De Intentie van Het Zuivere Hart – NineStarKi Profiel Volle Maan – April

Intentie-Zuivere-Hart-Nina-Elshof-Feng-Shui

De NineStarKi energie van deze volle maan is: 1 – 6 – 9; in welk net van restricties zit jouw hart gevangen?

Hart

Waar begrens jij de creativiteit van je hart? Waar volg je de regels te strikt? Ben je te braaf? Welke energetische lijntjes lopen er tussen jouw en anderen? Op welke wijze houden zij de sleutel tot jouw succes in handen? Waarom heb jij ze die sleutel gegeven? Geven zij je energie of zuigen ze je leeg? Welke zijn je behulpzaam in het gaan van jouw pad van ontwikkeling? Wie zijn je behulpzame vrienden? Kun je je eigen behulpzame vriend zijn?

Het profiel van deze volle maan is geen gemakkelijk profiel. Het is ronduit oncomfortabel. Confronterend. Het confronteert met dat deel van jezelf dat je liever verborgen houdt omdat je denkt dat het niet zuiver genoeg is. Omdat je denkt dat het niet gezuiverd kan worden. Omdat je denkt dat je daartoe niet in staat bent, je daarin tekort zult schieten, je daarvoor niet talentvol genoeg bent. Welke hamsters in je hoofd blijven maar achter elkaar aan rennen en creëren chaos waardoor je overzicht verliest? Waardoor je je gefrustreerd en misschien wel gewelddadig voelt? Welke illusies en denkbeelden vertegenwoordigen deze hamsters?

Intentie-Zuivere-Hart-Nina-Elshof-Feng-ShuiZuiveren

Als jij duidelijk voor ogen houdt wat je wilt bereiken. Als je je doel niet uit het oog verliest, dan geef je de hamsters geen kans. Dan verlies je ook niet het overzicht over de mogelijkheden die je allemaal worden aangereikt die je verder helpen. Die je helen. Die je zuiveren. Het vraagt echter om de nodige discipline. Om jezelf niet langer in de weg te lopen. Om met de kracht van het tweesnijdend zwaard als een ware Michael de illusies door te snijden die je gevangen houden in een web van onzuiverheid. Bovendien vraagt het om de nodige moed. Moed om onder ogen te zien waar je hart werkelijk naar uit gaat. De moed om te geloven in jezelf.

Kracht

Vind je innerlijke kracht en oprechtheid om te doen wat nodig is. Check je agenda en elimineer wat een last is. Zodat er ruimte ontstaat in je hoofd. Zodat er ruimte ontstaat om te doen wat echt nodig is. Ruimte voor waar je je echt mee bezig wilt houden. Ruimte om focus te houden op jouw doel. Ben je in staat om datgeen weg te snoeien dat een gefocust tot bloei komen in de weg staat? Een roos komt pas echt mooi tot bloei als ze gepijnigd teruggesnoeid door de vlijmscherpe snoeischaar, al haar aandacht en liefde kan richten op die takken die nog over zijn. Haar uitbundige energie en levenslust laat ze daar krachtig gebundeld tot uitdrukking komen in het vormen van de prachtigste bloemen.

Leiding

Neem leiding over je leven! Begin – nu – met het bepalen van een strategie waarmee je op de lange termijn succes zult behalen. Waar je op de lange termijn bevrediging in zult vinden. Waar je op de lange termijn je hart mee dient. Kortstondige successen bevredigen slechts je ego. Successen die je op de lange termijn behaalt, die je over een langere periode als doel voor ogen houdt, bevredigen je ziel. Dat zijn de successen die ontstaan omdat je je hart volgt. Dat zijn de successen waarmee je blijvend impact zult creëeren. Successen bovendien waarmee je blijvend iets zult transformeren. Voor jezelf en voor anderen. Neem de leiding over je leven! Mediteer – nu – over wie je wilt zijn. Over wie je ten diepste bent. Over waar je hart warm van wordt. En over de liefde die je alleen kunt voelen voor datgeen waar je hart ook echt mee verbonden is.

Intentie

Deze volle maan daagt je uit de intentie van je zuivere hart te onderzoeken. Om deze intentie bloot te leggen en haar ruim baan te bieden. Dat bereik je niet met zachte hand. Zeker niet nu. Niet op dit moment. Dit moment vraagt om krachtdadig optreden. Om zo de kwetsbaarheid van dat zuivere hart juist te beschermen tegen misbruik. Tegen onduidelijkheden. Tegen de draken die vanuit de donkere krochten van je bestaan loeren op het leegzuigen van je hart. Focus je intentie! De intentie van een zuiver hart. Een hart waarin ruimte is voor jou, voor je ziel en voor wat belangrijk is voor jou en je ziel. Want meer is niet nodig.

2 gedachten over “De Intentie van Het Zuivere Hart – NineStarKi Profiel Volle Maan – April”

  1. Dit artikel komt op het juiste moment. Ik heb teveel aan mijn hoofd, wil teveel, raak mijn focus kwijt. En eigenlijk als ik naar binnen ga en goed voel, weet ik precies welke richting ik op wil, welke takken er gesnoeid moeten/mogen worden en welke niet. Een voorzichtig voelen en aftasten bij mijn tedere, gevoelige zelf en mij niet laten overspoelen door al die mensen die van alles van me willen en denken te weten, wat goed voor mij is. Ik word er doodmoe van. Waarom moet ik me altijd verdedigen, omdat zij denken het beter te weten. Ik kan er zelfs kwaad over worden. En sommige mensen bedoelen het goed ( zoals mijn jongste zus o.a.). Inderdaad dit opkomen voor mezelf moet met harde hand gebeuren, om mijn kwetsbare ziel te beschermen. Maar van sommige van die mensen houd ik oprecht ( mijn jongste zus) en wil ik niet kwetsen. Wat schreef ik net over mijn kwetsbare ziel. Ha,ha. kan ik met mensen communiceren in Liefde. Meestal lukt me dat wel. Maar ze moeten niet te dichtbij me komen. Je artikel wordt me steeds duidelijker. Ha, ha. Zelfs op je 73e kan ik nog wat leren. Dank je wel.

    1. Dag Joke,
      Wat een mooie reactie geef je. Een die blijk geeft van zelfkennis en inzicht. Dank je wel dat je dat deelt!
      En helemaal bijzonder dat je in levenservaring mij verre overtreft maar dat een Nine Star Ki duiding van de energie van het moment je toch ook nog mooie inzichten kan geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: