Censuur

Censuur

Censuur: “Het is al even aan de gang dat er allerlei censurerende maatregelen over ons worden uitgestort.

Dat is vooral duidelijk geworden in de metaal-jaren 2020 en 2021. Dit jaar worden die beperkingen verder aangescherpt, letterlijk, met betrekking tot het vrije woord. Werden eerst nog alle mensen door factcheckers getarget die zeer direct en specifiek een alternatieve visie op gebeurtenissen en onderzoeken gaven. Nu is het de beurt aan de rest van de mensheid. En met name met betrekking tot alles wat met de wereld van het yinne, het archetypisch vrouwelijke te maken heeft. Dat is overigens ook de wereld van de grote natuur!”

Het bovenstaande is een alinea uit een nieuw artikel. Dit artikel beschrijft de energetische tendensen van dit jaar, dat zojuist in de Kenniscollectie gepubliceerd is.

Dit artikel gaat over de energetische tendens van het element 4-hout dat in de positie van 6-metaal staat. Als je al lid bent van de Kenniscollectie kun je het hele artikel hier lezen.

Censuur is van alle tijden.

Ongewenste kritiek of tegenwerpingen passen zelden tot nooit in het straatje van degene bij wie de macht in handen is. Wat hen onwelgevallig is, vegen ze van tafel, kunnen ze niet horen, of wordt eenvoudig onderdrukt.

Of, ze noemen het een ‘foutje’.

“Het voornemen van het kabinet om het woord ‘moeder’ te schrappen en te vervangen door de term ‘ouder uit wie het kind is geboren’ zou een foutje zij, aldus Hugo de Jonge. Maar het is geen foutje. Het idee van verschillende, binaire geslachten moet verdwijnen, en het sociale construct moet zegevieren.” (bron: @SBergsma op X)

Dit is een vrij exact voorbeeld van de uitwerking van het element 4-hout in de positie van 6-metaal.

Het betreft de censuur van het yinne, het archetypisch vrouwelijke! Ik schreef in de Kenniscollectie: “Deze berichten (over het yinne en het archetypisch vrouwelijke, NE) nu vormen het nieuwe doelwit van de moraalpolitie (Lees: Hugo de Jonge en makkers). Het bevrijde archetypisch vrouwelijke, een bevrijde vrouw, is een gevaar voor het inmiddels tot groteske proporties opgeblazen en ernstig uit balans geraakte yang.”

Maar dit ‘foutje’ is geen foutje.

Het heeft notabene een heel proces doorlopen! Je kunt dat nakijken in: ‘Kamerstuk: Voorstel van wet’ van 20 december 2023. Maar in de mea culpa van de Jonge laat hij het lijken alsof het inderdaad een foutje was. Hij schrijft: “De genoemde aanpassing in de Wet BRP had dan ook niet in de Verzamelwet opgenomen mogen worden.” Je leest het allemaal hier.

Zoom je uit, uit deze hypocrisie, dan wordt duidelijk dat achter het onder tafel willen schoffelen van een aanduiding als ‘moeder’, een heel complex van onderdrukking schuil gaat.

Het heeft allemaal te maken met het verloochenen van wat de natuur voorstaat en wat natuurlijk is. Hoe artificiëler de wereld namelijk wordt, hoe verder we van de natuur af komen te staan, hoe eenvoudiger het is om de verwarde mens kant en klare, op maat gesneden, digitale oplossingen aan te reiken. Oplossingen die ons reduceren tot enen en nullen die door middel van algoritmes eenvoudig aan te sturen of te deleten zijn. “You’ve just been erased.”

Het past in een groter plaatje van ontwikkeling waar we ons in bevinden.

De fase waar we dit jaar in zitten, is daarvan niet de meest eenvoudige! Lees meer in de Kenniscollectie waar ik je, op basis van Nine Star Ki, uitleg welke energetische tendensen er werkzaam zijn en hoe deze je leven beïnvloeden. Die tendensen kun je niet veranderen, maar begrijpen hoe ze werken helpt je wel om overeind te blijven in een wereld die in transitie is.

4 gedachten over “Censuur”

  1. Annette Langerhorst

    Dankjewel verhelderend want ik begrijp niks van dat gendergedoe en maak me zorgen over die vreselijke censuur!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *