Ervaringsrijkdom – Volle Maan 29 september

September_Volle Maan 2023

Ervaringsrijkdom – Volle Maan 29 september

Het Nine Star Ki profiel van de Volle Maan van 29 september is 4-1-8.
Dat is 4-hout, 1-water, 8-aarde.

Water in de middelste positie is een combinatie die de winstverdubbelaar inzet zoals ik het gekscherend noem; ze versterken elkaar werking.

Via de middelste positie van een Nine Star Ki profiel kun je namelijk je eigen diepten onderzoeken. Als je daar nog verder doorheen zakt, is het mogelijk verbinding te maken met iets dat zo oer is als de bron van het leven zelf. Lees ook: Water, wat een element.

Nu 1-water dit jaar in de Ba Gua van 2023 in de positie van 2-aarde staat, staan alle vormende invloeden in je leven in het middelpunt van de belangstelling.

Dat zijn invloeden die voortkomen uit voeding, opvoeding, het onderwijs dat je hebt genoten, en de relaties die je hebt gehad of nog hebt. Ze kunnen een echt en waarlijk contact met wat je voelt in de weg staan door wat je geleerd hebt om te voelen.

Speciale aandacht deze maand, vragen twee belangrijke archetypen.

Het archetypische vrouwelijke, het yin, dat vertegenwoordigt wordt door het element 1-water. En de archetypische moeder, die vertegenwoordigt wordt door het element 2-aarde. Door alle (mis)vormende invloeden die, door de eeuwen heen, het beeld en de positie van de vrouw en die van de moeder hebben bepaald, is menig vrouw behoorlijk verwijderd geraakt van haar authentieke wezenskern. Vrouwen zijn bang gemaakt voor die kern en de kracht die het herbergt, terwijl gelijktijdig anderen hun best doen om daar juist toegang toe te krijgen.

Om daar iets meer van te begrijpen wil ik je uitnodigen het Energetisch Week Bericht van 20 september te lezen, dat ik gewijd heb aan het archetypisch vrouwelijke.

Er is nog veel meer te vertellen over de energie van het Nine Star Ki profiel van de Volle Maan van september!

Er speelt namelijk erg veel op de achtergrond momenteel! Het is goed om je daar bewust van te worden.

Lees meer in het hele bericht dat ik geplaatst heb in de Nine Star Ki community. Met een proeflidmaatschap kun je een maand lang meelezen!

4 gedachten over “Ervaringsrijkdom – Volle Maan 29 september”

 1. Goedemorgen,
  Net de live gekeken en het weekbericht van vorige week gelezen.
  Zoals je het vertelde in de live, klonk het onheilspellend maar voor mijzelf heb ik zoiets van: kom maar op, heelijk, kan niet wachten.
  Ben zo nieuwsgierig wat er de komende maanden gaat gebeuren. Het archetypisch vrouwelijke, het water, het stromen, de Volle Maan morgen.
  Ben vanochtend al heerlijk wezen zwemmen in zee. Er stond veel water, er waren veel golven en het was genieten.
  Door het zwemmen in het zoute water voel ik me energiek, zowel mentaal als fysiek. Ook op sociaal gebied levert het me iets op, namelijk nieuwe contacten.
  Liefs, Tineke

  1. Ha Tineke, dank je wel voor je reactie! Oh wat lijkt me dat heerlijk om zomaar even lekker te gaan zwemmen in zee! Ik kan me absoluut voorstellen dat dat iets oplevert. En dat het onheilspellend klonk heeft te maken met het feit dat het water ook altijd een onderstroom heeft. De verraderlijke stroming in een mui is daar een voorbeeld van. Daar wil je niet in terecht komen maar dat betekent wel dat je moet weten wat het is en wat je moet doen als je er wel in terechtkomt. Bovendien, ook wel een mooie parallel met een echte mui, het water kan er aan de oppervlakte heel rustig uitzien maar dat wil nog niet zeggen dat dat in diepere lagen ook zo is.
   Liefs, Nina

 2. Wijze Nina, hartelijk dank weer voor het licht dat je laat schijnen op de Ville maan van 29 september.
  Het is mijn 69ste geboortedag en ik herken wel wat in de thema’s die je aanstipt.
  Is het mogelijk om deze in een persoonlijk consult met jou verder uit te diepen?
  Kan dit eventueel online?
  Wat zijn de kosten?

  Nogmaals en bij voorbaat elijk dank
  Liefs, Lilly
  Rotterdam

  1. Dag Lilly,
   Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je een mooie dag hebt gehad. Ja, je kunt altijd een persoonlijk consult bij me boeken. Via deze link https://www.ninaelshof.com/nine-star-ki-consult lees je er meer over.
   Een consult duurt vijf kwartier waarin ik je meer uitleg geef over de kwaliteit van de elementen in jouw profiel en plaats ik deze in relatie tot de energetische tendensen van het jaar. Je kunt het consult opnemen als je live komt, maar ook kunnen we via Zoom een afspraak maken.
   Mocht je voor je consult naar Zutphen willen komen, dan kun je na afloop een flesje Space Aroma van Starchild uitzoeken die je helpt bij je proces. De kosten van een dergelijk consult bedragen € 245,=.
   Harte groet, Nina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: