Dé herkansing om ballast kwijt te raken – NineStarKi energie Volle Maan november

Herkansing

Het draait allemaal om de 8 deze maand, de 8 van 8-aarde. De volle maan van november geeft je nog één kans, één grote herkansing, om voor het einde van dit jaar aan de slag te gaan met processen van verwerking en integratie. Erken je (eigen)waarde en zoek die mensen op die dat ook kunnen accepteren en in jou kunnen waarderen. Devalueer jezelf niet door de aanwezigheid van ballast uit het verleden!

Ziel

Het Nine Star Ki profiel van de volle maan van november is 7-8-4, dat is 7-metaal, 8-aarde, 4-hout. En deze maand draait het dus letterlijk allemaal om 8-aarde in de middelste positie van dit profiel. Die middelste positie is verbonden met je innerlijk, je binnenwereld. De wereld waar je ziel thuis hoort (te zijn). Die binnenwereld roert 8-aarde nog een keertje grondig om. 

2019

2019 Was een 8-aarde jaar. In mijn Nine Star Ki voor 2019 schreef ik: 

“De Nine Star Ki voorspelling voor 2019 geeft aan dat er verandering op komst is. Grote verandering. Het wordt een jaar waarin we collectief aan de slag gaan met het herkauwen en herzien van belangrijke zaken in het leven. […] We verteren, verwerken en integreren wat ons wellicht al heel lang bezighoudt, maar wat we tot nu toe hebben geparkeerd omdat we het geen plaats hebben kunnen geven.” 

Scherp

Nu dus, bijna aan het einde van dit zo turbulente jaar, krijg je nog even een subtiele reminder van de volle maan om toch vooral nog meer te verwerken, nog meer te integreren, nog meer los te laten dan je al gedaan hebt. Daarna komen we alweer onder invloed van de volgende volle maan die van zowel december als van januari laten een tendens van verscherping zien. Een tendens die volgend jaar verder zal doorzetten. Daarover tijdens mijn Nine Star Ki 2021 Event natuurlijk meer. 

Verwerken

Verwerken, verwerken, verwerken is het mantra van deze volle maan, die je dus nogmaals uitnodigt de diepte in te gaan. Grijp deze herkansing aan, want weet dat hoe meer je nu alsnog achterlaat, hoe makkelijker je volgend jaar door de energetische tendensen van 2021 kunt bewegen. Travel Light!! Hoe minder je meezeult, hoe sneller en eenvoudiger je je kunt aanpassen aan de omstandigheden. Hoe sneller en eenvoudiger je ook van richting kunt veranderen. En ‘richting’ is een sleutelwoord voor 2021!

Travel Light!! Hoe minder je meezeult, hoe sneller en eenvoudiger je je kunt aanpassen aan de omstandigheden. 

Deel

En dan nog even dit, beslist niet onbelangrijk: deel wat je weet, deel wat je ontdekt, deel wat je inspireert want wellicht zijn de vruchten van jouw proces, de voeding die een ander nodig heeft om verder te komen in zijn of haar proces. En ook, overweeg dit jaar eens niet mee te doen aan het geven van cadeautjes met de feestdagen, maar geef kennis. Bijvoorbeeld in de vorm van een ticket voor het Onlive Nine Star Ki 2021 Event!

Doe mee aan het gesprek!

Ik ben heel benieuwd wat mijn schrijven, en de energie van deze Volle Maan bij je oproept en losmaakt. Doe mee aan het gesprek en deel het in de reacties hieronder. Ik vind het leuk om van je te horen en samen leren we van elkaar!

Nina

5 gedachten over “Dé herkansing om ballast kwijt te raken – NineStarKi energie Volle Maan november”

 1. Verwerken laat zichzelf niet dwingen maar hoe mooi dat de energie van nu mijn wens om alles wat nu mogelijk in de weg staat mag aanraken , losweken en wegnemen of integreren in vruchtbare vorm.
  Dank voor je inspirerende woorden.

  1. Hi Lesley, nee, verwerken laat zich niet dwingen. Het heeft tijd nodig, rust, een zacht koesteren misschien. Een wiegend meebewegen….
   Dank voor je berichtje en ook graag gedaan.
   Harte groet, Nina

 2. inderdaad laat verwerken en loslaten zich niet dwingen en zijn gebonden aan je persoonlijke tijdslijn – iets komt boven om gezien te worden als je eraan toe bent.
  Delen van kennis, het eigen process – daarom schrijf ik mijn blog – https://redskywalkeronearth.wordpress.com/ – om te laten zien hoe het kan, hoe dingen zich opbouwen. Ook verbindingen leggen – zoals bv. deze volle maan afsluit wat je in mai en juni hebt gezien en aangeraakt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *