VERTROUWEN – NineStarKi profiel Volle Maan van Oktober

Turst-The-Road-Nina-Elshof-Feng-Shui

5 oktober 2017 – 20:41 in Ram; over emoties, essentie, kracht en VERTROUWEN

Het Nine Star Ki profiel van vandaag is: 1 – 1 – 5.

Emoties

Ok. Het was roerig de afgelopen tijd. Met enorme hoeveelheden emoties van verschillende aard die als golven stuksloegen op de oevers van onze fundamenten. Misschien heb je hierdoor ervaren dat je fundamenten veel minder stabiel zijn dan je had gehoopt dat ze zouden zijn. Of heb je ontdekt dat ze juist veel meer solide zijn dan verwacht.

Hoe het ook zij, zaken de situatie verandert nu de energie van de Volle Maan weer vaste grond onder de voeten krijgt en, tegelijkertijd, je uitnodigt om een sprong in het diepe te wagen. Het nodigt je uit om je over te geven aan wat wel eens een fortuinlijke flow van levensenergie zou kunnen zijn.

Essentie

De dominante aanwezigheid van de water energie kan bij tijd en wijle overweldigend beangstigend zijn. Het biedt echter ook de kans om je weer opnieuw te verbinden met je meest ware, meest eerlijke kern van wie je bent. In het diepe duiken van deze flow werkt verjongend, verfrissend en kan zeker de wolken van angst en duisternis verjagen. Niet omdat ze zomaar door met je ogen te knipperen zullen verdwijnen of op zullen lossen, maar omdat het weer in verbinding komen met de ware essentie van je zijn, je op onverwachte wijze kracht zal verlenen en je zal versterken. Het biedt je een welverdiende kans op heling en herstel. En het zal je met absolute zekerheid het geschenk van persoonlijke (misschien broodnodige) transformatie aanreiken.

VERTROUWEN

Het woord van deze maand is VERTROUWEN, in hoofdletters ja. En inderdaad, nogmaals. Dat woord is al vaker voorbij gekomen dit jaar. Dat komt omdat 2017 een jaar is dat gedomineerd wordt door de energie van het element water. Het maakt niet uit hoe je went of keert, het water daagt uit je uit om te vertrouwen en je over te geven aan deze flow van levensenergie, van onbewuste motieven die zo sterk kunnen zijn als tsunami’s. Dit keer echter ontstaat het VERTROUWEN vanuit onvoorwaardelijke en onbewuste kracht. Dit VERTROUWEN vraagt je om je opnieuw te verbinden met de bron. Jouw bron.

VERTROUWEN-The-Road-Nina-Elshof-Feng-ShuiKracht

Dus wees de autoriteit die je nodig hebt in je leven om terug te keren naar je centrum; de bron van je spirituele zelf. De energie van het Nine Star Ki profiel van deze maand, van deze Volle Maan, belicht de verborgen aspecten van je leven, je verborgen bron van persoonlijke kracht.

Maar pas op! Want de strijd tussen het element aarde (5-aarde) en de twee water elementen (1-water) die aanwezig zijn in dit profiel, representeren op symbolische wijze het archetypische mannelijke en vrouwelijke die door intense interacties met elkaar zullen botsen.

Vind daarom de waarheid die de jouwe is en sta daar ook voor. VERTROUW het. En ga er voor!

2 gedachten over “VERTROUWEN – NineStarKi profiel Volle Maan van Oktober”

  1. Ja! Ik ga er voor! Met groots vertrouwen, de roep van mijzelf en de voelbare aanmoediging van wijze mensen. Dankjewel ♥

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *