Een Inwijding In Een Geheim

Een_Inwijding_In_Een_Geheim

Een Inwijding In Een Geheim

Grenzen worden opgezocht en overschreden.

Banden die gevangen houden, worden verbroken; een nieuwe ontwikkeling is mogelijk. Onbevangen en wat naïef wordt nieuw terrein onderzocht en betreden. Dat is de energie van het Nine Star Ki profiel van de Volle Maan van 7 maart.

Het kan voelen als een inwijding in een geheim.

Zoals wanneer een kind dat leert lezen ingewijd wordt in de geheime leer van de letters en het schrift. Het kind kan volledig gegrepen worden door de gedachte dat het nu bij de wereld van de volwassenen hoort en het is zich nog volledig onbewust van de omvang van dit nieuwe letterdomein dat betreden wordt. Laat staan dat het al kan overzien welke impact letters, gevormd tot woorden, gevormd tot zinnen, kunnen hebben.

Al die woorden vormen een myriade van kennis, informatie, inspiratie, inzichten, wijsheden en motivatie.

Maar ook bevatten ze aannames, domheden, desinformatie, complex gestuurde stellingen en gemanipuleerd onderzoek. Zie daar maar eens uit te komen. Zie dat vervolgens ook maar eens te begrijpen! Alles wat je leest en daardoor leert, heeft een sterke vormende uitwerking op je. En dit leerproces behoort bij uitstek tot het terrein van 2-aarde, het element dat een sterke vormende kracht heeft en een belangrijke rol speelt in het Nine Star Ki profiel van de Volle Maan van 7 maart.

Deze situatie vraagt er echter ook om te ‘weten’ wat goed voor je is en wat niet.

2-Aarde is eveneens het element dat regeert over de archetypische moeder en de invloed die de persoon die deze rol vervuld heeft in je leven, op je vorming heeft gehad.

Hoe je je verhoudt tot jezelf, tot je Zelf, wordt gevormd in de periode dat je als kind afhankelijk bent van de persoon die de rol van verzorger heeft ingenomen in je leven. Deze ouder/verzorger draagt de projectie van het Zelf van het kind. Met andere woorden, je leert je Zelf kennen, wie je Zelf bent, in de relatie met de persoon die zich als ouder/verzorger opwerpt in je kinderjaren. Als die relatie op enige wijze verstoord is, is het moeilijk voor het kind om een coherente betekenis toe te kennen aan de relatie met zichzelf, met het Zelf.

Als een Inwijding In Een Geheim

Zo kun je de energie van de Volle Maan van maart ervaren en ook gebruiken! Doe er je voordeel mee om, onder invloed van de veranderingen die het element 4-hout dit jaar graag in gang wil zetten, zelf een nieuwe wereld te betreden en daardoor te veranderen. Mee te veranderen die de grote energetische tendensen waar we ons in bevinden, van ons vragen. Het hele Volle Maan artikel (1500 woorden) lees je in de Nine Star Ki Community.

Mis niets meer van de Volle Maan artikelen die ik maandelijks schrijf. Meld je hier aan om lid te worden. Je kunt dan ook gratis deelnemen aan de Volle Maan meditaties.

En, oh ja, de complete audio-opname van het Nine Star Ki 2023 Tendensen Event staat voor je klaar. PLUS alle geschreven teksten. Ik heb ze voor je samengevat in een Resumé. Het is een pakket bomvol informatie dat ik graag met je deel!
Het bevat de audio-opnames van de Event dag
. Aangevuld met een e-book met de complete (!) teksten en een samenvatting in power-point. Als bonus bevat het pakket een volwaardige terugblik op de afgelopen jaren. Dat geeft je de gelegenheid de Nine Star Ki tendensen vanaf 2019 met het heden kunt verbinden. Alles is namelijk verbonden en niets is zelden voor niets. Bestel je eigen Nine Star Ki Event 2023 pakket hier en doe er het hele jaar je voordeel mee!

2 gedachten over “Een Inwijding In Een Geheim”

  1. Bedankt Nina voor deze inzichten. Sinds de lockdowns voel ik erg veel behoefte om nieuwe dingen te leren. Dingen leren die mij aan het hart gaan en te proberen daarmee in positieve zin iets bij te dragen aan de wereld en de mensen om mij heen. Ook zoek ik verbinding met mensen die op dezelfde golflengte zitten. Dat voelt als thuiskomen :). Je energetisch bericht is op bepaalde punten in overeenstemming met het proces waarin ik zit. Leuk om die overeenkomst te zien :). Hartelijke groet, Jolanda

    1. Hi Jolanda,
      Nieuwe dingen leren brengen ons verder, is mijn idee. Want je leert iets dat je nog niet kende of nog niet kon waardoor er iets kan veranderen. Misschien worden we er slimmer, handiger, zachter, liever, completer, vaardiger of bewuster door. Volgens mij maakt het doel niet uit. Als je anderen hetzelfde ziet doen, dan schept dat altijd een verbinding lijkt me. Samen onderweg, of zo.
      Harte groet, Nina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: