Nine Star Ki: Het Kosmisch Weer Bericht

Het_Kosmisch_Weer_Bericht

Nine Star Ki: Het Kosmisch Weer Bericht

“Alles is met elkaar verbonden en er zijn verschillende manieren waarop die verbondenheid met je wil communiceren.
De taal van de kosmos is enorm breed en kent vele ‘dialecten’. Een ervan is de taal van Nine Star Ki. Eigenlijk helpt Nine Star Ki je te begrijpen hoe zoiets ongrijpbaars als ‘kosmische energie’ zich manifesteert in je leven en hoe dat er dan uitziet. Want: “As above, so below. As within, so without.” – Hermes Trismegistus.” daar had ik het in het Energetisch Week Bericht van vorige week over.

De studie van en inzicht in Feng Shui en Nine Star Ki hebben mij enorm geholpen om die kosmische energie beter te begrijpen.

Doete maakte de opmerking:
“Wat voor mij belangrijk is, is de zelfacceptatie. Want ik werk alsmaar aan verandering en verbetering om mezelf meer te accepteren (bv veel frustratie en boosheid) maar een vriendin vertelde me over Nine Star Ki en zei: zo ben je omdat je dan en dan geboren bent…. Je kan niet anders.”

Daarmee gaat jouw vriendin, Doete, er van uit dat je een etiket draagt waar je naar te leven hebt.

Zo werkt het echter niet. Het ”zo ben je omdat je dan en dan geboren bent…. Je kan niet anders” is een misvatting en gaat voorbij aan het vermogen van mensen om te leren, zich te ontwikkelen en bewust te worden. Sterker nog, als je eenmaal een beetje doorhebt hoe de kosmische energie werkt, begrijp je dat dat juist het doel is: ontwikkelen en het je bewust worden. Daarom benader ik Nine Star Ki graag anders!

Ger vroeg me hoe ik dat dan toepas in het persoonlijk leven van iemand.

Dat doe ik aan de hand van een persoonlijk consult en een vraag waarmee iemand komt. Met behulp van het Nine Star Ki profiel, dat ik bereken aan de hand van de geboortedatum, kan ik iets vertellen en uitleggen over de energetische dynamiek in het leven van die persoon en in relatie tot de vraag.

Een andere praktische toepassing is dat ik Nine Star Ki gebruik om het ‘kosmisch weer’ te begrijpen.

Afgelopen zaterdag bijvoorbeeld, was er in de Amerika’s een zonsverduistering. Die viel samen met de nieuwe maan en met de energie van het Nine Star Ki profiel dat hoort bij de Volle Maan van volgende week. De energie was vrij intens. Reden waarom ik een extra Energetisch Week Bericht heb geschreven.

Deze wekelijkse berichten (of vaker als het kosmische weer daar om vraagt) helpen je om te begrijpen wat er om je heen gebeurt.

Op grotere schaal is de invloed van het kosmische weer niet altijd zo duidelijk te herkennen omdat het verder van je af staat. Tegelijk is die invloed zo groot dat het niet aan je voorbijgaat. Dat kan je het gevoel geven dat er van alles (met je) mis is of dat je je in de war voelt of juist boos en gefrustreerd. Het kan dan helpen te begrijpen dat dat wat je voelt en wat er door je heen gaat, een reactie is op wat er kosmisch aan de hand is.

Om dat even te vertalen:

Als jij het heel koud krijgt kun je je afvragen of je ziek wordt, of dat er iets ergers aan de hand is. Terwijl het een reactie van je lichaam is op de verandering van het weer. Het wordt kouder, het is meer gaan regenen waardoor de temperaturen dalen en je het dus kouder krijgt. Ligt niet aan jou dus, dat zijn meteorologische veranderingen. Wat wel handig is, is dat je er weet van hebt dat dit gebeurt zodat je je t-shirt kunt verruilen voor een trui en je spijkerjackje kunt vervangen door een regenjas. Het gewone weerbericht helpt je om bewustere keuzes te maken zodat je je staande kunt houden als het weer verandert.

Het Energetisch Week Bericht doet dat ook!

En als je dit kosmische weer bericht vertaald in een persoonlijk consult, krijg je een beeld hoe de grotere energetische tendensen er in je leven uit zien. Om te begrijpen uit welke onderdelen Nine Star Ki bestaat en om je een beetje vertrouwd te maken met hoe dat dan werkt, is het handig om de e-cursus te volgen.

Schroom vooral niet om je vragen in te blijven sturen!

Dat helpt mij om al mijn kennis en ervaring te transformeren in een vorm die voor jou werkt! En mijn doel is dat jij ook kunt dansen met je sterren!

3 gedachten over “Nine Star Ki: Het Kosmisch Weer Bericht”

 1. Beste Nina,
  Je berichten lees ik altijd. Heel verhelderend. Ja de invloed van de elementen op het zijn op deze planeet. Alles hangt met alles samen en hoe ga jij daar mee om. Spannend.
  Groet
  Elsedien

  1. Lieve Elsedien, dank nog voor je reactie. Fijn dat je mijn berichten altijd leest en ze als verhelderend ervaart. Aan deze kant van de computer schrijf ik en plaats ik blogs en verstuur Energetische Week Berichten en dan is het toch altijd maar afwachten of iemand ze leest, er iets van snapt en er iets aan heeft. 😀
   Dus dank!
   Harte groet, Nina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: