Wording – NineStarKi energie Volle Maan Augustus

Wording-Nina-Elshof-Feng-Shui

Ben jij een 7-metaal (geboren in een 7-metaal jaar: geboren in 1930, 1939, 1948, 1957, 1966, 1975, 1984, 1993, 2002, 2011 en 2020) of een 3-hout, dan werkt deze volle maan direct uit via jouw element.

Wording

Het Nine Star Ki profiel van de volle maan van augustus is 7-3-9, dat is 7-metaal, 3-hout, 9-vuur. 7-Metaal is het element dat de energie van het jaar domineert en onze energie richt op spirituele groei. 3-Hout en 9-vuur echter hebben een heel andere focus. Zij zijn meer doelgericht en zetten onze energie aan tot het ondernemen van actie. Als je leert hoe je deze tegengestelde energieën met elkaar kunt verbinden, leer je hoe je actie kunt verbinden aan reflectie. Deze verbinding draagt de belofte in zich van de wording van wie je spiritueel bedoeld bent te zijn. Het laat het wordingsproces zien van spiritueel volwassen worden. 

Creatie

3-Hout vertegenwoordigt de creatie van het leven zelf; het is magisch. Het is het element van het geboorteproces dat zo belangrijk is, heilig ook en tegelijkertijd zo natuurlijk. Hetzelfde geboorteproces waar we nu midden in zitten, van een nieuwe wereld die zich wil manifesteren. Tenminste, als we het z’n gang kunnen laten gaan en er niet teveel over nadenken. Als we het z’n gang laten gaan en zijn wording niet blokkeren, dan zouden we creatie de ruimte geven om te creëren.

Bestaan

Omdat 3-hout deze maand in de middelste positie staat van het Nine Star Ki profiel dat bij de volle maan van augustus hoort, betekent dit dat deze maand iets uit ons innerlijk, uit ons onbewuste (dat kan je individueel onbewuste zijn, maar ook het collectief onbewuste) zijn weg naar buiten zoekt. Door je gevoelens en je diepste behoeftes en wensen onder woorden te brengen, vertrouw je, op een bepaalde manier, op je eigen boodschappen doordat je ze bestaansrecht geeft, juist omdat je ze tot uitdrukking brengt. Door te vertrouwen op je intuïtie en door dat op waarde te schatten, ben je in staat om te luisteren naar wat je innerlijke wereld van jezelf, van je zelf, je wil duidelijk maken.

Thuis

Tegelijkertijd is het noodzakelijk dat je je verleden onderzoekt op de aanwezigheid van blokkades die de toekomst, jouw toekomst verhinderen om zich te ontvouwen. Deze maand kan 9-vuur je daarbij helpen. Kijk naar datgeen wat je echt, daadwerkelijk, letterlijk gemanifesteerd hebt in je directe omgeving: je thuis! Kijk eens om je heen: wat is het verhaal dat je woonkamer, je studeerkamer, je slaapkamer je vertelt? Welk verlangen is aanwezig maar wordt niet geleefd? En op welke wijze spiegelt je huis de blokkades die je onbewust opgeworpen hebt? Welke meubels, schilderijen, klokken, bekers, vazen dragen herinneringen aan gebeurtenissen of mensen? Welk deel van die herinneringen vind je prettig en welke zijn pijnlijk en heb je derhalve onderdrukt?

Wording-Nina-Elshof-Feng-ShuiParadox

De paradox is, dat dat wat je onderdrukt hebt, zich niet eenvoudig laat herinneren. Het is immers weggestopt. Je hebt er hulp bij nodig om het weer naar boven te halen. Bijvoorbeeld doordat je met mensen gaat praten met wie je die herinnering deelt. 3-Hout is het element van familie: praat met hen en deel je gevoelens met hen! Jouw proces heeft dat nodig en dat waar de wereld zich in bevindt ook, want het helpt om een netwerk van sociale stabiliteit te weven als antwoord op de sociale afstand die opgelegd wordt.

Blokkades

Je bewust worden van wat je tot nu toe gemanifesteerd hebt in je directe omgeving, is aandacht schenken aan hetgeen de voortgang van creatie blokkeert in zijn wordingsproces. Een blokkade is als een knoop, een energetische tumor die op zoek is naar behandeling om geheeld en geïntegreerd te worden. Deze maand helpt 9-vuur je om dit onder de aandacht te brengen door het in het licht te plaatsen zodat je het kunt zien.  9-Vuur helpt je om, met behulp van liefde en mededogen, te transformeren wat je aantreft. 

Wording

De vraag is dan ook of je bereid bent om je een weg te banen door deze blokkades en knopen heen? Ben je bereid om er eerlijk over te zijn? Door je verleden te overdenken toon je bereidheid om te willen leren. Al dit werken en leren hoort bij het element aarde. Het is het element aarde dat in het Nine Star Ki profiel van deze volle maan, de elementen 3-hout en 9-vuur kan verbinden met de kans om spiritueel te groeien dat bij 7-metaal hoort. Dus we moeten aan het werk, we moeten verwerken en leren. En jeetje, wat is het nodig dat we leren! Snel! Want de wereld is in afwachting van een andere focus, een andere richting, een andere kwaliteit van wat wij in staat zijn te manifesteren. De wereld, wij, zijn in afwachting van de spirituele wording van wie we werkelijk geacht worden te zijn! We zijn aangekomen bij het moment om spiritueel volwassen te worden: de wording van je ware zelf!

 


De Volledige Beschrijving Van De Nine Star Ki Volle Maan Energie, Heeft Haar Plek Gevonden In De Online Nine Star Ki Voorspelling Course.

Nine Star Ki online courseWanneer je al langer mijn Volle Maan blogs leest, dan weet je dat mijn beschrijving van het Nine Star Ki profiel van de Volle Maan veel uitvoeriger is dan hierboven beschreven. Juist deze maand heb ik veel onderzoeksvragen toegevoegd waar je direct zelf mee aan de slag kunt.

Jarenlang heb ik deze kennis ook ruimschoots en vrij gedeeld. Maar nu hebben we een spannend besluit genomen;

De volledige beschrijving van elke Volle Maan profiel wordt vanaf nu alleen nog exclusief in de Nine Star Ki voorspelling 2020 course gepubliceerd.

De Engelstalige en de verkorte versie blijven we hier delen zoals je gewend bent.

De online leeromgeving biedt het kennisfundament waarop ik meer inhoud, diepgang en achtergrond met je kan delen. En binnen de context van deze besloten omgeving komt de informatie van elk Volle Maan artikel ook beter tot haar recht.

Praktisch

Voor slechts €49,95 krijg je onbeperkt toegang tot de online Nine Star Ki voorspelling 2020 course én ontvang je elke maand de volledige beschrijving van het Nine Star Ki profiel van de Volle Maan. Met het oog op de publicatie van mijn Nine Star Ki boek kun je naast de bonussen die nu al in de course zitten, ook nog nieuwe bijzondere extra’s verwachten.

De volledige inhoud van de online Nine Star Ki voorspelling course 2020 lees je hier.

Met het aanmelden voor de online course, creëer je eenvoudig je eigen leeromgeving. Je ontvangt automatisch een mailtje wanneer er een nieuw artikel gepubliceerd is. Gedurende het jaar ontstaat er zo een helder overzicht van alle Volle Maan artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *