Nina Live #46 Het openbreken van het oude; ruimte voor een nieuw paradigma 09-12-2021

Nina Live #46 Het openbreken van het oude; ruimte voor een nieuw paradigma

Vind je deze terugblikken interessant?
Ervaar je hoe mijn beschrijvingen van de tendensen van dit jaar je inzichten geven waar je écht wat aan hebt? Dan nodig ik je graag uit voor het Nine Star Ki 2022 Event op 23 januari 2022! Tijdens dit event vertel ik je concreet wat het komende jaar ons gaat brengen. Met deze kennis worden de huidige gebeurtenissen er niet per se leuker op, maar het maakt het wel makkelijker om het goud wat er wel degelijk ook zal zijn, te herkennen en benutten voor je eigen zuiverheid en positiviteit.

Voor alle informatie en je ticket kijk HIER >>

Deze jaren vormen het begin van een grootse verandering in denken. Want de wereld heeft het nodig dat dat wat we met ons beperkte denken niet kunnen begrijpen, openbreekt zodat een nieuw paradigma zichtbaar kan worden. Want als we inderdaad gaan beseffen dat alles één is, vraagt dat om een nieuwe, natuurkundige kijk op de werkelijkheid.
Maar om dat verder te bewerkstelligen, is de uitdaging waar 7-metaal dit jaar mee te maken had, de uitdaging je weer open te stellen voor nieuwe informatie. Het verlaten van een sociale comfortzone is ingewikkeld. Het verlaten van de comfortzone van denkbeelden over hoe de wereld in elkaar steekt, is een uitdaging van ongekende omvang.
De impact is navenant!

Lees nog veel meer in de nieuwsbrief van deze week.

Nina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *