Nine Star Ki: Dansen met Jouw Sterren

10042023_Nine_Star_Ki_Dansen_met_Jouw_Sterren

Loslaten en ruimte maken en de ervaringsrijkdom van als je dat ook echt doet.

Nine Star Ki is, net als Conceptual Feng Shui trouwens, mijn lust en mijn leven. Doorgaans besteed ik wekelijks heel veel tijd aan het me verdiepen in wat er energetisch allemaal in de lucht hangt. Misschien valt het niet zo op, maar het is die studie van energetische patronen die altijd weer een inspiratiebron vormt voor het Energetisch Week Bericht. Zoals deze.

Ik voelde al langer dat ik daar meer tijd aan wil besteden en er meer ruimte voor wil maken. Maar ja, het is nu niet zo dat ik hele dagen op de bank zit en ruimte kan maken door te stoppen met stilzitten. Dan kan het niet anders dan dat het maken van ruimte voorafgegaan wordt door het loslaten van iets.

Dat loslaten heeft nu, in mijn leven, de vorm aangenomen van het stoppen met het fysieke lesgeven zoals ik al eerder aankondigde.

Ondertussen wordt er overigens ook al hard gewerkt om alle content aan teksten, syllabi en video’s die ik gecreëerd heb, voor je beschikbaar te maken zodat je op een andere manier kunt gaan leren. Want het zou zonde zijn als al die kennis en ervaring op de plank blijft liggen natuurlijk. Maar daarover later meer.

Door dat loslaten heb ik nu wel ruimte om mijn aandacht te verschuiven.

En die gaat richting de negen sterretjes! Dat betekent voor mij dat het voelt alsof ik nog meer de diepte in kan gaan van de filosofie die ten grondslag ligt aan ondermeer Feng Shui. Want dat is waar Nine Star Ki me voornamelijk inzicht in heeft verschaft: hoe die enorme dynamische, kosmische processen zich nu eigenlijk laten zien in het leven, in een mensenleven EN in wat je er mee kunt.

Want dat maakt het natuurlijk extra interessant.

Je kunt wel iets leren of ergens kennis van nemen, maar wat kun je er mee en wat betekent het voor jou? In de dertig jaar dat ik met Feng Shui werk heeft deze prachtige filosofie inmiddels menig sceptisch Nederlands hart veroverd en mensen kennis laten maken met een andere, een extra (de vijfde!) dimensie van het leven. Ik kan wel zeggen dat Feng Shui nu in Nederland op de kaart staat en langzaam verder geïntegreerd wordt in de dagelijkse praktijk van wonen en huizen bouwen.

Wat betekent dat ik, als vooroploper, graag mijn tanden wil zetten in het bekender maken van Nine Star Ki.

Dat is namelijk, in tegenstelling tot Feng Shui, (nog) niet zo bekend in Nederland. Feng Shui is inmiddels de lage drempel geworden die het leven in huis vanuit een ander perspectief belicht en er zonder meer een dimensie aan toe voegt.

Nine Star Ki voegt een dimensie toe aan het energetische huishouden van je persoonlijke leven!

Het is onverklaarbaar verklaarbaar praktisch, toepasbaar, eenvoudig en toch diepzinnig. Waarom? Omdat het de energetische dynamiek verklaart van de kosmische wave waarop je aan dit leven begonnen bent. En natuurlijk hoe dat er dan uit ziet en vorm heeft aangenomen. We hebben immers allemaal onze eigen ‘Fault in Our Stars’ waarmee we door het leven dansen. Door middel van Nine Star Ki wil ik je er graag meer over vertellen.

Daarom ben ik op zoek naar jou!

Wat zou jij willen weten over Nine Star Ki? Aan welke informatie over Nine Star Ki heb jij behoefte? Of, heb je geen behoefte aan informatie, maar wil je graag meer te weten komen over jezelf door middel van een consult? Laat het me weten en ik kom er graag op terug!

8 gedachten over “Nine Star Ki: Dansen met Jouw Sterren”

 1. Wat een inspirerend verhaal! Ik heb kennis gemaakt met Feng shui…een beetje, kennis gemaakt met Nine star ki….een beetje.
  En dat is meteen de rode draad van mijn leven. Niet opgevoed maar groot geworden…nu na een burnout voortijdig gestopt met werken, ik kreeg 2 weken geleden een hond…ik wil tekenen, lezen, koken en …meer weten over Nine star ki….waar begin ik, wat is een goede basis. Met een mini pensioen ben ik zeker niet in staat om dure cursussen te gaan volgen…dus…wat en hoe?
  Warme groet, Janna.

  1. Ha Janna, dankjewel! Mooie vraag, waar begin je… Ik kom er graag op terug. Ben je actief op Instagram? Daar ga ik namelijk de meeste vragen beantwoorden.
   Harte groet, Nina

   PS: Veel plezier met tekenen, lezen, koken…..

 2. .Waar komt het vandaan , wie heeft dit bedacht en klopt het altijd ?Ik vind het boeiend om systemen te begrijpen .

  .Over Feng Shui heb ik mijn bedenkingen. Soms voelt iets goed ook al is het niet Feng Shui .Maar eerlijk ik ben niet zo bekend mee.

  .Wat mij belangrijk is is de zelfacceptatie .Want ik werk alsmaar aan verandering en verbetering om mezelf meer te accepteren ( bijv veel frustatie boosheid )maar een vriendin vertelde me over Nine Star Ki en zei: zo ben je omdat je dan en dan geboren bent…. Je kan niet anders. Ik vergeet het nog wel eens en lees dan weer een stukje want mijn zelfliefde en oordelen ed naar vrienden mag best nog wel veranderen . Een consult zou slim zijn ..

  .Verder merk ik dat ik zoveel van de aarde /natuur houd dat ik het pijnlijk vind wat er overal gebeurd. Ik zou dolgraag willen weten of de aarde het gaat overleven.

  succes met je online school en je stap in deze nieuwe fase . Warme groet

  1. Ha Doete, dank voor je vragen! Ik kom er graag op terug. Ben je actief op Instagram? Daar ga ik namelijk de meeste vragen beantwoorden.
   Maar alvast een opmerking over wat je vriendin je vertelde; het “zo ben je omdat je dan en dan geboren bent…. Je kan niet anders” is een misvatting en gaat voorbij aan het vermogen van mensen om te leren, zich te ontwikkelen en bewust te worden. Ik benader Nine Star Ki graag anders!
   Ja, de aarde heeft het zwaar, maar weet dat de aarde al menig crisis overleefd heeft. Een aantal mensensoorten daarentegen niet.
   Dank voor je goede wensen en ik ga met je vragen aan de slag!
   Harte groet, Nina

 3. Zou er meer over willen weten, hoe het toe te passen in mijn dagelijkse leven. Weet iets over metaal, aarde en vuur , mijn profiel, maar weet niet wat er mee te doen in mijn dagelijkse leven. Info dus!!

  1. Ha Paula, ja, hoe pas je het toe. Geweldige vraag! Kennis krijgt immers pas waarde als je het toe kunt passen. Ik kom er graag op terug. Ben je actief op Instagram? Daar ga ik namelijk de meeste vragen beantwoorden. Wordt vervolgd!
   Harte groet, Nina

 4. Hartelijk dank weer Nina
  Ik ben geïnteresseerd in een persoonlijk consult; waar en wanneer zou dat kunnen en wat vraag je daar voor?

  Hartelijke groet en de Kosmische wind mee, bij alles wat je doet,
  Liefs, Lilly

  1. Dag Lilly, dankjewel! Leuk dat je een consult wilt. Hier alvast een link voor meer informatie: https://bit.ly/NSK_Consult_Info. Een consult duurt een uur en 15 minuten en kost € 245,=. Het kan online, in dat geval krijg je de opname later thuisgestuurd. Of het kan live, in dat geval mag je het zelf opnemen en mag je na afloop een Space Aroma van Starchild uitzoeken die je ondersteunt. Om een consult af te spreken is het handig dat je even mailt met ons: info@ninaelshof.com, dan stuur ik je een aantal data waar je uit kunt kiezen.
   Harte groet, Nina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: