Ben Jij Klaar Voor Een Energie-Boost?

Energie-Boost-NineStarKi-Volle-Maan-Mei-Nina-Elshof-Feng-Shui2

Ben Jij Klaar Voor Een Energie-Boost? – Nine Star Ki Energie Volle Maan – Mei 2018

NineStarKi energetisch profiel Volle Maan – 29 Mei, 2018 – 19:19 UTC in Boogschutter

Het Nine Star Ki profiel van vandaag is: 9 – 2 – 3

Energie-Boost

Over de vorige volle maan schreef ik: ‘Maar dit is wat het is. En het is aan ons om er mee om te gaan. Je kunt de Nine Star Ki energie van deze volle maan gebruiken als een gigantische refresh button, een vernieuw-knop waarmee je je repeat button, je herhaal-knop kunt vervangen. Dat is hoe groei en kansen uitgenodigd worden om zich te manifesteren; door te leren en door te gaan.’ Als je wilt kun je die blog hier nog een keertje lezen. Nou, nu is er de energie-boost die je nodig hebt om een vervolg te geven aan wat er in april in gang is gezet.

Overgave

De volle maan van mei gaat verder waar die van april mee is geëindigd: met het in gang zetten van kansen voor groei, zelfontwikkeling en persoonlijke onafhankelijkheid, maar dan op een hoger niveau. Dit wordt met name veroorzaakt doordat de energie van het Nine Star Ki profiel van deze volle maan, start in de derde positie van dit profiel, waar het element 3-Hout staat. Het is het element dat in staat is om een enorme moed aan de dag te leggen als het gaat om het omarmen van groei en zelfontwikkeling. Zonder aarzeling is het in staat zich spontaan over te geven aan het geboren laten worden van iets nieuws, iets onbekends. Feitelijk kan het zich zonder aarzeling overgeven aan zijn eigen geboorte.

Binnenwereld

Dit aanvankelijk onbekende is overigens niet in de buitenwereld te vinden. Het is juist verbonden met de persoonlijke en individuele binnenwereld. De binnenwereld die verbonden is met de tweede positie van dit profiel, waar deze maand het element 2-Aarde staat; het relatie element. Dat betekent dat dit onbekende gezocht moet worden in de relatie met jezelf en in de wijze waarop je voor jezelf zorgt. In hoe je omgaat met jezelf en met jouw doel in het leven en hoe dit vorm krijgt en een gedaante aanneemt. Dit aspect vraagt je om vriendschap te sluiten met jezelf en om tijd en energie te stoppen in het beter omgaan met jezelf. Het vraagt je om je over te geven aan de geboorte van een betere relatie met jezelf zodat je beter in staat bent om voor jezelf op te komen.

Ontdekking

Het element 9-Vuur voegt een hint van verhelderende transformatie aan dit alles toe. Zoals het overigens de rest van het jaar ook blijft doen. Specifiek tijdens de zomermaanden, wanneer dit element een verbond sluit met de transformerende hitte van de zon. Deze transformatie brengt je op een pad dat ver voorbij je comfortzone gaat. Het verbrandt de belemmerende kaders van persoonlijke overtuigingen en denkkaders. Het brandt je persoonlijke vesting die je tot nu veiligheid en comfort heeft gebracht, tot de grond toe af, zodat je zicht krijgt op delen van jezelf waarvan je het bestaan nog niet wist. Ze worden in de spotlight geplaatst zodat je ze kunt herkennen en erkennen. Het kan voelen alsof je een hele nieuwe manier van leven ontdekt: vuur energie nodigt je uit om talenten en vaardigheden te omarmen en integreren waarvan je dacht dat ze alleen aan anderen voorbehouden waren. Maar ook vraagt het je om al je lelijke en verwrongen stukken, die je tot nu toe onderdrukt hebt, te omarmen en te integreren. Die vinden namelijk ook hun weg naar het licht. 

[inlinetweet prefix=”‘” tweeter=”” suffix=”‘”]Vuur energie nodigt je uit om talenten en vaardigheden te omarmen en integreren waarvan je dacht dat ze alleen aan anderen voorbehouden waren.[/inlinetweet]

Energie-Boost-NineStarKi-Volle-Maan-Mei-Nina-Elshof-Feng-Shui2Transformatie

9-Vuur is egoïstisch, koppig, chaotisch, roekeloos en zenuwslopend. Het negeert graag de werkelijkheid en verdraait de waarheid. Transformatie gaat vaak gepaard met verlies, pijn, onbehagen en verdriet. Dat alles kan het moeilijker maken om het perspectief te herkennen dat transformatie je te bieden heeft. Helemaal omdat 9-Vuur kan handelen vanuit koppige trots dat je verhindert om een knieval te maken voor een groter doel. Dus als alles dat vertrouwd is en dat tot nu toe gefunctioneerd heeft als een veilige en stabiele basis, wordt herschikt, gereorganiseerd en geherformuleerd, dan is er veel dat je angst kan aanjagen. Maar op de puinhopen van verwoesting kan spirituele bevrijding ontkiemen. Want 9-Vuur is rechtschapen en onmiskenbaar ook op zoek naar zijn betere zelf. Daardoor wordt het voor je mogelijk om op te staan en je eigen waarheid te spreken. Het maakt het je mogelijk om voor jezelf op te komen. Ga dus voorzichtig en met aandacht met je vuur om. Het kan tot veel goeds leiden als je dat doet!

Liefde

De energie van het Nine Star Ki profiel van de volle maand van mei is provocerend, zonder twijfel. Het kan je woede doen ontvlammen. Het kan gewelddadig en agressief zijn. En het kan je zeker uitdagen om in jezelf te geloven en op je vermogen om voor jezelf op te komen. Zorg er echter voor dat je dat doet vanuit liefde, niet vanuit gebrek aan (zelf)vertrouwen of vanuit angst. Gebrek aan zelfvertrouwen en angst vormen juist de brandstof voor de gewelddadige en agressieve energie die op de achtergond van dit profiel aanwezig is. Liefde daarentegen brengt juist de energie-boost tot ontbranding die dit profiel ook voor je in de aanbieding heeft. Vuur energie ontsteekt de liefde voor jezelf, je ziel, je ware doel in dit leven. Maak een wijselijke keuze!

Neem dat wat voor je werkt en laat de rest voor wat het is. Als je dit werk wilt delen, dan moet je het citeren en linken aan deze blog en de website. Dank je wel voor je steun en voor het delen van mijn werk! Dat waardeer ik zeer en jou ook! Dank je! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *