Vernieuwing – Nine Star Ki energie Volle Maan – April 2018

Vernieuw-Jezelf-Nina-Elshof-Feng-Shui

Vernieuwing: Heb je er ooit aan gedacht om jezelf opnieuw uit te vinden?

Nine Star Ki energie Volle Maan – 30 April, 2018 – 02:59 UTC in Schorpioen

De Nine Star Ki energie van vandaag is: 9 – 3 – 2

Vernieuwing

Vernieuwing is weliswaar noodzakelijk, maar veel mensen ervaren daardoor momenteel veel stress; er is een rusteloosheid en ongedurigheid waar velen last van hebben. Dingen zijn in een enorm tempo aan het veranderen en dit gegeven, gecombineerd met de invloed van het 9-Vuur jaar, herinnert ons aan het onvermijdelijke feit dat het in het leven alleen maar gaat over verandering, vernieuwing en transformatie. Het gaat over beweging, vooruitgang, achteruitgang, transformatie en vernieuwing. Als dingen stil vallen, stopt het leven.

Vastplakken

Als je een gebrek aan flow en vooruitgang in je leven ervaart. Als je je in een situatie bevindt die je al eerder hebt meegemaakt, eentje die zichzelf inmiddels meerdere keren heeft herhaald. En als je het gevoel hebt dat het leven aan je voorbij gaat zonder dat je er echt deel van uit maakt. Dan wordt het tijd om je realiseren dat dit vastplakken niet veroorzaakt wordt door krachten buiten jezelf. Het is je eigen creatieve kracht die je over hebt hoofd hebt gezien, hebt genegeerd, niet gesteund hebt en die gefrustreerd is geraakt door alle verborgen trammelant waardoor het als gevolg daarvan nu de onrust en blokkades heeft gecreëerd waar je nu last van hebt.

Loslaten

Als je in staat wilt zijn om deze onrust en chaos aan te pakken, dan moedigt de Nine Star Ki energie van de volle maan je aan om ruimte te maken voor iets nieuws in je leven. Om jezelf te laten inspireren door je eigen verborgen potentieel van prachtige vaardigheden en unieke talenten. Om dit echter te ondersteunen, is het noodzakelijk om iets los te laten dat de komst van dat nieuwe in de weg staat. We hebben allemaal, figuurlijk gesproken, dingen verborgen achter op de plank in de kast, onder onze bedden, op onze zolders. De vraag is of jij je comfortabel voelt om met deze verborgen dingen samen te zijn? Om ze te omarmen en accepteren als zijnde een deel van je leven? Zij dragen namelijk bij aan het energetische en emotionele weefsel waar je leven uit is opgebouwd. En ze accepteren is een manier om hun energie te integreren zodat deze weer van jou wordt.

Vernieuw-Jezelf-Nina-Elshof-Feng-ShuiAcceptatie

Het is door deze acceptatie dat transformatie z’n weg naar je leven kan vinden. Acceptatie lijkt een beetje op vergeving; het vechten en onderdrukken stopt en als gevolg daarvan wordt gestresste energie bevrijdt en losgelaten. Dat maakt dat je je daardoor blijer, lichter, creatiever en helderder voelt. 3-Hout kan aan de ene kant een vechter zijn. Maar aan de andere kant is het de optimistische boodschapper van hoop en vernieuwing. 3-Hout in dit profiel kan als een frisse wind zijn die de zo noodzakelijke verandering brengt en de wolken van wanhoop uiteen blaast.

Ontregeling

Deze volle maan, ondersteunt door alle bliksemende energie die 9-Vuur over ons uitstort, en gecombineerd met de frisse wind van 3-Hout, is ontregelend genoeg om je pantser te breken zodat je je innerlijke licht niet lekker kunt onderdrukken of verbergen. Het onthult wat verborgen is. Dat kunnen je prachtige vaardigheden en talenten zijn. Maar ook informatie, ongezonde verslavingen, geheime afspraken, verborgen agenda’s of geheime minaars; we moeten ze onder ogen zien en accepteren dat ze bestaan.

Onthulling

Journalist Amy Chozick schreef een boek over Hillary C.: ‘Chasing Hillary’, dat een ontluisterende blik achter de schermen van haar campagnes biedt, die ze waarschijnlijk ook liever daar had gelaten. Jelle Brandsma en Jan Kleinnijenhuis, beide ook journalist, onthulden de geheime memo’s over het afschaffen van de dividendbelasting. Ondanks dat de minister en de premier lang het bestaan van deze memo’s hebben ontkent. En, natuurlijk, had Mark Z. het een beetje moeilijk toen hij vragen moest beantwoorden, ondermeer over de rol die FB heeft gespeeld in het misbruiken van dit platform in relatie tot de situatie in Burma (Myanmar). Dit laatste overigens heeft in de media veel minder aandacht gekregen dan zijn escapes met Cambridge Analytica.

Vernieuw

Maar dit is wat het is. En het is aan ons om er mee om te gaan. Je kunt de Nine Star Ki energie van deze volle maan gebruiken als een gigantische refresh button, een vernieuw-knop waarmee je je repeat button, je herhaal-knop kunt vervangen. Dat is hoe groei en kansen uitgenodigd worden om zich te manifesteren; door te leren en door te gaan. Zo’n benadering van je eigen persoonlijke gestresste situatie wordt door deze energie van harte ondersteund!

[inlinetweet prefix=”‘” tweeter=”” suffix=”‘”]Acceptatie is de sleutel om de potentie van nieuwe groei te ontsluiten.[/inlinetweet]

Opnieuw Uitvinden

En vergeet niet dat alles ok is. Ook als het niet ok is, is het ok. Acceptatie is de sleutel om de potentie van nieuwe groei te ontsluiten. Een nieuw begin. Of een nieuwe manier om in relatie te zijn met jezelf. Een kans om jezelf opnieuw uit te vinden. Een wedergeboorte. Omarm wie je bent. Volledig en absoluut. De wereld heeft mensen nodig die niet langer hun eigen shit op anderen projecteren. Mensen die in staat zijn zichzelf te bevrijden van hun problemen door ze op te lossen en ze bij de ballen te grijpen (dank je Herr Trumpf). Al het andere is slechts verspilling van tijd.

2 gedachten over “Vernieuwing – Nine Star Ki energie Volle Maan – April 2018”

 1. Nu in het Nederlands gelezen voel ik nog steeds dat ik in deze fase zit. Vooral het repeterende gedrag loslaten en accepteren wat er zichtbaar en onzichtbaar is in mij.
  Soms niet kunnen voorstellen dat het veranderen kan en mag.
  Kijk uit naar mijn Nine Star Ki consult eind mei.

  1. Dag Astrid,
   Soms kan het helpen inderdaad om een tekst ook in je moederstaal te lezen. De frequentie van die woorden komen toch anders bij je binnen.
   Mooi dat je nu nog duidelijker herkent dat je je in deze fase bevindt. En ja, veranderen mag. Sterker nog, verandering is noodzakelijk en hoort als vanzelfsprekend bij het proces van ontwikkeling en evolutie.
   Ik zie ook uit naar het consult! Graag tot dan!
   Hartelijke groet, Nina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *