Intrinsieke Zuiverheid – NineStarKi Energie Volle Maan Augustus

Intrinsieke-Zuiverheid-Nina-Elshof-Feng-Shui

Het Nine Star Ki profiel van vandaag is: 9 – 8 – 6

Intrinsieke Zuiverheid

Al de vuur energie van de volle maan van juli, heeft niet alleen voor een enorme hoeveelheid chaos, bosbranden en opschudding gezorgd. Velen hebben het gevoel gehad dat de hitte hen bijna van de sokken geblazen heeft, hen overstuur en ten diepste geraakt achterlatend. Misschien heb jij dit ook ervaren, heb je ervaren dat je je rust en kalmte verloor door nog een volgende bloedhete, zweterige nacht.   Met zulke verschroeiende invloeden is het moeilijk om trouw te blijven aan jezelf en om echt bij jezelf te blijven is bijna onmogelijk. Een Mission Impossible om intrinsiek zuiver te blijven. Ik vraag me af hoe Ethan Hunt dit varkentje gewassen zou hebben. 😀

Intrinsieke-Zuiverheid-Nina-Elshof-Feng-ShuiOmkering

Getijden zijn bedoeld om voortdurend te veranderen. Ook de energetische getijden. De Nine Star Ki energie van de volle maan van augustus zorgt voor een omkering van de beweging zoals je die tot nu toe ervaren hebt. Je aandacht wordt van buiten naar binnen gebracht en biedt je daardoor de mogelijkheid om je opnieuw te verbinden met de kern van wie je bent. Laat de chaotische, tumultueuze en verontrustende energieën voor wat ze zijn; de 9-8-6 energie van deze volle maan creëert een opening naar een nieuwe realiteit. De nieuwe realiteit van JOU waardoor de realiteit van de om aandacht zeurende wereld om je heen vervangen wordt. 

Barrières

De energie van deze volle maan helpt je om je bewust te worden van de barrières die onbewust zijn gecreëerd en waardoor je afgescheiden bent geraakt van de verbinding met je bron en met jezelf. Dit afgescheiden zijn kun je herkennen in de manier waarop je denkt (6-metaal). Je kunt het herkennen in de mechanismen van zelf sabotage die je weghouden van je wordingsproces. Het wordt zichtbaar in je denken vanuit tekort waarvan je aanneemt dat het je beschermt maar dat in werkelijkheid een keurslijf vormt dat je ervan weerhoudt om een vrij leven te leiden. Het zijn de barrières in je denken die de weg blokkeren om te leven vanuit je echte levensdoel.

Wat zijn de barrières in jouw denken die de weg blokkeren om te leven vanuit je echte levensdoel?

Zuiverheid

De energie van deze volle maan gebruikt de transformatieve kracht van de vuurenergie 9-vuur om licht te brengen in de donkere hoekjes van je verleden. Het stimuleert de 8-aarde energie om de stagnatie op te heffen, om het verleden te verteren en om los te laten; hardnekkige pijnpunten uit het verleden krijgen hierdoor de kans geheeld te worden. De volgende stap van dit profiel nodigt uit om de binnenwereld binnen te gaan van 6-metaal; de wereld van helder inzicht en intrinsieke zuiverheid. In deze binnenwereld vind je troost bij je innerlijke kluizenaar die je weer terug brengt bij jezelf, zodat je van daaruit je leven weer in het gareel kunt krijgen en er weer regie over kunt voeren. Door het opruimen van de onzuivere gedachten in je hoofd, ontdek je de zuiverheid van de bedoeling van het leven en de zuiverheid van de intenties van je ziel.

Liefde

Wat nodig is om dit te bereiken, is liefde. Je denken heeft het nodig gevoed te worden met liefdevolle gedachten (9-vuur) en verpersoonlijkte, geaccepteerde en geïntegreerde levenservaringen (8-aarde). Hou van de beleving die het leven nu eenmaal is. Hou van je persoonlijke levenservaringen. Leer te houden van je onvolkomenheden en de gebreken. De pijn en het verlies. Door te leren om van je levensgeschiedenis te houden en deze te omarmen, maak je het mogelijk om de manier waarop je over jezelf denkt, te transformeren. Zie het nut in van gemaakte fouten en misstappen, waardeer de akelige aspecten van jezelf waar je niet trots op bent. Leer om ook daarvan te houden en omarm ze als onderdeel van jezelf. Het zal je helpen de barrière te beslechten die is opgeworpen tussen jou en jezelf. Tussen jou en de bron van leven. 

Ophelderen

De Nine Star Ki energie van de volle maan van augustus helpt je om je hoofd en gedachten op te helderen en om te herstellen van (mentale) disbalans en (fysieke) ziekte. Het is de 6-metaal energie in dit profiel die verdomd goed is in het oplossen van raadsels, om stukjes van de puzzel op hun plek te laten vallen en om de knopen te ontwarren die je vastgebonden houden. Het is deze 6-metaal energie die je ook verdomd goed kan helpen om weer congruent te worden. Focus, gebeden en affirmaties horen bij het energetische concept van 6-metaal. Daarom sluit ik deze blog dit keer af met een aantal affirmaties. Voel je vrij om ze waar nodig te herformuleren zodat ze resoneren met wat voor jou belangrijk is. 

Ik Ben Trouw Aan Mezelf!

Affirmaties

Al mijn persoonlijke ervaringen zijn verwerkt, geïntegreerd en getransformeerd tot een overvloedige stroom van informatie die ik kan gebruiken om anderen te helpen.

Al mijn persoonlijke ervaringen maken deel uit van wie ik ben en van mijn wording.

Mijn persoonlijke ervaringen wijzen me de weg naar het doel in mijn leven en maken me bewust waar ik toe in staat ben.

Ik eer de energieën die ten grondslag liggen aan de constructies die mijn geest bedenkt.

Ik eer mijn vermogen om met wijsheid te kiezen of en hoe ik deze constructies gebruik.

Door de wijze hoe ik over mijzelf denk te helen, transformeer ik wat ik deze wereld te bieden heb en wat ik met jou kan delen. 

Ik ben trouw aan mezelf!

 

Neem dat wat voor je werkt en laat de rest voor wat het is. Als je dit werk wilt delen, dan moet je het citeren en linken aan deze blog en de website. Dank je wel voor je steun en voor het delen van mijn werk! Dat waardeer ik zeer en jou ook! Dank je! 

2 gedachten over “Intrinsieke Zuiverheid – NineStarKi Energie Volle Maan Augustus”

 1. Marion Schrijver

  Dank je voor deze interessante blog. Helder en duidelijk.
  Het enige dat mij stoort, is het gebruik van het woord “verdomd” tot tweemaal toe. Ik vraag me af waarom dat nodig is. Het past mijnsinziens niet in een blog als deze. Niettemin bedankt.

  1. Dag Marion,
   Dank je wel voor je reactie. Fijn dat je het blog helder en duidelijk vindt. Ik hoop dat je ervaart dat de inhoud je helpt, dat is het belangrijkste.
   Hartelijke groet, Nina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: