Her-verbinden met de natuurlijke orde – NineStarKi energie Volle Maan oktober

her-verbinden, Volle Maan, Nine Star Ki

Het Nine Star Ki profiel van deze tweede, blauwe, volle maan van oktober is 7-metaal, 9-vuur, 3-hout.

7-Metaal richt zijn aandacht op het spiritueel volwassen worden. 9-Vuur en 3-hout sturen onze energie naar binnen en creëren een focus op transformatie. Hierdoor wordt het mogelijk je te her-verbinden met de natuurlijke orde van de dingen. Her-verbinden met en afstemmen op die natuurlijke orde maakt het mogelijk dat gezonde energie van voorspoed en welvarendheid deze wereld instroomt.

Er is een andere werkelijkheid achter de realiteit van de wereld die we als gemanifesteerd zien.

De energie van het Nine Star Ki profiel van de volle maan nodigt uit je te verbinden met deze andere werkelijkheid. Vanuit de combinatie van de grotere invloed van het jaar en die van deze volle maan, ontstaat de mogelijkheid dat 3-hout onder woorden brengt wat momenteel diepgevoeld wordt in de onderstroom van het leven en van het collectief onbewuste, zowel het positieve als het negatieve. 3-Hout doet dat op een onverwachte en impulsieve manier en met luide stem.

“Dat zei ik toch”

Vanuit die combinatie van de invloed van het jaar en die van de volle maan, geeft 3-hout informatie die boven is komen drijven door aan 9-vuur. 9-Vuur wil graag dingen aan het licht brengen, het klimt graag op het podium om zichzelf zichtbaar te maken. Het zwaait graag met zijn vinger en zegt: “Dat zei ik toch.” 9-Vuur heeft graag gelijk. Omdat 9-vuur de energie is waar president Trump voornamelijk op opereert, is dit beeld wat hier uitdrukking aan geeft, wellicht herkenbaar.

Clearing van je innerlijke ruimte

9-Vuur wil ook transformeren en verbranden wat overbodig is geworden. De acceptatie van de informatie die 3-hout heeft opgedoken uit de onzichtbare onderstroom (3-hout in de positie van 1-water in 2020), en deze informatie verbinden met de onderstroom in je persoonlijke leven (tweede positie) en helderheid verkrijgen (9-vuur) over wat het is dat door dit proces aangeraakt wordt, maakt het mogelijk te zien wat een gezonde impuls is die nuttig is in tijden van verandering, en wat, veroorzaakt door angst, een instinctieve reactie is die je blikveld vernauwt en je hart verkrampt en afsluit.

Op een bepaalde manier praten we hier over een strijd.

Een gevecht tussen de zichtbare en onzichtbare werkelijkheid. Een gevecht tussen verschillende informatiebronnen; zichtbaar en onzichtbaar, vertroebelt en betrouwbaar.

En alhoewel dit een geweldige tijd is om je te verbinden met een andere werkelijkheid, betekent dit nog niet dat we gered zullen worden door iets of iemand uit die andere werkelijkheid.

Het werk wordt hier gedaan en door onszelf.

De uitnodiging van deze Volle Maan is je te her-verbinden met de natuurlijke orde.

Plaats jezelf als intermediair tussen deze twee werelden: de fysieke wereld en de onzichtbare wereld van intentie en help deze met elkaar te verbinden. Wij zijn van deze twee werelden, niets anders kan deze positie daar tussenin innemen dan wij. Als je dat doet verkrijg je de vaardigheid om verandering in gang te brengen. Intermediair zijn maakt het mogelijk om te zien waar dingen niet meer sporen, uit balans zijn en uit verbinding met de natuurlijke orde der dingen. Her-verbinden met de natuurlijke orde maakt het mogelijk dat gezonde energie van voorspoed en welvarendheid deze wereld instroomt.

Doe mee aan het gesprek!

Ik ben heel benieuwd wat mijn schrijven, en de energie van deze Volle Maan bij je oproept en losmaakt. Doe mee aan het gesprek en deel het in de reacties hieronder. Ik vind het leuk om van je te horen en samen leren we van elkaar!

Nina

 

 


© Nina Elshof. Neem dat wat voor je werkt en laat de rest voor wat het is. Als je dit werk wilt delen, dan als citaat en met link naar dit blog op deze website. Dank je wel voor je steun, ik waardeer het zeer en jou ook! Dank je!

8 gedachten over “Her-verbinden met de natuurlijke orde – NineStarKi energie Volle Maan oktober”

  1. Hi Annemarie,

   Inderdaad, precies dat: wakker worden, hier zijn, belichaming (embodiment) en vooral her-verbinden. Hoe doe jij dat? Heb jij daar een bepaald ritueel voor?
   Fijne dag, Nina

 1. Gered worden heeft een negatieve bijklank, is passief zijn uit noodzaak. Maar nee, we gaan het zelf doen, wel in samenwerking met die andere werkelijkheid, die we hebben te zoeken, als een schat op ons levenspad, aangereikt.

  Persoonlijk voor ieder van ons, mysterieus zal het oplichten, als onze ogen toevallig gericht worden, waar wij niet van plan waren te kijken. Verrast zullen wij zijn bij het opmerken van een nieuw levenslicht, waard om geleefd te worden, als wij het oude durven los te laten.

  1. Hi Anna,
   Inderdaad, gered worden impliceert slachtofferschap. Er zijn echter veel mensen die dat onbewust verwachten, verwachten dat er van buitenaf een oplossing, hulp komt voor de situatie waar we ons nu in bevinden. Maar we doen het zelf inderdaad. Ook omdat we het ook inderdaad zelf kunnen, al weten we dat nog niet zo duidelijk. Het vraagt moed, overgave en wakker zijn. Opletten wat zich aandient. Toetsen aan innerlijke waarheid en waarde en doen wat nodig is. We leven in bijzondere tijden! Hoe pak jij dat aan Anna?
   Harte groet,
   Nina

 2. Vanuit een basisvertrouwen leven, dat je nooit alleen bent, we zijn verbonden met alles wat leeft, vanuit elke werkelijkheid zichtbaar en onzichtbaar, wetende dat er altijd inzicht onderweg is, je daarvoor openstellen. We zijn schatgravers, als we die hebben waargenomen, kunnen we een volgende stap maken en groeien op ons levenspad. Het zo zelf doen en je niet laten sturen door een ander die vaak ook het spoor bijster is.
  Er is altijd een lichtpuntje in ieders leven, maar wil het zien en ga het aan, DURF jezelf te zijn, eerlijk te zijn.

  1. Ja Anna, we zijn absoluut verbonden met alles, met elkaar. En dus ook met het licht EN het donker. We zijn lichtzoekers, maar zonder de acceptatie van het donker blijft er weinig licht over om te zien. Daar is durf, moed voor nodig inderdaad. We blijven het oefenen.
   Harte groet, Nina

 3. Het raakt me Nina, dank voor wederom brengen van inspiratie.
  Dit citaat van jou is mijn leven:
  “ Her-verbinden met en afstemmen op die natuurlijke orde maakt het mogelijk dat gezonde energie van voorspoed en welvarendheid deze wereld instroomt.”
  Dagelijks stem ik mij hier op af en uit ik dit in het werk met onze dieren, onze tuinderij, in het produceren van gezonde voeding en bij de mensen die deze producten van ons afnemen. Gisteren nog een vrouw die twee dagen meewerkte bij ons en uitsprak dat zij de liefde en het respect voelde die wij delen met de dieren en het leven op onze boerderij. Emotioneel wordt ik en dankbaar ben ik wanneer mensen dit herkennen, wanneer zij dit zien en ervaren.
  Op dat moment stroomt gezonde energie van voorspoed en welvarendheid de wereld in; tintelingen door mijn lijf.

  1. Ha lieve Gerjo,
   Dank je wel voor je lieve woorden en je reactie. Ja, ik weet dat jij dit leeft. Al veel langer dan ik het schrijf. Het is om enorm dankbaar voor te zijn! En ook realiseer ik me dat we zo snel geneigd zijn om qua boodschappen doen voor het gemak te kiezen van dichtbij, van 8.00-20.00 uur open, van het kiezen voor instant oplossingen voor niet doordachte invullingen van de dag en het leven. Terwijl het maar heel erg weinig moeite kost om het anders te doen. Bewuster. Vanuit besef dat de liefde die jij geeft aan je land en de koeien, terugkomt in het voedsel dat je aan anderen beschikbaar stelt. Liefde in een klontje boter, een plakje kaas, een blozende rode kool of een pronte prei: het vervangt alle supplementen en medicijnen. Gezonde energie die, via de mond, het lichaam en de wereld instroomt. Het is de schaduw van de intellectuele groei van de afgelopen eeuwen, dat we niet kunnen bedenken dat een oplossing zo simpel kan zijn. Dank voor je goede werk!
   Harte groet,
   Nina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: