Doorbraak van Waarheid – NineStarKi Energie Volle Maan Januari

Doorbraak-Waarheid-Nina-Elshof-Feng-Shui

Waarheid

Onze Westerse kalender is allang fris en fruitig aan een nieuw jaar begonnen. De Chinese kalender vertelt echter wat anders. De invloed van de 9-vuur energie is volgens de Chinezen niet met Oud en Nieuw geëindigd, maar doet dat op 5 Februari. De energie van 9-vuur krijgt dus nog wat meer tijd om je te omringen en overweldigen. Dat geeft je echter ook meer tijd om de onderste waarheid uit de kan van deze transformator te halen! Laten we er wijs gebruik van maken. De energie van het Nine Star Ki profiel van de volle maan van januari helpt je hier op sublieme wijze bij.

Nine Star Ki

Het Nine Star Ki profiel van de energie van deze volle maan van 21 januari, is 9-3-2. Overigens is het in Europa op 21 januari, in ET en PT tijdzones valt de volle maan op 20 januari. Dat zijn de elementen 9-vuur, 3-hout en 2-aarde. De cyclus van dit profiel start in de middelste positie waar 3-hout deze maand staat. Daarvandaan stroomt de energie naar 9-vuur in de eerste posities en maakt vervolgens contact met 2-aarde in de derde positie. Het is een cyclus die wordt aangewakkerd door de diep gevoelde noodzaak van 3-hout voor vernieuwing, wedergeboorte en het bevrijden van een diep gevoelde innerlijke waarheid.

Waarheid

3-Hout zoekt de waarheid. Het zal zich never nooit laten compromitteren door obscure handeltjes of door het negeren van de olifant die in de kamer staat. In plaats daarvan kan het juist op irritante wijze blijven zeggen wat er gezegd moet worden en dat ook graag op luide toon. Dat komt omdat 3-hout het element is dat gaat over communicatie, woorden en expressie. Deze volle maan genereert 3-hout een doorbraak -of wedergeboorte zo je wilt- van waarheid. Van innerlijke en spirituele waarheid. En die waarheid wil het graag van de daken schreeuwen!

Doorbraak-Waarheid-Nina-Elshof-Feng-ShuiBonus

Dit is de laatste volle maan waarbij 9-vuur de eerste positie van het bijbehorende Nine Star Ki profiel bezet. Vanaf februari wordt de energie van het jaar gedomineerd door de energie van 8-aarde. Dat is compleet andere koek! Deze volle maan biedt dus voor de laatste keer op deze specifieke wijze onderdak aan de energie van 9-vuur. Het is daarom goed je te realiseren dat je er verstandig aan doet er op passende wijze gebruik van te maken!

Alle opwinding die 3-hout ondervindt bij het zoeken naar wegen om de diep gevoelde en intense spirituele waarheid tot uitdrukking te brengen, geeft hout door aan 9-vuur in de eerste positie. Het is de taak van 9-vuur om deze waarheid naar buiten te brengen. Om deze onder de aandacht van een groter publiek, lees jezelf, te brengen. Zodat het voor de broodnodige vernieuwing en transformatie kan zorgen van degene die je in de loop der tijd geworden bent. Het kan wel eens voor een behoorlijke persoonlijke revolutie zorgen. En is het niet geweldig dat een jaar, dat op velen zo’n waanzinnig ingrijpend effect heeft gehad, wordt afgesloten met een persoonlijke bonus die het mogelijk maakt om een levens-veranderende doorbraak toe te laten!

Doorbraak

Zodra die innerlijke en alles veranderende waarheid naar buiten is gebracht, kun je nooit meer terug naar een oude staat van zijn. Dit alleen al zorgt voor een grondig uit de weg ruimen van wat je stagneerde. Of van wat diep begraven ligt onder misschien wel levens van onderdrukking. Eenmaal bevrijdt zal deze waarheid spirituele en persoonlijke groei aanjagen die lang doorwerkt in het nieuwe, energetische 8-aarde jaar. Dit komt omdat het vurige 9-vuur in dit profiel deze veranderende waarheid door kan geven aan 2-aarde in de derde positie. De derde positie is de positie die betrekking heeft op hoe je reageert en handelt. 2-Aarde is het element dat als eerste betrekking heeft op de relatie met jezelf.

Het cadeau dat 9-vuur in dit profiel aan 2-aarde te bieden heeft, is de kans om op een andere manier met jezelf om te gaan. Om een andere waarheid voor jezelf te omarmen. Om op een andere manier te reageren op jezelf en om andere vormen van actie te ondernemen om voor jezelf te zorgen en je te ontwikkelen. Als je dat doet vanuit de initiële waarheid-zoekende energie van 3-hout, bestaat de kans op een spirituele doorbraak van ongekende proporties. Dit energie profiel leert je om de waarheid te onthullen van wie jij ten diepste bent. 

[inlinetweet prefix=”‘” tweeter=”” suffix=”‘”]Zodra die innerlijke en alles veranderende waarheid naar buiten is gebracht, kun je nooit meer terug naar een oude staat van zijn.[/inlinetweet]

Hart

Dit gebeurt allemaal onder invloed van de hoeder van de hart-energie: 9-vuur zelf. 9-Vuur vertegenwoordigt het hart als de zetel van de ziel. Daarbij horen sleutelwoorden als ‘compassie’, ‘empathie’, ‘liefde’ en ‘grootmoedigheid’ om te beschrijven waar het toe in staat is. Als je in staat bent om je waarheid uit te spreken (3-hout) met compassie voor anderen en uit liefde voor jezelf (9-vuur), kun je met jezelf omgaan op een wijze die zorgt voor ondersteuning en ontwikkeling van jezelf. Het zal je eigen wijsheid en kennis onthullen die je op reis zullen vergezellen. Op jouw reis.

8-Aarde

2019 Wordt een 8-aarde jaar. Een jaar waarin voor velen de wereld op zijn kop gezet zal worden. Daarover meer in mijn Nine Star Ki voorspellingen voor 2019 die binnenkort gepubliceerd zullen worden! Hier kun je alvast een voorproefje lezen. Maar doe wat je moet doen, tijdens deze volle maan, om aan het licht te brengen wat opgedolven dient te worden; om je eigen waarheid te spreken; om jouw wijsheid en kennis te omarmen. Het kan je op ongelooflijke wijze verder helpen in de maanden, de jaren zelfs, die nog gaan komen. Verspil niet langer je tijd! Noch je waarheid!

 

Neem dat wat voor je werkt en laat de rest voor wat het is. Als je dit werk wilt delen, dan moet je het citeren en linken aan deze blog en de website. Dank je wel voor je steun en voor het delen van mijn werk! Dat waardeer ik zeer en jou ook! Dank je! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *