Vertrouw Jij De Onderstroom Van Je Leven?

Vertrouwen-In-De-Onderstroom-Nina-Elshof-Feng-Shui

Onderstroom: NineStarKi energetisch profiel Volle Maan – 28 Juni 2018 – 06:54 in Steenbok

Het Nine Star Ki profiel van vandaag is: 9 – 1 – 4

Oorsprong

Het 9-1-4 Nine Star Ki profiel van deze volle maan, herinnert ons aan onze oorsprong. Aan het immense, donkere, diepe water waaruit we zijn voortgekomen en waar we weer naar terug zullen keren. Voor sommigen voelt dit immense, donkere, diepe water als een zwart gat waarin je kunt verdwijnen om nooit meer terug te keren. Voor anderen voelt het als een zuivere bron van waaruit je je oorspronkelijkheid en zuivere potentie kunt putten. 

[inlinetweet prefix=”‘” tweeter=”” suffix=”‘”]Water is de wereld waarin onze grootste talenten ronddobberen, wachtend om aan de oppervlakte te mogen komen.[/inlinetweet]

Onbewuste

Deze volle maan is door de 1 van 1-water, sterk verbonden met deze denkbeelden. Omdat het tevens in het midden van het profiel staat, dringt de water energie diep door in ons onbewuste. De onbewuste water wereld waarin onze grootste angsten en trauma’s ronddobberen én waar onze grootste talenten sluimerend aanwezig zijn in afwachting van hun geboorte. Het zijn echter de angsten en trauma’s die een heldere kijk op onze zuivere talenten aan het oog onttrekken. 

Vertrouwen-In-De-Onderstroom-Nina-Elshof-Feng-ShuiOnderstroom

Gemengd met de energie van 9-vuur in de eerste positie, kunnen de momenteel al aanwezige gevoelens van chaos en turbulentie in een overdrive raken. Het is echter de kunst om je desondanks voor te stellen dat je in een bootje midden op de oceaan rond drijft, zonder de mogelijkheid om de koers te beïnvloeden of de richting te wijzigen. Je bent overgeleverd aan de onderstroom. Paniek zal je bootje eerder in woeliger baren brengen dan dat het redding brengt. De kunst is dus om vertrouwen te hebben in die onderstroom. Laat deze zijn werk doen zodat boven komt drijven wat erkend moet worden en wat we in het licht van de zomer zon onder ogen kunnen zien. Erken de sluimerende talenten en kwaliteiten. Erken ook de angsten en trauma’s die een rol gespeeld hebben in het veroorzaken van de onrust in je onderstromen. Laat ze boven komen drijven en je vergezellen op je reis.

Navigatie

Voel ook de eb en vloed beweging van een grotere stroming die je draagt en, misschien nog onherkenbaar, ook door rimpelt in de onderstroom van jouw leven en deze op onnavolgbare wijze mede vorm geeft. Vertrouw het grotere plan; je hebt geen navigatie systeem nodig als je jezelf toestaat om te (be)rusten in die flow. Je hoeft jezelf enkel toe te staan om mee te drijven op de stroom van deze grotere beweging. Het brengt je kleine bootje precies op de juiste tijd naar de juiste kust voor jou om te landen.

Titanic

Hulp komt in dit proces van 4-hout. Het element dat in staat is om je gevoelens water-issues onder woorden te brengen. Want bedenk dat zolang zaken onuitgesproken blijven, zolang deze onbenoemd blijven, er een kans bestaat dat deze ongemerkt voor vertraging of verstoring kunnen zorgen in het verloop van het grotere reisplan van je leven. Onuitgesproken zaken zijn als het onderwater deel van de ijsberg dat de Titanic tot zinken bracht. 

[inlinetweet prefix=”‘” tweeter=”” suffix=”‘”]Onuitgesproken zaken zijn als het onderwater deel van de ijsberg dat de Titanic tot zinken bracht.[/inlinetweet]

Boodschapper

Als dus een van je monsters of een van je diepste wensen z’n kop door de oppervlakte van je onbewust breekt, kijk er dan niet alleen aandachtig naar, maar nodig hem ook uit om met je in gesprek te gaan. Hij is de boodschapper van belangrijke informatie waar je je bewust van dient te worden.

Transformerende Verbinding

Het is door deze prachtige kwaliteit van de 4-hout energie, dat een prachtige verbinding tot stand gebracht kan worden met de energie van 9-vuur. De energie van transformatie. De energie die je helpt om een heel andere, meer duidelijke positie in je leven in te nemen. Niet alleen deze maand, maar het hele jaar, lees maar hier.

Neem dat wat voor je werkt en laat de rest voor wat het is. Als je dit werk wilt delen, dan moet je het citeren en linken aan deze blog en de website. Dank je wel voor je steun en voor het delen van mijn werk! Dat waardeer ik zeer en jou ook! Dank je! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *