Kun jij het zien? De oorsprong van Valentijnsdag

Huwelijk

14 Februari is Valentijnsdag. Een dag die inmiddels zo volledig door de commercie in bezit is genomen, dat het moeilijk voor te stellen is wat ooit de oorsprong was van dit feest. Oorspronkelijk werd op 15 februari een vruchtbaarheidsfeest gevierd ter ere van Juno, de godin van de vrouw en het huwelijk, waarbij ongetrouwde jonge mensen aan elkaar werden gekoppeld als partners. Uiteraard met als enkel doel om voor gezond nageslacht te zorgen. Je kunt je voorstellen dat de kerk dat maar heidense genotzucht vond en verbood het feest. Overigens enkel om het te vervangen door Valentijnsdag, een dag eerder op 14 februari. Want ook de kerk heeft altijd een gestaag werken aan gezinsuitbreiding toegejuicht.

Groeiseizoen

Strategisch gezien is 14 februari slim gekozen. Een bevruchting die rond dit moment in het jaar plaatsvindt, zorgt ervoor dat gedurende het gehele groeiseizoen van de natuur, de aanstaande moeder zich te goed kan doen aan de meest voedzame en gezonde producten die moeder natuur voortbrengt. Tegen de tijd dat de oogst binnengehaald wordt, kan niet alleen aan het laatste speklaagje gewerkt worden, maar kan er ook wat gas teruggenomen worden in de fysieke arbeid die tijdens het hoogseizoen van iedereen gevraagd wordt. Juist op het moment dat een zwangere vrouw echt fysieke beperkingen gaat ervaren en het rustiger aan moet doen. En als er buitenshuis helemaal niets meer te doen valt, wordt het nieuwe leven geboren dat in de eerste drie maanden vooral koestering, aandacht en warmte nodig heeft van een toegewijde en uitgeruste moeder. En daar is in de donkere wintermaanden alle tijd voor. Het terugtrekken en inactiever worden in de winter, ondersteunt van nature het proces van zorgen voor een baby; daar kun je geen drukke bezigheden buitenshuis bij gebruiken.

Lente

Onze meteorologische lente begint op 21 maart. Maar in Oosterse culturen wordt dat moment in het jaar beschouwd als het hoogtepunt van de lente, die al eerder, in het begin van februari begint. Iedereen associeert het voorjaar, de lente, met de wedergeboorte van de natuur. Met nieuw leven. In dat kader is het opmerkelijk dat Valentijnsdag en de aanvang van een nieuw, Chinees jaar (begin februari) nagenoeg samenvallen.

Merel

En het is te horen dat de lente al begonnen is; de merel laat met zijn kenmerkende en uitbundige ochtendlied horen dat het voorjaar weer begonnen is. De sneeuwklokjes hebben allang hun kopjes weer boven de grond uitgestoken en ook krokussen, narcissen en andere bolgewassen laten zich zien. Het echte begin van de lente laat zich niet verloochenen, en ook niet uitstellen tot 21 maart!

Waarnemen

Als je goed om je heen kijkt, zie je hoe de natuur werkt en hoe zij haar cycli doorloopt. Elk jaar opnieuw.

Door goed waar te nemen ontvang je de informatie die puur en echt is. Niet bedacht.

Door goed waar te nemen, kun je patronen herkennen. Ritmes en bewegingen die zich telkens weer herhalen. Nine Star Ki is vanuit deze waarnemingen ontstaan om de bewegingen van energie te herkennen als patronen die zich tonen in het leven op aarde en in het leven van mensen. Zo kun je aan de hand van je geboortedatum bijvoorbeeld door middel van een Nine Star Ki profiel de patronen in je leven herkennen.

Nine Star Ki voorspelling

In de Nine Star Ki voorspelling voor 2019 schreef ik: “Hoe we werken, wat we bouwen, wat we als fundament en bouwsteen beschouwen en wat we uiteindelijk zullen begrijpen over wat belangrijk is voor het leven op aarde, zal ingrijpend veranderen en ons leren wat het meest noodzakelijk is om te leren. Het inzetten van oude kennis en oud weten kan ons helpen te herinneren hoe het is om te leven binnen de natuurlijke kaders van de aarde en haar functioneren. Als we bereid zijn die oude kennis weer te omarmen en opnieuw te leren integreren, geeft dat ons de toestemming om hier ook daadwerkelijk te kunnen blijven leven.” In 2019 word je uitgenodigd je weer te verbinden met de natuurlijke patronen van de natuur, van je leven, van de wereld, zodat zij allemaal recht van bestaan houden!

Wat het jaar in grote lijnen te bieden heeft, kun je alvast lezen in mijn blog. Wil je meer, wil je alles? Met de Nine Star Ki voorspelling 2019 course krijg je inzicht in wat de 8-aarde kwaliteit voor 2019 betekent. Ook ontdek je hier hoe deze energie doorwerkt op jouw persoonlijk Nine Star Ki element en op je leven.

De Nine Star Ki voorspelling 2019 course

De Nine Star Ki voorspelling wordt jaarlijks exclusief gedeeld in een eenmalig, live event. Tientallen belangstellenden worden persoonlijke door Nina meegenomen in een uitleg welke veranderingen zowel collectief als persoonlijk te wachten staan in het jaar dat voor ons ligt.

Met de Nine Star Ki voorspelling 2019 course kun je alle gedeelde kennis en inzichten van deze dag integraal terug kijken!

Voor slechts €49,95 krijg je;

  • onbeperkt toegang tot de integrale video registratie van deze exclusieve dag
  • informatie hoe 8-aarde de energie van 2019 bepaalt
  • de beschrijving van de verschillende karaktereigenschappen per element
  • EXTRA: ‘De waarde van 8-aarde voor 2019 per element‘ Acht verdiepende artikelen met de uitwerking van het aarde-jaar op elk individuele Nine Star Ki element!
  • BONUS: het speciale Nine Star Ki voorspelling 2019 eventmagazine met verdiepingsvragen, achtergrond informatie en ruimte voor het verwerken van alle informatie uit de video’s. Download en print voor je eigen gebruik.

Je bestelt de Nine Star Ki voorspelling 2019 course hier

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *