MAGIE – NineStarKi profiel Volle Maan van November

Magic-Nina-Elshof-Feng-Shui

4 november 2017 – 06:24 in Stier; over betovering, geesten, de ziel en MAGIE

Het Nine Star Ki profiel van vandaag is: 1 – 9 – 6.

Magie

Magic-Nina-Elshof-Feng-ShuiHet is de tijd van het jaar waarop de sluier tussen hier en daar, tussen wat is, wat was en wat nog zal komen, dun is en bijna doordringbaar. De dood is nabij en zo is de magie.

Het is ook de tijd van het jaar waarin we kunnen voelen dat zij die al overleden zijn, naderbij komen. Misschien kun je hun stille gefluister horen in het donker, of hun subtiele aanwezigheid vanuit je ooghoek bespeuren. Rond deze volle maan is de doorgang naar de spirituele wereld makkelijk te openen. Het zal je zeker doen beseffen dat we niet alleen zijn. Nooit.

Geesten

Onze levens zijn gevuld met persoonlijke geesten uit het verleden en met die van onze voorouders. Ook zijn er de demonen van verkeerd genomen beslissingen en van traumatische gebeurtenissen. Vraag jezelf eens af, wat heb je geërfd? Hoe zijn jouw persoonlijke geesten uit het verleden er uit? Op welke wijze hebben onze voorouders, en zij, anderen schade berokkend? En op welke wijze zijn wij zelf verantwoordelijk voor de demonen die als een gevolg daarvan gecreëerd zijn?

Overigens kunnen door dit proces problemen met de blaas ontstaan.

Onzichtbaar

We zijn niet alleen. Jouw leven is niet alleen door jezelf uitgevonden, noch is het geïsoleerd van andere mensen: we vormen een samenhangend geheel met generaties voor ons en generaties die nog komen. Nu is het een goed moment om de hulp te ervaren maar ook de obstructies te herkennen die vanuit het donkere onzichtbare in ons leven verschijnen. Nu is het een goed moment om deze aan te pakken, ze te accepteren en te integreren.

Hou jezelf trouwens voor ogen dat jouw daden, jouw oplossingen voor persoonlijke problemen en jouw prestaties in dit leven over de grenzen van het onzichtbare heen worden doorgegeven aan volgende generaties.

Intermediair

In het hier en nu vormen wij de intermediair tussen wat is geweest en wat nog gaat komen. Wij houden de sleutel in handen om ons verleden te interpreteren zoals we dat doen, of om dat verhaal te herschrijven. Als je dat doet, lever je een bijdrage aan transformaties die een onmiddellijke impact op je realiteit zullen hebben. Als je dat doet zul je echter ook bijdragen aan transformaties die nog gaan komen. Niet alleen voor jezelf, maar voor al het leven dat nog gecreëerd gaat worden.

Betovering

Dus, welke betovering dient verbroken te worden? Van welke vloek moet je jezelf bevrijden?

Pas de kennis toe die je verworven hebt door lessen die je geleerd hebt. Omarm de compassie van de wijze man of vrouw die in je hart woont. Het zal je helpen om de wonden die je pijn doen te verzachten. De wonden waarin je complexen zich verankeren. Het is een dunne lijn tussen liefde en haat. Tussen leven en dood.

Ziel

Onze ziel doet er toe. Onze ziel creëert wat er toe doet. En dat wat er toe doet, vormt wie we zijn en wat we doen. Synchroniciteiten worden gecreëerd om herkend te worden door ons hart, omdat ze voor ons er toe doen. Synchroniciteiten bieden een kans voor verandering en transformatie en komen vaak op ons pad omdat een onzichtbare hand ons aanwijzingen aanreikt. En hulp. Misschien is het de hand van een dierbare die overleden is. Misschien is het je eigen hand die vanuit de toekomst terug reikt om je in het hier en nu hulp te bieden.

Magie

Dus stof je toverstokje af, brouw je heksenbrouwsel en neem bezit van je magische kwaliteiten! Gebruik de magie die bij je hoort!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *