Hoe je het Leven kunt Vieren – NineStarKi profiel Volle Maan van Maart

Celebrate-the-Heart-Nina-Elshof-Feng-Shui

2 Maart, 2018 – 2:24am UTC in Maagd; Licht dat je Hart verwarmt door het Leven te Vieren!

Het Nine Star Ki profiel van vandaag is: 9 – 5 – 9

Hart

De energie van het Nine Star Ki profiel van deze Volle Maan is de eerste die uitdrukking geeft aan de vuur energie dat dit jaar domineert. Het is bovendien een opmerkelijk krachtig vuur profiel omdat twee 9-vuur  de 5-aarde in de middelste positie vergezellen. Wat een aanjager van dit jaar is dit! Het is een indicatie dat de energie van de Volle Maan betrekking heeft op zaken die het hart aangaan. Alle zaken die het hart aangaan, of dat nu liefdeskwesties zijn; de vreugde waar me je je leven leeft; de onverschrokkenheid waarmee je gehoor geeft aan de wensen van je hart; de creatieve expressie waarmee je die wensen tot uitdrukking brengt en de moed om de pijn die diep in je hart begraven ligt onder ogen te zien.

Tweet: Deze Volle Maan nodigt je uit het leven te vieren.

 

Vieren-Nina-Elshof-Feng-Shui

Vieren

Deze Volle Maan nodigt je uit het leven te vieren. Ze nodigt je uit om te vieren wat het leven je tot nu toe gebracht heeft. Het is goed om zicht te krijgen op de vruchtbaarheid van het leven en de overvloed die het je gebracht heeft. Geniet daarom van het oogsten van de kleurrijke vruchten die het resultaat zijn van je eigen creatieve proces en goede daden. De twee 9-vuur ondersteunen dan ook elke actie betreffende het tot uitdrukking brengen van vreugde, creativiteit, blijmoedigheid en geluk. En de beste manier om dat te doen is door middel van liefde. Liefde is een genereuze manier om te genieten van de vreugde die je voelt voor het leven en om het leven te vieren!

Deze vuurtjes overigens, kunnen ook een chaotische staat van extase teweeg brengen waarin je gemakkelijk verblind kunt worden door het licht. Een dergelijke staat van zijn kan verwarring veroorzaken en een onvermogen om juiste keuzes te maken. Dus blijf in je lijf en voel de prachtige fysieke kwaliteiten die het voor je bevat.

Poort

De twee 9-vuur zijn gebogen als een poort die je toegang verschaft tot het subtiele rijk van je geest en ziel. Omdat je ziel in je hart woont, is het dat in dit rijk je creatieve geest tot ontwaken gebracht kan worden en je ziel betekenis vindt. Dus wat is het waar je zo van houdt, dat je er meer van wilt creëren? Hoe breng jij de creativiteit van je hart tot uitdrukking? Vergeet nooit om vol passie de visie die je in je hart hebt na te streven; de wereld wacht op de verandering die erdoor teweeg gebracht zal worden.

Tweet: Liefde is een genereuze manier om te genieten van de vreugde die je voelt voor het leven en om het leven te vieren!

Transformatie

Vuur gaat over verlichting en transformatie. Overigens niet noodzakelijkerwijze in die volgorde. Maar om jou tot het punt te brengen waar je bereid bent om alle zekerheden en vertrouwelijkheden los te laten, creëert vuur grote chaos en verwarring. Het vuur lokt je in situaties waarin je de controle over je denken en zintuigen verliest. Situaties die je alleen het hoofd kunt bieden door vol moed de onderliggende oorzaken onder ogen te zien. Transformatie wordt gegenereerd door het hart dat je uitdaagt. Je uitdaagt om je licht te laten schijnen over de pijn die het verborgen houdt. Deze Volle Maan biedt je nieuw perspectief en heling met betrekking tot issues aangaande liefde en wensen. De energie van deze Volle Maan opent de mogelijkheid om het fundament van je liefdesleven en je romantische relaties te transformeren.

Toneel

De energie van vuur springt op elk toneel dat het aangeboden krijgt. Vuur vraagt om aandacht en applaus en zoekt altijd naar manieren om ruimte in te nemen. Vuur vraagt je op jij de ruimte inneemt die van jou is? Waar laat je anderen die ruimte innemen waardoor er geen plek voor jou meer overblijft? De energie van het Nine Star Ki profiel van deze Volle Maan helpt je om de issues die een ander in je hart geparkeerd heeft, op te ruimen. Om de rommel van anderen op te ruimen die plek inneemt die niet van hun is, maar van jou! Vind de moed om hen de deur te wijzen! En jaag het proces van je vooruitgang aan! Het zal je helpen om de helderheid van je eigen licht te vergroten zodat het de harten van mensen kan verwarmen.

2 gedachten over “Hoe je het Leven kunt Vieren – NineStarKi profiel Volle Maan van Maart”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: