Vuur Draak Energie – NineStarKi Energie Volle Maan Juli

Intens-Fire-Dragon-Nina-Elshof-Feng-Shui

NineStarKi energie profiel Volle Maan juli – 27 Juli 2018 – 22:22 uur in Waterman

Het Nine Star Ki profiel van vandaag is: 9 – 9 – 5

Intens

Er staat een dubbel 9-vuur in dit profiel en dit komt tot uitdrukking door intense energie die opbouwt naar een nog grotere intensiteit. We voelen de hitte. We ervaren de losgeslagen energie, de chaos. We zien het gerepresenteerd worden in het hete weer en in schokkende gebeurtenissen zoals de extreme natuurbranden die overal ter wereld plaatsvinden. We kunnen misschien al voelen dat er nog meer extreem weer onderweg is. Of dat nu tornado’s zijn of zelfs nog meer hitte en droogte. De zon brandt een gat in de hemel alsof de duivel hem op de hielen zit. Het levert een situatie op die buitengewoon verontrustend en ontvlambaar kan aanvoelen.

Vuur

Dit is vuur energie op z’n best. Het verschroeit je huid. Het brengt je geest aan de kook. Het is het innerlijke monster dat rauw is en gromt en grauwt en waar het moeilijk is om mee te dealen. Het is onderdrukte woede en de verwoesting die deze woede teweeg kan brengen als niet bewust gemaakt wordt. Het is pure jaloezie en door ego gedreven acties. Vuur veroorzaakt irritatie over genegeerde passies en niet geleefde potentie. Het heeft lange tenen en is lichtgeraakt en ontpopt zich snel tot drama queen. En het is vooral gevaarlijk als je het ongemoeid laat.

Brandweervrouw

Ik ben brandweervrouw geweest. Ik ben geconfronteerd met serieuze branden. Ben brandende gebouwen binnengegaan. Heb gestreden tegen bosbranden. Maar ik was getraind om dat te doen. Getraind om het extreme karakter van vuur te herkennen en er mee om te gaan. Getraind om het nooit de rug toe te keren, altijd in de gaten te blijven houden.

Vuur is als de energie van een draak. En net als de draak, daagt het vuur van de Volle Maan juli je uit om je eigen kracht terug te eisen en om je mannetje te staan.

 

Intens-Fire-Dragon-Nina-Elshof-Feng-ShuiDraak

Sint Joris versloeg de draak niet door hem te negeren of met angst vervuld van hem weg te rennen. Noch door hem liefde, zegeningen en positieve affirmaties toe te wensen. Echte lichtwerkers, net zoals brandweermensen, zijn in staat om de draak in de ogen te kijken, hun angst te voelen en desondanks diep in zichzelf de moed te vinden om iets aan de situatie te doen. Overigens hoef je de draak niet te doden als je een vegetariër bent, hem temmen is ook al oké.

Temmen

Om de draak onder ogen te zien en te temmen, om vernietiging door het vuur te voorkomen, vraagt van je om al de kracht, passie en ervaring waar je over beschikt en die je tot nu toe wellicht als vanzelfsprekend hebt beschouwd, bewust te erkennen en te integreren in je systeem. Als een draak groeit, betekent dat alleen maar dat er kennelijk nog meer vuur energie is waar het zich mee kan voeden. Waar de draak, deze dubbele vuur energie je toe uitdaagt is om jezelf te ontwikkelen tot je persoonlijke brandweervrouw, of man, je persoonlijke Sint Joris. Verplaats jezelf en hun schoenen en neem de uitdagingen van dit moment aan zoals zij dat zouden doen.

Spirituele Groei

Want vuur zoekt ook spirituele groei. Het zoekt zich een weg naar persoonlijke verlichting. Dat doet het op buitengewoon onrust veroorzakende wijze, zoals hierboven al beschreven. Het is beslist niet leuk en zeker geen eenvoudig klusje want ‘If it doesn’t challenge you, it doesn’t change you’ – Fred DeVito. De dubbele vuur energie in dit profiel jaagt je uit je comfort zone zodat je die achter je kunt laten voor wat die is: comfort biedend, geen groei stimulerend.

Energie Volle Maan juli

Welke draken moet jij in de ogen kijken op dit moment? Welke zaken die het hart aangaan vragen je aandacht? Welke situaties vragen om je onverdeelde aandacht en je moed? Welke zaken vragen je om je comfort zone te verlaten en om de moed te verzamelen om de volgende stap te nemen en je verder te ontwikkelen? Als je twijfelt, weet dan dat het nu tijd is om actie te ondernemen!

 


Neem dat wat voor je werkt en laat de rest voor wat het is. Als je dit werk wilt delen, dan moet je het citeren en linken aan deze blog en de website. Dank je wel voor je steun en voor het delen van mijn werk! Dat waardeer ik zeer en jou ook! Dank je!

 


 

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de Feng Shui by Nina updates en ontvang mijn berichten direct in je mailbox.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *