Volle Maan van Juli

uli_Volle Maan

3 Juli Volle Maan | 4-4-5 | 13:40:30 Steenbok | Autoritaire Welvaart

Het Nine Star Ki profiel van de Volle Maan van juli is 4-4-5.

Dat is 4-hout, 4-hout, 5-aarde. Ondanks het feit dat de 5-aarde ongeaspecteerd staat, wat in zichzelf ongunstig is, stabiliseert de 5-aarde hoe we handelen en geeft zo meer gewicht aan wat we doen en hoe we het doen.

4-Hout heeft deze maand stuivertje gewisseld met 5-aarde.

Er staat deze maand dus een 4-hout niet alleen in de eerste positie van het Nine Star Ki profiel van de Volle Maan van juli, maar ook in de tweede positie. Die tweede positie of middelste positie is verbonden met innerlijke waarden en de innerlijke wereld.

4-Hout in de middelste positie is een uitnodiging om te onderzoeken op welke gebieden van het leven je misschien een stuk verbinding bent kwijt geraakt.

Het is deze maand verder een goed moment om achterstanden weg te werken, schulden aan te pakken en af te lossen en een strategie voor de toekomst te ontwikkelen.
Want 4-hout draagt de belofte in zich van toekomstige groei en oogst. Maar zonder plan en structuur kan die belofte niet tot wasdom komen. 5-Aarde helpt deze maand om ook dat varkentje te wassen en aan te pakken.

Met de nieuwe of hervonden kracht die je vorige maand hebt opgedaan, is dit een goed moment om het fundament te leggen voor ontwikkelingen in je nabije toekomst!

2 gedachten over “Volle Maan van Juli”

  1. gewoon eindelijk volwassen worden met de voeten in de aarde – heerlijk gewoon en mooi passend bij mijn eigen element. Heb dit overigens vannacht ook gedroomd.

    1. Hi Gertrud, sorry, ik loop een beetje achter met het beantwoorden van de berichten. Ik zat ontzettend te hannesen met inloggevens die niet werkten voor dit gedeelte van WP. Ja, volwassen worden, dat is het proces waar we nu voor staan en ook middenin zitten trouwens. Voetjes op de vloer… Fijn trouwens om weer even van je te horen. Dankjewel. Harte groet, Nina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *