Een Nieuw Toekomstperspectief

Een_Nieuw_Toekomstperspectief

Een Nieuw Toekomstperspectief

De wereld heeft een ander, een nieuw toekomstperspectief nodig.

Volgens mij is iedereen het daar wel over eens. De grote, grote vraag is echter hoe dat toekomstperspectief gecreëerd wordt. Vanuit welk beeld, vanuit welke hoop, wanhoop of verlangen ontstaat dat nieuwe perspectief?

“We kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt.” – Albert Einstein

Dat betekent, wat mij betreft, dat een nieuw toekomstperspectief niet gecreëerd kan worden vanuit de visie die we nu hebben op het leven. 

Een visie die veelal geworteld is in een mechanisch, materialistisch wereldbeeld. Een wereldbeeld waarin aan alles gesleuteld kan worden. In dit wereldbeeld is er geen ruimte voor zaken als ‘ziel’ en ‘psyche’, voor  het feit dat alles uit energie bestaat en met elkaar in verbinding is. Het huidige wereldbeeld heeft de verbinding verbroken tussen wie we van binnen zijn en hoe we dit van buiten tot uitdrukking brengen. 

Een nieuw toekomstperspectief begint kortom, bij een ander wereldbeeld.

Maar hoe kom je bij dit andere wereldbeeld? Hoe kun je toegang krijgen tot een wereldbeeld dat verder kijkt dan het beperkte beeld dat er nu heerst? Hoe krijg je toegang tot een wereldbeeld dat als vanzelfsprekend zachte, vrouwelijke, yinne, verborgen waarden een plek geeft? Een wereldbeeld waarin het vanzelfsprekend is dat we als mens een ziel hebben die zich tot uitdrukking wil brengen, voorbij de grenzen van de fysieke materie. Kortom een wereldbeeld waarin de verbinding met alles en allen niet langer verbroken is.  

Het vraagt niet om een regressie, terug naar een soort eenheidsbewustzijn.

Maar om een progressie waarin integratie van yin en yang, van onbewust en bewust, van archetypische vrouwelijke en archetypische mannelijke waarden kan plaatsvinden. In de toekomst dan welteverstaan. 

Want voor nu is het eerst noodzakelijk dat het duidelijk wordt dat die ‘andere’ waarden er zijn.

Maar hoe neem je die waar? Hoe leer je ermee werken? Hoe herken je wat je voelt, voelen is zo’n zachte waarde, en maak je dat hanteerbaar zodat je er iets mee kunt doen?

Dat is wat ik bied met de opleiding Nine Star Ki & Feng Shui Professional. Een opleiding die door jaren van het verzamelen van kennis en ervaring, van het opdoen van theorie die ik getoetst heb aan de praktijk, staat als een huis. Een opleiding die je werkelijk toegang geeft tot de magie achter de levensprocessen en dus eigenlijk een weg van inwijding is.

Dat is wat de opleiding Nine Star Ki & Feng Shui Professional biedt; een nieuw toekomstperspectief.

Geen doekjes er meer om winden hoe praktisch en goed georganiseerd het allemaal is (dat is het gewoon namelijk). Maar recht voor z’n raap: dit is een opleiding die je leert hoe je levensmagie toepast in de praktijk. In je huis en je leven. 

Ik ben je gids die de deur voor je opent naar een andere werkelijkheid.

En je een stukje op weg helpt om die werkelijkheid te ontdekken. Een werkelijkheid waarin de zachte waarden net zoveel waard zijn als de harde waarden van de wetenschap en het denken. Misschien zijn ze zelfs nog wel meer waard. Wie weet. Er valt zoveel te ontdekken in die andere werkelijkheid!

Dat is wat de opleiding Nine Star Ki & Feng Shui Professional biedt; een nieuw toekomstperspectief.

Ook en vooral voor jezelf. Een transformerend jaar dat blijvend je kijk op jezelf en het leven verandert. Het levert op dat je letterlijk vanuit een ander wereldbeeld, een completer wereldbeeld, je een nieuwe, andere toekomst kunt visualiseren. Een waarin je hebt geleerd hoe je woorden geeft aan gevoel en intuïtie. Een toekomst waarin integratie van het onbewuste en bewuste plaatsvindt en de mens zijn weg vindt naar heelheid.

Alleen, die toekomst begint dus nu.

Met de keuzes die je nu maakt. Nu, concreet een andere keuze maken. Niet te wachten tot anderen dat voor je doen en je daarvan afhankelijk maken. Mensen die straks zelf als gids voor die anderen kunnen functioneren. 

Als jij voelt dat je dat wilt doen.

Als jij voelt dat jij een concrete bijdrage wilt leveren aan het creëren van een ander, volwaardiger wereldbeeld, dan hoef je je niet af te vragen HOE je dat moet doen. Daar ben ik voor om je doormiddel van de opleiding in op weg te helpen. Het enige dat jij nu te doen hebt is de knoop doorhakken en je gevoel volgen dat het anders moet. Dat je het anders wilt. Dat er meer is en dat je dat meer wilt ontdekken. De opleiding Nine Star Ki & Feng Shui Professional begeleidt je op dat avontuur. Veilig, duidelijk, concreet en praktisch. 

Aanmelden kan nu met korting! Doen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *