De Magie van het Leven

De_Magie_Van_Het_Leven

De Magie van het Leven. De Magie van Beweging.

Vorige week had ik het met je over beweging. 

En ik had het over de beweging in mij die weg beweegt van wat er niet langer toe doet. Steeds meer. Zodat er steeds meer ruimte komt voor het leven en delen van de magie die onlosmakelijk deel uitmaakt van ieders leven. Maar waar niet iedereen zich altijd even bewust van is.

Afgelopen weekend heb ik de laatste Masterclasses gegeven van de Beroepsopleiding die september vorig jaar is gestart. En wat een transformatie hebben de studenten van de opleiding doorgemaakt!

Wat een geweldige vorming heeft er in hun leven plaatsgevonden dankzij het inzicht dat Nine Star Ki en Feng Shui hen gegeven heeft. 

De Beroepsopleiding Conceptual Feng Shui Professional zelf heeft ook een transformatie doorgemaakt naar de nieuwe Opleiding Nine Star Ki & Feng Shui Professional.

De opzet en het ritme is onveranderd. Maar de inhoud is verder ontwikkeld om de verbinding met Nine Star Ki en Feng Shui te maken, en de balans tussen kennis en embodiment ervan te optimaliseren.

Het is een opleiding die door jaren van het verzamelen van kennis en ervaring, van het opdoen van theorie getoetst aan de praktijk, staat als een huis.

Een opleiding die je werkelijk toegang geeft tot de magie achter de levensprocessen en dus eigenlijk een inwijding is. Een inwijding in het leven en werken met Nine Star Ki en Feng Shui.

Met elke lichting studenten die afstudeert, vindt er meer van die magie zijn weg in de wereld.

Want elke individuele student heeft door de opleiding niet alleen toegang gekregen tot de wereld achter de dagelijkse werkelijkheid. Iedere individuele student heeft de vaardigheid ontwikkeld om met de energie van die andere wereld te werken. En veel van de studenten zijn, na een jaar van leren en oefenen, nu in staat om deze vaardigheden te verbinden met hun eigen talenten en kwaliteiten. Met hun eigen magie die ze nu met meer kracht en bewustzijn kunnen gebruiken en inzetten. Elke student die nu is afgestudeerd draagt hierdoor bij aan het herstel van een magische werkelijkheid in de wereld. 

Een magische werkelijkheid die zich toont in een natuurlijke ordening van levensprocessen.

In het onwaarschijnlijk overrompelende ontstaan van nieuw leven, ergens diep verborgen in een baarmoeder. In de onwaarschijnlijke kracht van zon, wind, water, aarde en groei die zich altijd, altijd, in verschillende stadia en gradaties, toont in de grote werkelijkheid om ons heen.

Het is deze ordening van levensprocessen die maakt dat bij de meeste mensen de neus op de goede plek terecht komt en een boom niet met zijn wortels omhoog groeit maar stevig in de aarde geworteld staat.

Ze lijken onbegrijpelijk en onverklaarbaar, deze levensprocessen.

Maar ze zijn het niet als je weet hoe je moet kijken en hoe je ze kunt herkennen.

Dan, ineens, zie je zo overal. Dan, ineens, begrijp je waarom het echt niet handig is om aardbeien te willen eten met Kerstmis. In Nederland althans. Want dan, ineens, begrijp je wat je altijd al gevoeld hebt maar niet goed onder woorden kon brengen. Nine Star Ki en Feng Shui geven woorden aan wat je altijd al voelde en ergens wist, maar niet concreet kon benoemen.

Nine Star Ki en Feng Shui geven inzicht in de natuurlijke ordening in het leven en geven je de handvatten om hier bewust mee samen te werken.

Samenwerken inderdaad.  In co-creatie met de natuurlijke cycli en de kosmische krachten die ons welzijn en welbevinden beïnvloeden en waar we in directe relatie mee zijn.

Dat alles en nog veel meer, is wat je leert in de Opleiding Nine Star Ki & Feng Shui Professional.

Ja, je begint met het leren van een theorie. Maar gaandeweg het jaar zul je ervaren dat deze theorie de sleutel vormt waarmee de deur naar de wereld achter de dagelijkse werkelijkheid voor je geopend wordt.

Met deze sleutel krijg je toegang tot de recepten die aan de magie van het leven ten grondslag liggen. Psyche en materie, energie en materie, zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden.

En wanneer je dat begrijpt, ervaar je een diepgaand begrip voor alles. Zonder daarvoor alles te hoeven begrijpen ; )

Klik hier voor alle details over de Opleiding.

En, goed om te weten, tot en met 16 juni 2023 ontvang je automatisch €250,= vroegboekkorting op je aanmelding!

Doen zou ik zeggen, dat aanmelden. Het levert je meer op dan wat je nu kunt bedenken.

Harte groet, Nina

PS Ik ben benieuwd wat mijn schrijven bij je oproept, laat je het me weten in een reactie hieronder het bericht? Ik vind het fijn om van je te horen maar jouw reactie kan ook behulpzaam zijn voor een ander!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *