In 2019 zet 8-aarde je wereld op z’n kop

Becoming-Nina-Elshof-Feng-Shui

2019 Is vanuit de Nine Star Ki astrologie gezien een 8-aarde jaar

8-Aarde is de revolutionair onder de elementen, de oproerkraaier. De energie komt overeen met die van iemand die de barricaden bestormt om groot (sociaal) onrecht aan de kaak te stellen en een nieuw geluid over het voetlicht te brengen.

Dat klinkt nogal heftig en impulsief, maar niets is minder waar. 8-Aarde is van nature gericht op contemplatie, op het nadenken over van alles en nog wat. Tevens wil 8-Aarde graag grondig inzicht verwerven in processen, in mensen en verder in alles wat gaande is. Dat is de reden dat 8-Aarde hongert naar kennis en altijd op zoek is om die kennis te vergroten, te verdiepen en te verbreden.

Dit element doet dat door vooral door goed te luisteren en waar te nemen. Met al die vergaarde kennis, informatie en waarnemingen gaat 8-Aarde vervolgens aan de slag door er over na te denken. Dat kan wel eens leiden tot een contemplatieve en wijfelende houding maar dat is slechts tijdelijk. Het hele proces van contemplatie vindt in stilte plaats, op de achtergrond, een beetje verborgen soms, als een waarnemer.

8-Aarde is als geen ander in staat om een probleem of een onderwerp van alle kanten te bekijken, heel objectief en beschouwend, waarna in een proces van wikken en wegen alles op een rijtje wordt gezet en een conclusie wordt getrokken.

Het is een conclusie waarin 8-Aarde vaak een nogal revolutionair en subliem standpunt in kan nemen; ronduit verrassend is het resultaat van het denkwerk van 8-Aarde! 8-Aarde kiest niet voor veilige oplossingen, laat ook geen enkel aspect van een probleem buiten beschouwing, maar kiest voor dat wat er werkelijk toe doet en dat is altijd een sociaal georiënteerde keuze. Niet gehinderd door al lang bestaande regels, wetten of afspraken, is 8-Aarde in staat om als vrijdenker een geheel vernieuwend standpunt in te nemen en daarmee baanbrekend werk te verrichten.

Het gevolg daarvan is, dat er in 2019 veel losgelaten moet gaan worden. Veel meer dan je misschien nu kunt inschatten. Op basis van inzichten ga je inzien dat het zeer dringend noodzakelijk is dat je jezelf en de wereld verlost van wat belast, vergiftigd en wat niet meer klopt.

Mensen zijn erg belangrijk voor 8-Aarde, hoe het hen vergaat, gaat 8-Aarde zeer aan het hart en sociale misstanden halen ongekende krachten in 8-Aarde naar boven! 8-Aarde onderzoekt daarom in het komende jaar een totaal andere omgang met jezelf, met anderen en met de aarde dan je tot nu toe gekend hebt.

In 2019 zet 8-aarde je wereld op z’n kop.

Nine Star Ki voorspelling 2019

Zondag 13 januari heeft ie weer plaatsgevonden. Een hele dag heb ik verteld over wat de energetische tendensen voor 2019 voor ons in petto hebben. Het was een meer dan boeiende, inspirerende dag, bomvol informatie! In dit interview dat Gerbrand Pot met mij had, vertel ik al een klein beetje over het nieuwe jaar.

Het wordt een jaar van adembenemende kansen. Met een enorme hoeveelheid uitdagingen die verborgen liggen tussen die kansen. En mogelijkheden om je weer even te her-verbinden met elkaar. Dat laatste is overigens zeker niet onbelangrijk als voorbereiding op de turbulente tijd die ons te wachten staat!

Binnenkort is, net als vorig jaar, de integrale video weer te downloaden, kun je mijn blog over de voorspellingen voor 2019 lezen en -nieuw dit jaar- kun je videos bekijken waarin ik per element uitleg wat het jaar voor dat element in petto heeft. Hou de blog en nieuwsbrief in de gaten!

2 gedachten over “In 2019 zet 8-aarde je wereld op z’n kop”

  1. Er is een waarheid die deze tijd doorbreekt en die het ijs doet smelten. De waarheid over onszelf op dit planeet. Waar leef je eigenlijk ‘vóór’ … of ‘van’ ? Je komt hier om geheeld te worden … Zou dit het kunnen zijn? Dank je, Nina, je spreekt mij uit mijn hart.

    1. Dag Galina,
      Ja, er gaat een grote waarheid door breken. Dat wordt geïnstigeerd door de 3-hout in dit profiel. Een waarheid die onszelf betreft, maar ook een waarheid die onze relaties betreft. Dat is gerelateerd aan de 2-aarde in dit profiel. We worden verantwoordelijk gehouden voor ons handelen in (elke) relatie die we zijn aangegaan: die met onszelf, met de ander, met moeder Aarde. En we krijgen de gevolgen van dat handelen onder ogen zodat de waarde en waarheid daarvan zichtbaar gemaakt wordt. Confronterend soms. Maar bevrijdend ook! Helend! Vooral het hart zal hierdoor meer ruimte krijgen om vrij adem te halen.
      Lieve groet, Nina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: