Overweldigende Transformatie

Oktober_Volle Maan 2023

Overweldigende Transformatie

Komend weekend is er weer een Volle Maan

De energie van deze Volle Maan staat in het teken van Overweldigende Transformatie. Het Nine Star Ki profiel van deze Volle Maan van 28 oktober is 4-9-9. Dat wil zeggen 4-hout, 9-vuur, 9-vuur. Dat betekent dat oktober de enige maand is waarin er een congruent profiel is dat een duidelijke richting van ontwikkeling laat zien.

Hoe zit dat dan?

Het hele 4-hout jaar 2023 is, tot nu toe, verdomd lastig geweest. Enerzijds omdat 4-hout zich niet wil bezighouden met het hier-en-nu geneuzel, maar alle aandacht richt op toekomstige groei en ontwikkeling. Anderzijds omdat bijna alle maandelijkse Nine Star Ki profielen van dit jaar een ongeaspecteerd element bevatten. (Wat een ongeaspecteerd element is en wat het betekent leer je in de e-cursus Nine Star Ki.)

Nu is er dus komend weekend een Nine Star Ki profiel actief waarin de energie lekker doorstroomt.

Eindelijk kan er het een en ander in beweging komen. Een beweging voorwaarts die nogal stevig is.
Of overweldigend kun je wel zeggen! Dat komt door de support van 9-vuur deze maand. Het element dat garant staat voor veel actie, drama, vurigheid en transformatie.

Heftigheid en Transformatie alom!

En ook op een wijze die onontkoombaar is. Wat er deze maand gebeurt is enorm ‘in your face’. Gelijktijdig is het buitengewoon noodzakelijk om het verleden (het element water in september en november) onder ogen te zien (vuur). Het liefst ook op een liefdevolle wijze. 9-Vuur is namelijk bovenal het element van de liefde, compassie en van zaken die het hart aangaan.

Juist deze unieke combinatie van elementen deze maanden, maakt het mogelijk om daardoor te transformeren.

Op overweldigende wijze. Ineens krijg je inzicht in hoe iets in elkaar zit. Of in hoe je vanuit het verleden bepaalde zaken hebt aangeleerd die niet langer passend voor je zijn. Of in welke talenten en vaardigheden nadrukkelijk vragen om tot uitdrukking gebracht te worden. Voor iedereen kan het net iets anders uitpakken. Steekwoorden in alle gevallen zijn echter: inzicht, duidelijkheid, resolute verandering, zelfliefde en moed. Want voor zo’n proces als van deze maand is vooral moed nodig om overeind te blijven en je staande te houden.

De kosmische stormen knallen om je heen.

En jij hebt er weet van hoe ze werken en wat je ermee te doen hebt. Of juist niet. Want doordat 9-vuur je ook iets op de mouw kan spelden, kan het deze maand ook zo zijn dat het juist dat is wat je doorziet! “Je ziet het pas als je het doorhebt.” zei onze polderfilosoof Johan Cruyff. Dat is precies waar de energie van het Nine Star Ki profiel van de Volle Maan van oktober toe uitnodigt. Zorg dat je het doorkrijgt en zie welk plaatje dat oplevert! Zie welke rol je daar zelf in speelt en zie ook hoe emoties en verleden (of emoties uit het verleden) dat plaatje kunnen vertekenen.

Ga mee in de transformatie en laat wat juist is het onjuiste overwinnen

Speciaal voor deze Volle Maan heb ik een uitgebreid artikel geschreven voor de leden van de Nine Star Ki community, hoe de energetische tendensen van deze maand samenvallen met de viering van Samhain. Ik ga in dit artikel dieper in op de betekenis van Samhain en hoe je het moment, samen met de energie van de Volle Maan van oktober, kunt gebruiken om die overweldigende transformatie richting en inhoud te geven. Een uittreksel van dat artikel wordt op 31 oktober in deze blog gepubliceerd.

Mis niets en meld je nu aan!

2 gedachten over “Overweldigende Transformatie”

  1. Nou Nina, ik ben heel benieuwd wat deze volle maan met mijn eigen 4-9-9 profiel doet!
    Lieve groetjes Maaike Hoovers

    1. Lieve Maaike, nou, je viert je verjaardag, je start je bedrijf en je sleept meteen al een mooi project binnen. Transformatie genoeg zou ik zo zeggen. Hoe heb jij het tot nu toe ervaren?
      Liefs, Nina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: