Een Bijzonder Weekend, dit Weekend

Bijzonder_Weekend_Halloween_Samhain

Een Bijzonder Weekend, dit Weekend

Want de combinatie van Samhain met de energie van de Volle Maan maakt het extra extra.

Het Nine Star Ki profiel van de Volle Maan van oktober is 4-9-9; dat is 4-hout, 9-vuur, 9-vuur. Juist deze unieke combinatie van elementen maakt het mogelijk om daardoor ineens te transformeren van wat zijn langste tijd gehad heeft en nu mag ‘overlijden’.
Steeds meer mensen begrijpen hoe het zit. Ze begrijpen waarom het nodig is dat niet alleen het licht, maar ook het donker omarmd moet worden om tot harmonieuze heelheid te komen. Juist het verduivelen van het donker heeft ons er bang voor gemaakt. En die angst heeft er vervolgens voor gezorgd dat we nooit tot harmonieuze heelheid kunnen komen en gemakkelijk gemanipuleerd konden worden op donker-licht, op dood-leven thematiek.

Maar nu, dit moment, dit jaar, komt daar op significante wijze verandering in.

Of althans, de voorwaarden zijn gecreëerd waardoor die significante verandering mogelijk wordt. Vandaar de heftigheid in energie die je wellicht ervaart. Dat komt omdat we, tijdens een viering van Samhain waarin we het donker omarmen en contact leggen met de wereld van het ‘daar’, tot een uitzinnige transformatie worden uitgenodigd door de energie van het Nine Star Ki profiel van de Volle Maan van 28 oktober.

En hier ontmoeten het Keltische feest van Samhain en de energie van Nine Star Ki elkaar.

Want je kunt je afvragen dat als Samhain het einde en het begin is van een jaar, hoe dat dan correspondeert met Nine Star Ki die het element hout van het voorjaar als het begin van een jaar beschouwt.

Transformeer mee!

Speciaal voor deze Volle Maan heb ik een uitgebreid artikel geschreven voor de leden van de Nine Star Ki community, hoe de energetische tendensen van deze maand samenvallen met de viering van Samhain. Ik ga in dit artikel dieper in op de betekenis van Samhain en hoe je het moment, samen met de energie van de Volle Maan van oktober, kunt gebruiken om die overweldigende transformatie richting en inhoud te geven. Een uittreksel van dat artikel wordt op 31 oktober in deze blog/nieuwsbrief gepubliceerd en een klein stukje lees je al hierboven.

Het is een Bijzonder Weekend, dit Weekend

Want als je nu lid wordt van de Nine Star Ki Community, kun je zaterdagavond aan de Volle Maan meditatie meedoen. Je kunt bovendien zondagochtend aansluiten bij de Live Online Samhain bijeenkomst voor de leden van de Nine Star Ki Community. EN je krijgt toegang tot het volledige Volle Maan artikel met daarin een affirmatie en altaar suggestie, EN het uitgebreide Samhain artikel.

Mis niets meer!

Meld je nu aan voor deze Community. Daarmee verrijk je jezelf EN ondersteun je mijn werk! En daarvoor is mijn dank groot!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *