Liefde voor het Leven – NineStarKi Energie Volle Maan Februari

Love-for-Live-Nina-Elshof-Feng-Shui

Liefde voor het Leven

Liefde voor het leven wordt vaak geblokkeerd door gebrek aan liefde voor jezelf. Ze heeft de ongelooflijke vaardigheid om je bewust te maken van angsten die je verhinderen je vol overgave aan het leven over te geven. Het is door liefde dat je jezelf leert kennen, jezelf leert waarderen. We leren wie we zijn en wie we kunnen worden. Maar het is geen gemakkelijk proces, zoals je waarschijnlijk zelf al ondervonden hebt. Liefde vraagt om actie, om daden. Zonder daden sterft elke liefde een pijnlijke en langzame dood als het enkel in woorden beleden wordt. 

Verdediging

Liefde is in staat om de cocon van eenzaamheid open te breken. Ze is in staat om je bewust te maken hoe je jezelf hebt geïsoleerd van het leven. Hoe je jezelf hebt geïsoleerd van liefde, door je terug te trekken in je met prikkeldraad omgeven donjon. Een onneembare vesting van onverwerkt verleden en niet geleerde en niet geïntegreerde lessen. Zelfs liefde heeft het moeilijk met zo’n uitdaging. Tenminste, zolang de geliefde niet bereid is de liefde haar werk te laten doen door het verdedigingswerk steen voor steen af te breken. Alleen dan kan het kwetsbare en gekwetste hart de ruimte gegeven worden om weer adem te halen. Ruimte om weer te leven en lief te hebben. 

Aarde

Het Nine Star Ki profiel van deze volle maan is 8-2-2. Dat is 8-aarde, 2-aarde, 2-aarde. Aldus is een profiel samengesteld dat enkel en alleen uit aarde elementen bestaat. Aarde spreekt de taal van het lichaam, van het fysieke leven en van alle wijzen waarop het leven zichzelf fysiek tot uitdrukking brengt. 2-Aarde is het element dat de energie van het levensaspect ‘relatie’ tot uitdrukking brengt. Door de dubbele aanwezigheid van dit element in het profiel van deze maand, wordt dit aspect benadrukt en in een centrale focus positie geplaatst. Er valt dus niet te ontsnappen aan relatie vragen en thema’s deze volle maan; het vraagt je volle, onverdeelde aandacht. 😀

Liefde-voor-het-Leven-Nina-Elshof-Feng-ShuiRelatie

2-Aarde is, in de eerste plaats, een uitdrukking van de relatie met jezelf. Het is deze relatie die bepaalt hoe je in staat bent om in relatie te zijn met iemand anders. Als liefde, oprechte liefde, geen deel uitmaakt van je relatie met jezelf, dan wordt het oprecht houden van iemand anders bijna onmogelijk. 

Van iemand anders houden begint bij het vermogen van jezelf te houden. En het begint bij het vermogen jezelf en je innerlijke wereld van je ziel te ondersteunen en te verzorgen, zoals een moeder dat kan. Zonder die vaardigheid zul je altijd tekort schieten in het waarderen van iemand anders. Terwijl, tegelijkertijd, die ander de schaduwen van jezelf tot uitdrukking brengt die je zelf niet kunt zien. Deze vorm van relatie is gedoemd te mislukken. 

Goud

Het 8-2-2 Nine Star Ki profiel van deze volle maan gaat over liefde, liefde, liefde en zelf-liefde en over waar het in het verleden fout ging wat dit betreft. Het geheim van een goede en gezonde relatie, met jezelf en met een ander, is van het proces te houden dat liefde in gang zet, niet van de resultaten. De 8-aarde in dit profiel nodigt je uit jezelf een weg te banen door de herinneringen en ervaringen van oude relaties en om het goud op te graven. Het goud dat verborgen ligt in het herkennen van patronen en in het integreren van de lessen; dat is het aanboren van ware wijsheid. Door dat te doen herwin je je onafhankelijke autoriteit met betrekking tot alles wat het thema relatie aangaat en voorkom je dat je nog langer geleefd wordt door het onverwerkte verleden. 

Kennis

Kennis, een waar 8-aarde woord, gaat gepaard met de verantwoordelijkheid om er wijs gebruik van te maken. Als je je handelen baseert op theoretische, niet-geleefde kennis alleen, kan dat ver reikende negatieve consequenties hebben. Kennis op zich kan je de mogelijkheid ontnemen om te dromen over verandering en een betere toekomst. Wijsheid echter stelt je in staat om voorbij de grenzen van de beperkingen van kennis te kijken om zo het zaad te herkennen van positieve progressie die in elke situatie verborgen ligt. Het is dit zaad dat vereist dat je er verantwoording voor neemt. Want alleen dan kan het zaad ontkiemen en nieuwe groei aanwakkeren.

Wijsheid

Het is door de doorknede wijsheid, zowel van jezelf als van hen die je voorgingen, dat angst losgelaten kan worden die anders progressie zou verhinderen en de stroom van nieuw leven zou verstikken. Want wijsheid weet dat het goede van het oude in het nieuwe voortleeft. En dat het slechte in het oude, het nieuwe misvormt. Tijd besteden aan je levenslessen en levenservaringen voorkomt dat jouw problemen en imperfecties wortel schieten in het nieuwe leven van je nakomelingen.

[inlinetweet prefix=”‘” tweeter=”” suffix=”‘”]Want wijsheid weet dat het goede van het oude in het nieuwe voortleeft.[/inlinetweet]

Eer

2-Aarde nodigt je niet alleen uit om goed voor je lichaam te zorgen, maar ook -en vooral- om goed te zorgen voor je emotionele en spirituele welbevinden. Zoals een moeder haar kind begeleidt in het proces van opgroeien naar een onafhankelijke en volwassen meerderjarige, ben je jezelf verplicht jezelf te begeleiden op het pad naar emotionele en spirituele onafhankelijkheid en volwassenheid. Eer daarom de liefde in je leven. De liefde voor jezelf, voor je voorouders, voor de levenslessen en ervaringen, en voor het leven zelf. Zonder twijfel zal een liefhebbende partner hier toegenegen op reageren.

8-Aarde

2019 Is een 8-aarde jaar. Een jaar waarin voor velen de wereld op zijn kop gezet zal worden. Daarover meer in mijn Nine Star Ki voorspellingen voor 2019 die je hier kunt lezen. Wil je meer? Wil je de complete Nine Star Ki voorspelling-2019 cursus die ik ontwikkeld heb bekijken? Klik dan voor je ongelimiteerde toegang tot deze cursus hier. 

Maar wat je ook kiest om te lezen of te bestuderen, wat je nu, deze volle maan, doet om aan het licht te brengen wat opgedolven dient te worden; om je eigen waarheid te spreken; om jouw wijsheid en kennis te omarmen, kan je op ongelooflijke wijze verder helpen in de maanden, de jaren zelfs, die nog gaan komen. Verspil niet langer je tijd! Noch je waarheid!

 

Neem dat wat voor je werkt en laat de rest voor wat het is. Als je dit werk wilt delen, dan moet je het citeren en linken aan deze blog en de website. Dank je wel voor je steun en voor het delen van mijn werk! Dat waardeer ik zeer en jou ook! Dank je! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *