Jaar Energie 2024: Een Jaar In Het Teken Van 3-Hout Energie

2024_Een_Jaar_In_Het_Teken_Van_3-Hout_Energie

Jaar Energie 2024: Een Jaar In Het Teken Van 3-Hout Energie

Een nieuw jaar; een nieuw element dat de regie voert over de energetische tendensen.

Een jaar in het teken van 3-hout energie. Biedt dat hoopvolle element 3-hout ook nieuwe kansen? Of gaan we ten onder aan de verleidingen en het gemak van een technocratische wereld?

Het jaar 2023 droeg een belangrijke, vernieuwende impuls in zich.

Een impuls die de uitnodiging in zich droeg om je te gaan oriënteren op de toekomst. Om een nieuwe toekomstvisie te ontwikkelen, voorbij de rokende puinhopen van het menselijk covid-leed. Voorbij het proces van rouwen over wat we allemaal wel niet los en achter hebben moeten laten.

Het is dat beeld van de toekomst, het is jouw beeld van jouw toekomst, dat het element 3-hout dit jaar zal gebruiken om naartoe te groeien.

Het is dat beeld dat 3-hout tot wasdom en vervulling zal willen brengen. Zoals elk zaadje dat geplant wordt, een beeld in zich draagt van de plant, de boom, het wezen waar het toe zal opgroeien.

Deze tijd, en zeker dit jaar, vraagt om de onverdroten moed te betonen om je kop boven het maaiveld uit te steken.

Om de levenskracht die je in je hebt, tot ontkieming te laten komen zodat het zich kan ontwikkelen tot volledige volwassenheid. Om radicaal te kiezen voor het opgeven van je weerstand, het overwinnen van je verzet, het accepteren van het proces van je persoonlijke evolutie en om vanuit liefde en verbinding een meer coherente energie neer te zetten. Voor jezelf en voor de rest van de wereld.

Deze beschrijving geeft een sneak preview van de te verwachten tendensen van dit jaar.

Deze is echter verre van compleet, omdat een jaartendens effect heeft op elk afzonderlijk element en op elke afzonderlijke positie.

De volledige uitwerking van de Nine Star Ki tendensen geven zowel zicht op wat er zich op collectief niveau laat zien, als hoe dit voor jou op persoonlijk niveau uitwerkt en invloed heeft op je eigen Nine Star Ki elementen.

De volledige Nine Star Ki tendensen deel ik, zoals elk jaar, tijdens het Nine Star Ki Event op 28 januari aanstaande. Inmiddels is dit event uitverkocht, maar alle geschreven teksten deel ik uiteraard graag met je. Ze komen vanaf 10 februari als samenvatting beschikbaar in de online Kenniscollectie. In deze Kenniscollectie kun je ook alle eerder geschreven Nine Star Ki tendensen teruglezen. Daarnaast wordt de Kenniscollectie gevuld met allerhande interessante informatie en leesvoer over Feng Shui, Nine Star Ki, de vijf elementen, de Ba Gua en hoe je die moet leggen en nog veel meer boeiends.

De uitwerking van de Nine Star Ki tendensen voor alle elementen komt in zijn volledigheid beschikbaar in de Orakel Cyclus.

Dit is een cyclus voor het activeren van je verbinding met het veld van innerlijke wijsheid. Een cyclus waarin de activatie van je persoonlijk potentieel je beweging bepaalt door deze cyclus heen. Vol, rijk, verdiepend, intensief, confronterend en verbindend: een cyclus zoals je deze in de natuurlijke ordening der dingen ook kunt herkennen, herken je nu in jezelf. Want de antwoorden op je vragen vind je niet buiten je, maar liggen in je te wachten op ontdekking.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *