De Nine Star Ki Tendensen van 2023

De_Nine_Star_Ki-Tendensen_Van_2023

De Nine Star Ki Tendensen van 2023

Dit jaar staat het element 4-hout centraal in de middelste positie van de Ba Gua.

Dit is wat dat betekent:

4-Hout in de positie van 5-Aarde gaat over de ontmoeting tussen het verbindende en consoliderende principe.

Het heeft betrekking op je vermogen om de natuurlijke ordening te onderscheiden van processen van controle en beperking. En op je vermogen om elk van die kwaliteiten op het juiste moment in de juiste situatie toe te passen.

Deze tendens vormt een grote uitdaging dit jaar omdat de beide elementen 4-hout en 5-aarde in conflict zijn met elkaar.

Omdat deze tendens een bovenliggende tendens is, zullen alle andere tendensen hier mede door beïnvloed worden. Het is een tendens die het hele jaar door voelbaar zal worden als een soort groeipijnen; 4-hout brengt beweging in waarvan je dacht dat het statisch was. Alsof je na 25 jaar op de bank zitten ineens gaat sporten. 🙂 Letterlijk moeten we, na drie jaar het comfort van op de bank zitten en het gemak van op afstand werken te hebben ervaren, weer in actie en in beweging komen.

Tijdens het Nine Star Ki 2023 Event heb ik een dag lang uitgelegd welk effect deze 4-hout tendens op andere terreinen van het leven zal hebben.

Bijvoorbeeld hoe het uit zal werken in de wereld van politiek en financiën. Maar ook op meer persoonlijke terreinen als je relatie en gezondheid.

De complete audio-opname van die dag PLUS alle geschreven teksten heb ik voor je samengevat in een Resumé. Het is een pakket bomvol informatie dat ik graag met je deel!

Het bevat de audio-opnames van de Event dag, aangevuld met een e-book met de complete (!) teksten en een samenvatting in power-point. Als bonus bevat het pakket een volwaardige terugblik op de afgelopen jaren zodat je de Nine Star Ki tendensen vanaf 2019 met het heden kunt verbinden. Alles is namelijk verbonden en niets is zelden voor niets. Bestel je eigen Nine Star Ki Event 2023 pakket hier en doe er het hele jaar je voordeel mee!

Nine Star Ki geeft je een filosofisch inzicht in de processen in jezelf en om je heen en duidt de herhalende cycli en energetische patronen die zich daarin aftekenen. Geen enkele andere duidingstechniek geeft zo’n treffend eenvoudig en verrassend verhelderend inzicht in hoe jij je door het leven beweegt als Nine Star Ki.

Ook met Nine Star Ki leren werken?

Meld je dan aan voor de Nine Star Ki opleiding die op maandag 27 maart voor de allerlaatste keer in de huidige vorm van start gaat! Of boek een persoonlijk Nine Star Ki consult waarin ik je jaartendensen vertaal naar jouw persoonlijke situatie.

2 gedachten over “De Nine Star Ki Tendensen van 2023”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *