Magisch Leven

Een_Nieuw_Toekomstperspectief_Magisch_Leven

Een Nieuw Toekomstperspectief – Magisch Leven

Vorige week schreef ik er al over dat de wereld, wij dus met z’n allen, een nieuw toekomstperspectief nodig hebben. 

Een die niet alleen anders naar de wereld kijkt, maar er ook anders mee omgaat. En dat is, zoals te merken, niet zo eenvoudig. Neemt niet weg dat het wel dringend noodzakelijk is en je er ergens mee moet beginnen. 

Veel initiatieven reageren op wat de Tijdgeest van ons vraagt.

Het initiatief om met een Heksenmonument aandacht te vragen voor wat eeuwenlang de vrouwelijke sjamanen, de kruidenvrouwen, de vroedvrouwen, de healers en magiërs is aangedaan, is een prachtig voorbeeld. Ook het initiatief van de ‘Pioniers van Morgen’ biedt een hoopvol perspectief op een andere toekomst. 

Wat ik echter mis in dit alles is hoe je dat dan zelf kunt gaan DOEN. 

Hoe kun je dat nieuwe perspectief letterlijk vorm en inhoud geven. Dat Heksenmonument is een prachtig initiatief. Maar hoe word je zelf weer die vrouwelijke sjamaan, de kruidenvrouwen, de energetische vroedvrouw, de healer en magiër die in jou woont en er naar verlangt weer haar ding te kunnen doen? Hoe maak je jezelf tot die pionier van morgen die anderen heel praktisch kan bijstaan in het pad naar dat nieuwe morgen toe? Een Magisch Leven, hoe creëer je dat?

Hoe doe je dat?

Wat nodig is is praktische hulp en begeleiding in je eigen transformatieproces.

Praktische hulp en begeleiding in hoe je de ‘magische’ tools en kennis die gratis en voor niets door het Universum beschikbaar gesteld worden, ook daadwerkelijk kunt inzetten en gebruiken. Hulp en begeleiding om de theorie naar de letterlijke, dagelijkse praktijk van het wonen te vertalen zodat Magisch Leven niet langer een verlangen is, maar de norm wordt.

Dat is wat ik doe. Dat is wat ik je bied. Ik open de weg naar een andere wereld, een andere werkelijkheid. 

“Vandaag, een jaar geleden, ontving ik mijn diploma Conceptual Feng Shui Professional. Wat een transformatie heeft dit veroorzaakt! Op fysiek, mentaal en sociaal vlak heeft dit diploma alles goed opgeschud.” – Frederiek Dijkstra, Studio Feng Shui

“Ik heb een enorme stap gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling, wat ik elke dag weer opnieuw als een enorme verrijking in mijn leven ervaar.” – Astrid Oomes

“In 2019 de opleiding Conceptual Feng Shui Professional gevolgd en net de verdiepingscursus Nine Star Ki afgerond. Wat een transformatieproces! Behalve de leerstof heb ik vooral heel veel geleerd over mijzelf en mijn omgeving.”Jeanne Wijgerde

“Je lessen van vorig jaar ebben nog dagelijks door, ik heb het ervaren als een feest der herkenning. Eindelijk ‘antwoord’ en aardse vertaling op de energetische signalen die zo dik in de lucht hangen. Iets waar ik daarvoor vaak geen woorden voor kon vinden. Dat wat ons systeem eigenlijk al weet voordat het hoofd, of beter gezegd de mind, erbij kan. Ik ervaar het als waardevol deze basis nu uit te kunnen en mogen dragen in verstaanbare woorden. Deze woorden wilde ik nog steeds  met je delen na afronden van de opleiding, was er nog niet van gekomen, bij deze.” – Martine de Rijke

Wil jij dit ook? Magisch Leven? Zoek jij ook de vertaling van de magie van het leven naar de praktijk?

Zoek je woorden die wat je voelt kunnen beschrijven? Wil je concrete handvatten om innerlijk weten om te zetten in een praktische handeling? Zoek je inzicht in het vermoeden dat er veel meer is dan ons door de wetenschap wordt voorgespiegeld? Zoek je naar een mogelijkheid om je leven anders en met meer diepgang te leven? Wil je een weg vinden om de magie te leven waarvan je weet dat die er is maar die je niet goed weet te pakken of te omschrijven? Wil je letterlijk uitbreken en een dimensie toevoegen aan je leven?

Dan heet ik je van harte welkom in mijn wereld: de wereld van Nine Star Ki & Feng Shui. Een wereld die een extra dimensie heeft.

Door middel van de opleiding maak ik je wegwijs in die wereld en help ik je op weg! 

Het enige dat jij nu te doen hebt is de knoop doorhakken en je gevoel volgen dat je het anders wilt. Dat er meer is en dat je dat meer wilt ontdekken; van jezelf en van het leven. De opleiding Nine Star Ki & Feng Shui Professional begeleidt je op dat avontuur. Veilig, duidelijk, concreet en praktisch. 

Aanmelden kan nu met korting! Doen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *