worden. 

Macht

Dit proces verlangt een heldere geest en ook helderheid over je innerlijke kracht en je vermogen om de touwtjes in handen te nemen in deze situatie. Maar ook vraagt het om je helderheid te weten wanneer dingen buiten je macht liggen en deze vervolgens over te laten aan de goden. 

Behulpzaam

Kaders worden opengebroken, grenzen overschreden en hordes genomen. Deze maand is het mogelijk dat je mensen ontmoet die op dezelfde frequentie opereren als jij. Mensen die je dromen van een fantastische toekomst bevestigen of beantwoorden. Of wiens dromen samenvloeien met die van jou. Zij zullen heel behulpzaam blijken te zijn! Hou ze in de gaten als je zelf twijfel ervaart, want zij helpen je herinneren aan alle redenen waarom jij doet wat je doet in deze wereld. Er zit namelijk ook de dromen van anderen een waarheid.

Waarheid

Trouw blijven aan je innerlijke kracht en waarheid maakt het anderen op een bepaalde manier ook mogelijk om hetzelfde te doen. Het helpt je om gefocust en gecentreerd te blijven als de uitdagingen groot worden. En dat zal beslist gebeuren in de komende dagen. Trouw blijven aan je innerlijke kracht en waarheid brengt tevens aan het licht wat aanwezig is zonder dat anderen zich daar van bewust zijn; deze maand maakt het je mogelijk ook de waarheid van anderen te spreken en je deze eigen te maken. Dat is lastig om daarmee geconfronteerd te worden. Net zoals zij jouw waarheid kunnen spreken en jij geconfronteerd wordt met een waarheid waar je je  niet bewust van was.

8-Aarde, in de stille verborgenheid van het innerlijke proces, is achter de schermen hard aan het werk om te verteren en te integreren wat er verteerd en geïntegreerd moet worden. Van daaruit werkt het aan het vormgeven van een andere toekomst. Let wel: een andere toekomst, niet noodzakelijkerwijze beter op een persoonlijk niveau! Want, 8-aarde gaat dit jaar vooral over het veranderen wat was op zoek naar naar het goud dat nodig is om een nieuwe toekomst mee te bouwen. 

En bedenk je: er is veel om dankbaar voor te zijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *