Je doet het al. Maar kun je het bewust ervaren?

Je_Doet_Het_Al_Bewust

Je doet het al. Maar kun je het bewust ervaren?

Ik droom, denk, handel en bezie mijn leven en de wereld om mij heen letterlijk vanuit de filosofie van Nine Star Ki & Feng Shui.

Daarmee is het meer dan een methode om de omgeving en je leven te harmoniseren. Zoals je in mijn wekelijkse berichten kunt meelezen; het is ook echt mijn manier van leven. Het is mijn manier van bewust leven.

De visie die ik heb voor mezelf en de wens die ik wil realiseren in mijn leven, is dat ik die kennis met jou kan delen.

Zodat jij je eigen weg tot spirituele onafhankelijkheid kunt bewandelen en in co-creatie met de magie van het leven kan leven en werken.

Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki helpen je die levensmagie te herkennen en toe te passen.

Mijn taak is het je te begeleiden in dat proces van herkennen en toepassen zodat je het na een tijdje zelf kunt.
Dat is de reden waarom ik ruim een decennium geleden de nu genaamde Opleiding Nine Star Ki & Feng Shui Professional ben gestart. En ik voel me enorm trots en dankbaar als ik zie hoe iedere student, nu Professional of Specialist, dit werk voor zichzelf geïntegreerd heeft en ook zo ruimhartig weer verder deelt.

Voor sommigen is Nine Star Ki en Feng Shui zo geïntegreerd in hun leven, dat ze nu een meer tevreden mens zijn, en van daaruit met meer rust en begrip ouder kunnen zijn voor hun kind(-eren), met helder zelfinzicht hun plek in kunnen nemen in relaties, krachtige keuzes kunnen maken en een ander, nieuw bewustzijn weten te brengen in oudercommissies, clubs, werk en familiebijeenkomsten.

Anderen hebben er ook echt professioneel hun werk van gemaakt en adviseren in de aanschaf van een huis dat een Thuis kan zijn, in de verbouwing van rijtjeshuizen en villa’s, de juiste slaapkamer voor rust bij een puber én het hele gezin. Ze helpen bij het maken van de juiste keuzes in kleuren, materialen, verhuizen, een baan of studie. En ze helpen bij het oplossen van allerlei ‘woonproblemen’ die zich ook vaak op andere terreinen van het leven tonen.

Zij helpen anderen het leven te leiden van het goede leven, het leven dat een mens werkelijk vervulling brengt.

Niet in spullen maar in zingeving en betekenis.
Want is dat niet waar we allemaal naar zoeken? Naar de zingeving van het leven en de betekenis van ons laten en handelen?
De wereld heeft geen behoefte aan nog meer cijfers of rationele benaderingen die geen verbinding hebben met het geheel van ons menszijn.

Deze wereld heeft het nodig dat we, op een bewuste manier, het onmeetbare, het gevoelige en de magie weer toelaten en integreren in ons leven.

Ik geloof dat als je mijn berichten leest, jij hier ook al op de een of andere manier mee bezig bent. Misschien is het in momenten van meditatie, in het bewustzijn waarmee je dingen koopt, je maaltijden bereidt, een kaars aansteekt. De gedachten achter de keuzes die je maakt, je intentie voor je werk, je zorg voor anderen, weten dat jouw doen en laten verder reikt dan jezelf alleen.

Je doet het al.

Maar kun je de diepere betekenis ervan, de zingeving en jouw verbondenheid daarmee, ook echt ervaren en omarmen?

De Opleiding Nine Star Ki & Feng Shui Professional helpt je de verbinding met het oude weten, dat in je leeft, te herstellen. Met de kennis en wijsheid die eeuwenoud is maar ondergesneeuwd is geraakt in een wereld gefocust op het proces van fragmentatie, op meetbaarheid, uiterlijke successen en wetenschappelijk bewijs.

Deze opleiding biedt je de mogelijkheid om je opnieuw met de oude kennis en wijsheid van het ware leven te verbinden en je deze eigen te maken.

Het geeft je toegang tot een wereld van hoopvolle mogelijkheden, van verbinding en relatie. Een wereld waar we ooit, lang geleden vertrouwd meer waren maar waar we de verbinding mee verloren zijn.

Het helpt je de verbinding met jezelf en je eigen intuïtie te herstellen.

Dit leerjaar is niet een traject dat je een quick fix biedt voor lastige en uitdagende situaties. Het is niet een panacee voor pijn en ongemak.

Het is een inwijding in een manier van leven waar jouw sensitiveit, jouw creativiteit, jouw betrokkenheid en weten, (h-)erkend worden en tot volle wasdom kunnen komen.

De wereld staat er om te springen.

De vroegboek tickets zijn nog tot en met vrijdag beschikbaar.

Hierna kun je je uiteraard nog wel inschrijven maar geldt het reguliere tarief.
Alle informatie, inclusief de mogelijkheid voor termijnbetaling, vind je hier op de website.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *