2019 is een 8-aarde jaar. Wat zal het jou brengen?

Dinsdag 5 februari was het nieuwe maan. De tweede nieuwe maan na het wintersolstitium (de winterzonnewende) om precies te zijn. Het is het moment in de tijd waarop in China het nieuwe jaar begint. Vanuit de Chinese dierenriem is 2019 het jaar van het varken.

Wij bij de Feng Shui Academie werken met de Nine Star Ki als astrologie vorm. Die vorm kent geen dierenriem, maar verwijst naar de zeven sterren uit het sterren beeld Ursa Major oftewel de Grote Beer, plus de twee sterren Vega en Poolster. Samen zijn zij verantwoordelijk voor alle bewegingen van energie op de aarde.

Vanuit de Nine Star Ki astrologie gezien is 2019 een 8-aarde jaar

Met behulp van Nine Star Ki kun je dan ook deze bewegingen van energie herkennen als patronen die zich tonen in het leven op aarde en in het leven van mensen. Aan de hand van je geboortedatum bijvoorbeeld, kan een Nine Star Ki profiel op vrij eenvoudige wijze je inzicht geven in de energetische rode draad die zich in je leven ontvouwt.

Nine Star Ki helpt ook om patronen op grotere schaal te herkennen en te duiden. Die techniek gebruikt Nina ieder jaar om de tendensen van het nieuwe jaar te duiden. Komt er regen of zonneschijn? Wordt het warm of koud? Net zoals het weer binnen redelijke kaders ‘voorspelt’ kan worden, zo kun je ook iets zeggen over de energetische verwachtingen voor een nieuw jaar.

Dit jaar is het alweer de tiende(!) keer dat Nina zich verdiept in wat het komende jaar ons zal brengen. Veel mensen hebben al ervaren dat wat zij schrijft meer dan gemiddeld zeer accuraat en doeltreffend blijkt te zijn. Haar Nine Star Ki voorspellingen vormen dan ook voor menigeen een belangrijke leidraad bij het kiezen van een koers of het nemen van belangrijke beslissingen.

Nu is het weer zover. Na vele weken van voorbereiding en na het presenteren van de grote lijnen van de voorspellingen op een zeer druk bezocht Nine Star Ki voorspelling 2019 event dat op 13 januari plaatsvond, is het nu tijd voor het hele verhaal. En het is meer dan een heel verhaal geworden!

Nine Star Ki voorspelling 2019 course

Met de Nine Star Ki voorspelling 2019 course heb je niet alleen de mogelijkheid om te lezen wat de boodschap van 2019 is voor de wereld en voor jou persoonlijk. Je krijgt ook de kans om alle gedeelde kennis en inzichten van het Nine Star Ki voorspelling 2019 event integraal terug kijken! Daarnaast heeft Nina zeer uitgebreid per element beschreven wat de uitwerking van het komende jaar zal zijn, zodat je je kunt voorbereiden op een jaar dat beslist op momenten schokkend zal blijken te zijn. Als bonus krijg je ook het Nine Star Ki event-magazine, dat exclusief voor de voorspellingen van dit jaar gemaakt is.

Wat het 8-aarde jaar in grote lijnen te bieden heeft, kun je nu lezen in Nina’s blog.

Wil je meer, wil je alles? Geef jezelf dan hier toegang tot de complete en zeer uitgebreide Nine Star Ki voorspelling 2019 course.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *