Nina Live #26 De Waarheid is een Regenboog aan Kleuren 08-07-2021

Nina Live #26 De Waarheid is een Regenboog aan Kleuren

Elke onwaarheid, elke ontrouw aan wat waar is, kleurt de wereld grijs.
Hoe grijzer het pak, hoe ontrouwer de mens in dat pak is aan wat echt waar is en van waarde is.
Licht kan niet stralen in een wereld die grijs is.

Waarheid kan niet schijnen als ze verhuld wordt in een grauwsluier van onwaarheid.

Lees meer in mijn blog van deze week. 
Tune in voor een dieper begrip van actuele gebeurtenissen bij ons thuis en in de maatschappij.
Nina

2 gedachten over “Nina Live #26 De Waarheid is een Regenboog aan Kleuren 08-07-2021”

 1. Hej Nina,
  Ik kijk altijd uit naar de donderdag. Twintig minuten een kleurrijk gesprek met jou. Het zet me ook vaak aan het denken. Na je donderdagsessie over kleur en kleur bekennen heeft het me beziggehouden en voel ik dat ik nu toch moet reageren.

  Kleur,
  Ik ben gek op kleur. In ons huis is erg een muur wit, zonder dat het een Villa Kakelbond is.
  Al verschillende jaren ben ik bezig met kleur bekennen, met keuzes maken, op onderzoek gaan in mezelf en de donkere kleuren uit het verleden opnieuw een kleur toe te kennen.
  Ik beken kleur! Maar word ik grijs van binnen als ik het serum toelaat aan mijn ziel? Ben ik of word ik een grijze muis als ik dat toe sta? Ik geloof het niet.
  Ook de prik is kleur bekennen. Ook de prik geeft kleur; het zorgt ervoor dat ik mijn ouders kan zien en knuffelen, dat ik me sterk voel en vrijheid ervaar.
  De kleur van deze tijd vind ik in veel gevallen best zwart – wit; de samenleving lijkt maar twee groepen te kennen, twee kleuren, maar juist in het midden zitten zoveel extra kleuren. Kleuren die om zoveel redenen intensiveren, soms pastel en soms heel vurig. Mensen ontwikkelen en bekennen kleur op zoveel vlakken, soms eerst individueel om vervolgens naar buiten te gaan, soms juist vooral breeduit in de samenleving.

  Kortom; ik voel dat een serum de ziel niet perse grijs kleurt en er zoveel meer is dan de twee kleuren die je nu vaak leest of opgelegd krijgt in de samenleving. Ik beken kleur en weet dat ik aanstekelijk ben 😉

  1. Hi Frederiek, Dank voor je reactie! Natuurlijk kun je door middel van welke keuze dan ook, kleur bekennen. Het probleem alleen is dat veel mensen maar iets volgen en niet echt zelf een bewuste keuze maken. Dan beken je geen kleur, maar verkleur je mee met de massa. Met als gevolg dat iemands individualiteit kleur verliest. En dan verliest de ziel ook kleur. Dat is waar het om gaat naar mijn idee. Ik ben blij dat jij er wel goed over na hebt gedacht en dus een bewuste en kleurrijke keuze hebt gemaakt! Mooi!
   Harte groet, Nina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: