Innerlijk Vuur – NineStarKi profiel Volle Maan – Januari

Innerlijk-Vuur-Nina-Elshof-Feng-Shui

12 januari 2017 – 13:34 in Kreeft; over de goddelijke 2-aarde moeder en de warmte van een innerlijk-vuur

Het Nine Star Ki profiel van vandaag is: 2 – 9 – 7. Een moment van diepe zelfliefde en thuiskomen in jezelf om je te laven aan je innerlijk-vuur.

Dit is de laatste volle maan van het 2-aarde jaar dat op 28 januari overgaat in een 1-water jaar. De laatste volle maan die in dienst staat van de moeder godin, van 2-aarde. Zij is het die ons voedt en vormt. Die waakt over huis en haard. Die, in het profiel van deze maand, de hoedster is van ons innerlijke vuur (9-vuur).

Innerlijk-Vuur

Innerlijk-Vuur-Nina-Elshof-Feng-ShuiHet is een goed moment om even de relatie met jezelf – en met de ander – met aandacht te onderzoeken, wellicht in een nieuw daglicht te plaatsen en opnieuw van energie te voorzien. Onderzoek eens op welke wijze je zelfliefde ervaart? Hoe diep is die? Op welke wijze kun je de warmte voelen van het innerlijke vuur dat je gaande houdt en je telkens opnieuw inspireert en motiveert?

Vrouwelijkheid

De goddelijke vormkracht van de 2-aarde moeder leert je waar je tekort schiet in het zorgen voor jezelf. Het Innerlijk Vuur – NineStarKi profiel Volle Maan – Januariwakkert het vuurtje (weer) aan om de relatie met jezelf te verdiepen en te verbeteren. Om beter voor je lichaam te zorgen en aan je gezondheid te werken. Je te laten verrassen door je eigen originaliteit. Om weer je best te doen voor je relatie (ook zakenrelaties!) en daar aandacht aan te schenken. Om je vrouwelijkheid in volle glorie te tonen én te omarmen; een goed moment om je borsten te koesteren en controleren!

We hebben allemaal wat geleden onder de trage en stagnerende energie van de afgelopen maanden. De energie van het Nine Star Ki profiel van deze volle maan zorgt nu voor een welkome boost waardoor we vooruit gestuwd worden.

Gevoelig en Creatief

Het is een prachtig volle maan profiel, gevoelig en emotioneel. Gevoelig voor de noden van anderen, voor hen die je het meest dierbaar zijn en waar je misschien daardoor ook te emotioneel betrokken bij bent. Maak je niet teveel zorgen! Voel niet teveel angst! Houd de stress uit je relatie! Blijf in het hier en nu, blijf ademhalen, laat je niet meeslepen door de (emotionele) chaos daarmee voorkom je dat je in ten onder gaat.

Het volle maan profiel is ook onverwacht verrassend, creatief en vol inspiratie. Inspiratie die nu volop je leven in kan stromen als jij de deuren daartoe open zet. Laat maar zien hoe mooi je bent. Laat maar zien hoe talentvol en gepassioneerd creatief je bent.

Leef

Goddelijke 2-aarde moeder vraagt je om volwassen te worden. Zodat je in je creativiteit weer ongehinderd kind kunt zijn. Zodat je je weer vol overgave met kinderlijke naïviteit in het leven kunt storten. Leef! Alsof er geen morgen bestaat!

Ondertussen dient de energie van het nieuwe jaar zich merkbaar aan. Het element water dat haar intrek neemt in de centrale 5-aarde positie, veroorzaakt onzekerheid en instabiliteit. De angst die dat veroorzaakt zou ons kunnen doen zinken. Tenzij je weet hoe je er op moet reageren.

Op 22 januari vertel ik er over tijdens de Nine Star Ki voorspellingen voor 2017, zeg maar de jaarhoroscoop voor 2017. Een ongekende kans om kennis te maken met wat het nieuwe jaar jou te bieden heeft. Je kunt je hier aanmelden, je bent van harte welkom!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *