Persoonlijke Autoriteit – NineStarKi profiel – Volle Maan – mei

Trust-the-Process-Nina-Elshof-Feng-Shui-700x600

10 mei 2017 – 23:43 in Schorpioen; over persoonlijke autoriteit, kracht en het verlies daarvan door sluimerende onderstromen van pijn en verdriet.

Autoriteit

Het Nine Star Ki profiel is: 1 – 5 – 1, en het gaat over autoriteit. Jouw autoriteit. Het gaat over kracht. Jouw kracht. En het gaat over al de manieren waarop deze autoriteit, deze kracht aan je onttrokken wordt doordat je je twijfel, je angst, je verwarring en onzekerheid je leven laat bepalen.

Als je altijd op zoek bent naar autoriteit en kracht buiten jezelf, dan zoek je naar iets dat niet blijvend zal zijn. Autoriteit en kracht van een bron buiten jezelf kunnen namelijk helemaal geen autoriteit of kracht van jouzelf zijn. Ze zijn een privilege. Die je wordt gegeven. Die je wordt gegund. Door anderen. Dat houdt je afhankelijk, klein en onvolwassen. Het verzwakt je fundament. En het houdt je gevangen in eenzaamheid en duisternis. Afhankelijk zijn van anderen kan bovendien eenvoudig veranderen in een verslaving.

Persoonlijke Autoriteit

Autoriteit is echter persoonlijk. Het moet ontstaan vanuit een bron diep in jezelf. Het moet aangewend worden enkel voor persoonlijk gebruik. En het is iets dat je zelf moet claimen. Je moet ervoor staan en er eigenaar van worden. Het meester worden.

Putten uit je eigen bron van autoriteit is hetzelfde als in een auto rijden die aangedreven wordt door zonnecellen. Het verbindt je met de krachtigste en meest ultieme bron van energie die je nooit in de steek zal laten, noch je zal misbruiken. Het is er. Altijd. Voor jouw welzijn. Gratis. En zo stabiel en betrouwbaar als een rots in de branding.

Persoonlijke-Autoriteit-Nina-Elshof-Feng-Shui-700x600Krachtcentrale

Misschien moet je eerst in de diepe wateren van een therapeutisch proces duiken voor je in staat bent om de plek in jezelf te vinden waar je verbinding kunt maken met je innerlijke krachtcentrale dat je voorziet van alles wat je maar nodig hebt. Als dat zo is, aarzel dan niet. Deze Volle Maan helpt je om je helderheid te hervinden over je toekomst, over je kracht en over hoe je je weer kunt verbinden met je eigen persoonlijke bron van autoriteit. Vertrouw. Het. Proces.

Koninkrijk

Om over je eigen koninkrijk te scepter te kunnen zwaaien, is het belangrijk je eerst met de diepste en donkerste delen van je angsten en twijfels te verbinden. Deze Volle Maan nodigt je uit daar in te duiken en ze onder ogen te zien en ze om te vormen in zekerheden, in dingen die echt bestaan en zich al gemanifesteerd hebben in je leven. Dingen, prestaties, en mensen, waar je op kunt bouwen en vertrouwen. Dus vorm je twijfels en angsten om tot brandstof voor jouw krachtcentrale. Aanvaard ze als onderdeel van jezelf en wordt er meester over.

Bouwstenen

Gebruik ze als bouwstenen waarmee je een begin maakt met het bouwen aan een je nieuwe en krachtige persoonlijke autoriteit. Of om je oude autoriteit, die misschien overweldigd is door het leven en autoriteiten buiten jezelf, weer opnieuw op te bouwen. Gebruik ze als bouwstenen om een nieuwe structuur aan te brengen in je leven, een nieuw fundament te leggen onder je leven. Een waar je op kunt vertrouwen. Binnen in jezelf.

Bron

Binnenin de tumultueuze eb en vloed bewegingen van je emoties, vind je diep van binnen een ankerpunt. Iets dat terug gaat naar vòòr dit leven. Het is iets dat verder reikt dan dit leven. Omarm dit ankerpunt, dit centrum van je persoonlijke autoriteit. Het is de bron dat al je dorsten zal lenigen. Het is de bron die helder is en fris en vervuld van een geweldige vitaliteit. Dat is de bron waar je je waarlijke autoriteit aan kunt ontlenen. Stap. In. Die. Autoriteit!

2 gedachten over “Persoonlijke Autoriteit – NineStarKi profiel – Volle Maan – mei”

  1. Martien Dalessi

    Lieve Nina.
    Dank voor de spiegel, de spiegeling van het water. De reflexies van de diepte. De diepte in mijn ziel. En ja het bevestigt mijn pad en lest mijn dorst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: