NineStarKi Voorspellingen voor 2017

AD jaarhoroscoop 2017

Voorspellingen

De NineStarKi Voorspellingen voor 2017 zijn in de maak. Een kleine voorproef ervan is al verschenen in een artikel in het AD en regionale dagbladen van 3 januari j.l.

Maar er is meer, veel meer! Mis ze niet!

Op 22 januari aanstaande geef ik een hele dag lang uitleg over deze voorspellingen. Deze dag brengt de tendensen van 2017 dichterbij en staat volledig in het teken van jou én de energie van het nieuwe jaar.

Persoonlijk

Ik leg je niet alleen uit welke veranderingen je zowel collectief als persoonlijk te wachten staan in 2017, maar vooral ook hoe je daar het beste mee om kunt gaan én hoe jij er je voordeel mee kunt doen.

In heldere en concrete bewoordingen leg ik je uit welk effect de energetische tendensen van 2017 op jouw persoonlijke leven zullen hebben en bied je de mogelijkheid vragen te stellen over specifieke en persoonlijke zaken die spelen.

Deze unieke combinatie van de zeer uitgebreide, algemene tekst in mijn blog en de uitleg hiervan op heel persoonlijk niveau tijdens de workshop, wordt door deelnemers ervaren als een waardevol houvast door de rest van het jaar heen.

Workshop

Je kunt je voor deze workshop aanmelden via deze link. En als kado van mij voor jou betaal je, als je met z’n tweeën komt, geen €150,= maar slechts €100,=.

Wil je nooit meer een blog bericht van mij missen? Schrijf je dan nu in. Als je hiernaast je email adres invult, ontvang je altijd als eerste mijn nieuwste blog in je mailbox. Deze aanmelding is uitsluitend bestemd voor het volgen van mijn blog.

Bewaren

4 gedachten over “NineStarKi Voorspellingen voor 2017”

 1. Graag schrijf ik me in voor je blog berichten.
  Afgelopen zondag was ik bij je lezing bij Djoj en ik wil heel graag meer hierover weten.
  Ik denk er ook veel over na om je opleiding in september te doen, lijkt me heel leuk!!

 2. Jose Claessens

  graag schrijf ik me in voor je blog en zou ook graag je voorspelling van 2017 lezen, dat lukt niet op bovenstaande pagina…

  1. Dag Jose,
   Dank voor je reactie en je belangstelling!
   De Nine Star Ki voorspelling van 2017 wordt aanstaande zondag via dit blog gepubliceerd.

   hartelijke groet,
   Nina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *