Verander, Maak Schoon en Ruim op – NineStarKi profiel Volle Maan van September

Change-Nina-Elshof-Feng-Shui-1

6 september 2017 – 08:03 UTC in Vissen; over de inkeer naar binnen, schoonmaken, opruimen en zo verandering mogelijk maken.

Het Nine Star Ki profiel van vandaag is 1 – 2 – 4.

Verander, Maak Schoon en Ruim op

Het is tijd om de rommel op te ruimen die de vorige maan veroorzaakt heeft. Of dat nu familie-gerelateerde issues betreft, je levenscarrière, of het gemak waarmee je het nieuwe in je leven uitnodigt. Deze maand vraagt van je om een vervolg te creëren op wat je vorige maand gestart bent. Zorg dat het op zijn plek valt. Re-organiseer je leven bijvoorbeeld zodanig dat vernieuwing en wedergeboorte onvermijdelijk worden. En om dat voor elkaar te krijgen is het noodzakelijk dat je wederom naar binnen keert en in de diepte van de persoonlijke mysteries van je leven duikt. En dit keer is het hartstikke persoonlijk; ging het vorige maand nog over familie, nu gaat het over de relatie met jezelf, over je verborgen dieptes en je verborgen goud.

Veel daarvan is inmiddels al aangeraakt en zal daardoor boven komen drijven. Dat kan zijn als belangrijke onthullingen en diepgaande realisaties, maar ook in de vorm van de ergste st**t aan de knikker. Hoe dan ook, het is tijd om schoon te maken en datgeen op te ruimen dat oud is en je zicht op de de heelheid die je kunt bereiken, vertroebeld.

Laat Los

Dus, pas je huis zodanig aan dat het de beweging van nieuwe energie ondersteunt. Laat datgeen los wat je niet meer dient en het op zijn plek vallen van het nieuwe verhindert. Schep ruimte om te gaan zitten en aan je nieuwe studie te beginnen. Ja, misschien moet die oude kast daarvoor het veld ruimen. Laat hem maar lekker gaan. Schep ruimte om je lichaam op een nieuwe manier in beweging te brengen. Zoek en vind een nieuwe routine in je trainingsprogramma. Of misschien moet die extra stoel, waar niemand in wil zitten, plaatsmaken voor je yoga matje. Ontdoe je kortom van alles dat je oude gewoontes en denkpatronen representeert. Sta jezelf toe dat een nieuwe harmonie zijn intrek kan nemen in je leven. Laat los en verander je persoonlijke omgeving zodanig dat het je nieuwe manier van leven, jouw nieuwe levensstandaard en intentie van leven, representeert.

Change-Nina-Elshof-Feng-Shui-1Verander

Verander. Nu. Laat de oude blaadjes vallen zoals een boom dat doet. Ontdoe je van wat jeukt en irriteert en koester je naaktheid; het moment waarin je onzekerheid en angst ervaart zal niet lang duren. Vertrouw het proces! Volg de stroom! En voorkom zo dat je niet terugvalt in oude gewoontes die je naar beneden sleuren en je ziel verslinden.

Ga stap voor stap. Sta ietsje eerder op zodat je voldoende tijd hebt voor een fatsoenlijk ontbijt. Vul een lege 1-liter fles met water en zorg ervoor dat ie aan het eind van de dag leeg is. Telkens als je een kop thee of koffie drinkt, neem er dan de tijd voor en leg je werkzaamheden even voor een moment neer. Stop met het kijken naar schermen tenminste een uur voor je naar bed gaat. Verwijder per dag een ding uit je huis dat je bijvoorbeeld niet meer gebruikt en je niet meer dient. Ruim elke dag een plank of lade op in je keuken, je kledingkast, je bijkeuken of je berging. Want iets moet er veranderen en opgeruimd worden zodat jij zelf de verandering kunt zijn waar de wereld zo wanhopig behoefte aan heeft.

5 gedachten over “Verander, Maak Schoon en Ruim op – NineStarKi profiel Volle Maan van September”

 1. MarTine van de coevering-demmink

  Lieve Nina, wat bijzonder dat ik zo geweldig synchroon loop met de volle maan en al je posts hierover. Weer begonnen aan yoga, de breinaalden weer opgepakt. De hele garage en vide aan het leegruimen, plaats maken, plaats maken en nog een plaats maken voor iets nieuws. Het oude jasje past me niet meer, deze ruimte is me veel te vol en veel te krap. Hoogste tijd om dit alles los te laten, hoogste tijd voor mij! Heerlijk gevoel en ook zeer inspirerend en motiverend. Happy sixtier in volle glorie, hahaha, wie had dat ooit gedacht. Dank voor je inspiratie, liefs MarTine <3

 2. Nicole van Litsenburg

  Opruimen, spullen weggeven, nog meer opruimen, weggooien, herstructureren, buiten wandelen, onrust eruit lopen, weer sportritme vinden en weer verder met opruimen… Herken het momenteel helemaal.. Liefs!

 3. Mies van der Werf ,van der Veer.

  Lieve Nina .
  Vandaag wakker in mijn nieuwe apartement ,
  heel leeg het voelt fijn lege muren en een paar stoelen.
  Het hoog nodige. Hoop dat ik dit kan vast houden .
  Veel dozen leeg de rest hou ik dicht.
  Wel 3hoog eerst op het platte land .en dat voelt zwaar.
  Zal wennen. .
  Lieve groet .
  Mies .

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: