Reflectie voor betekenisvolle vooruitgang

Vrouw met spiegel reflectie van omgeving

We kennen allemaal de bijsluiter tekst die verteld dat ‘resultaten behaald in het verleden geen garanties bieden voor de toekomst’. Nu kan dit een waarheid zijn voor financiële producten, in de praktijk van onze persoonlijke en maatschappelijke ontwikkelingen hebben ervaringen uit het verleden onherroepelijk hun uitwerking op wat volgt.

Onze ervaringen vormen onze kijk op de wereld.

Ze voorzien ons van informatie over onszelf, over anderen en over onze omgeving. Niet zelden herkennen we pas achteraf, in retrospectie, de betekenis van eerdere belevingen voor dit moment.

Daarom ook dat we het als bijna vanzelfsprekend vinden om voor onszelf en gezamenlijk tijdens kerstdiners, borrels en oudejaarsconferences terug te blikken op een afgelopen jaar.

Reflectie geeft ons inzicht en een vernieuwd overzicht om onze volgende stappen op af te stemmen.

Het is niets anders voor energetische tendensen. Een nieuwe tendens, een nieuw jaar werkt door op de ontwikkelingen uit de voorgaande jaren. Sterker nog, en zoals eerder al beschreven, de huidige tendensen maken onderdeel uit van een 81-jarige cyclus en staan dus zeker niet op zichzelf.

Nine Star Ki geeft ons inzicht in de patronen en relaties die zich over een langere tijd uitstreken.

Van toen, naar nu tot wat er komen gaat.

De afgelopen jaren hebben een sterke beweging van verandering laten zien. Het proces van afbraak van het oude, het bestaande normaal dat plaats moet maken voor het nieuwe, hebben we van heel dichtbij meegemaakt. Die fase is ook nog niet voorbij.

Maar door het stof van de verbouwing heen zijn voor het oplettende oog en de sensitieve geest al wel de tekenen van vernieuwing waar te nemen.

Ik heb dit proces uitvoerig beschreven en nadrukkelijk toegelicht in verschillende artikelen en weekberichten over de Nine Star Ki tendensen van 2019 tot 2022. Deze informatie is nu gebundeld in een compleet en makkelijker te raadplegen overzicht van Retrospectie.

Het aankomende Nine Star Ki tendensen 2023 Live Event is een belangrijk onderdeel om een bijdrage te leveren aan de shift die we moeten maken; aan de transformatie van de wereld die we collectief ondergaan en waarvan de uitkomst bepaald wordt door het niveau van bewustzijn van mensen en van hun intenties.

Ik geloof dat inzicht in de energetische patronen behulpzaam zijn voor dit bewustzijn in de aankomende jaren waarin de vernieuwing die zich aandient in de praktijk vorm zal gaan krijgen.

Een vorm die in grote mate gecreëerd wordt op basis van de keuzes die wijzelf maken.

Retrospectie is daarom als bonus toegevoegd aan het Nine Star Ki tendensen 2023 Live Event. Met een ticket voor het Live Event op 22 januari krijg je Retrospectie er dus direct bij!

Toegang tot Retrospectie (terugblik van 2019 tot 2022) en het Resumé (terugblik + tendensen van 2023) komen naar het Live Event beschikbaar. Want ook als je niet op 22 januari aanwezig kunt zijn, wil ik deze waardevolle inzichten graag met je delen!

Ik ben benieuwd; neem jij de tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar? Of heb je een ander ritueel om een jaar mee af te sluiten? Leuk als je het wilt delen in een reactie hieronder het bericht. Ik vind het fijn om van je te horen en jouw reactie kan ook behulpzaam zijn voor een ander!

Harte groet,

Nina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *