Zelf-kennis; ken jezelf – NineStarKi Volle Maan Oktober

Zelf-Kennis-Nina-Elshof-Feng-Shui

Zelf-kennis

‘Where this element goes, a river of knowledge flows’, een uitspraak die buitengewoon geschikt is om te beschrijven welke invloed er van 8-aarde uitgaat op de energie van het nine star ki profiel van deze volle maan. Het hele jaar lang wordt de energie gedomineerd door de transformatie 9-vuur energie. Deze maand nodigt 9-vuur 8-aarde uit om een moedige en diepe duik in de spirituele dieptes van zelf-inzicht en zelf-kennis te nemen en deze te transformeren. Het Nine Star Ki profiel van deze volle maan is: 9 – 6 – 8.

Wijsheid

Met de hulp van deze energie is het eenvoudiger om ervaringen uit verleden en heden te verteren en integreren. Want welke wijsheid (8-aarde) ligt er verborgen in wat er in het verleden en nu met en rond je gebeurt? Welke zegen heeft deze situatie je gebracht? Neem de tijd om dat wat je systeem blokkeert en leegtrekt te verteren. Als de fundamenten van een situatie of een relatie gebaseerd zijn op een systeem dat beschadigd, dan zal op een je innerlijke wijsheid begrijpen dat niet alle situaties en relaties bedoelt zijn om te blijven bestaan. Zodra je deze ervaringen begrijpt en accepteert, zullen oude patronen wegvallen.

Vrij

Nu is de tijd om je liefdesleven in heroverweging te nemen en om wat banden door te snijden, of dat nu is om je bevrijden van iemand anders, of om je te bevrijden van jezelf. Bevrijd je van ongezonde relatie patronen! Beëindig toxisch werk of relaties en herstel je energie waar het in onbalans is geraakt zodat je je leven weer kunt leiden aan de goede kant van het menselijke verhaal. 

Begrip

Waarom? 8-Aarde verlangt naar een transformatief proces (9-vuur) dat de waarheid boven tafel brengt (6-metaal) door begrip en inzicht (8-aarde) en wat leidt tot zelf-kennis. Of dat nu is in relatie tot iets om je heen, of in relatie tot iets dat (nog) verborgen is in je onbewuste. Dus als je doodmoe wordt van compromissen. Als anderen de grenzen die je stelt almaar niet respecteren. Als contacten en contracten maar onder vuur blijven liggen vanwege ongelijkheid of onrechtvaardigheid, die beide overigens een absolute no go voor 8-aarde zijn. En als je maar aan jezelf blijft twijfelen en je voelt je door dit alles uitgeput en hopeloos. Dan is het tijd om jezelf eens af te vragen waarom dat zo is. Dan is het tijd om de persoonlijke visie die je hebt op je leven, te herdefiniëren en aan te scherpen. 

Het is tijd om de mogelijkheid te scheppen om opnieuw geboren te worden, om jezelf opnieuw uit te vinden. Om een leven te leiden dat gevuld is met juiste liefde. Met liefde die rechtvaardig is. En om je te open voor nieuwe werelden van bewustzijn waar je nieuwe kennis over en inzichten in de wereld van het onzichtbare kunt krijgen, inclusief die van jezelf. Dat houdt overigens ook in de dood en de doden te eren als onderdeel van het leven zelf!

Zelf-Kennis-Nina-Elshof-Feng-Shui

Focus

De nine star ki energie van deze volle maan ondersteunt het proces van het ontgiften van jezelf, door je aandacht naar binnen te keren. Nadat je hebt verteerd wat er in het verleden gespeeld heeft en wat er in het nu gaande is, en je de kleine schatten van wijsheid hebt gevonden die verborgen lagen in die modderige chaos, is het tijd om alles los te laten wat ongezond is voor jouw systeem, inclusief alles wat je zelf gecreëerd hebt. Focus je intentie op en verbindt je alleen met wat eerlijk, oprecht, liefdevol en respectvol is en gebaseerd is op rechtvaardigheid, gelijkwaardigheid, onafhankelijkheid, waardigheid en balans. Het is tijd om helderheid te verkrijgen over hoe jij je leven en relaties creëert en vorm geeft en over hoe je wilt dat ze zijn!

Wat vragen om voor wat soul-searching:

  • Waar is je leven uit de koers geraakt en ben je op een dag de route van iemand anders gaan volgen?
  • Wanneer ben je overgegaan op survival modus die nog steeds je gedrag bestuurt, ondanks dat de bedreiging al lang verleden tijd is?
  • Wanneer heb je een contract of iets dergelijks getekend, dat niet langer bescherming biedt maar veranderd is in iets waarin je gevangen zit?
  • Waar moet je harder je best doen en meer leveren, ten koste van jezelf, omdat anderen zich niet aan hun deel van de afspraak houden?
  • Wanneer houd je je mond, ook al wordt je respectloos behandeld?

Neem dat wat voor je werkt en laat de rest voor wat het is. Als je dit werk wilt delen, dan moet je het citeren en linken aan deze blog en de website. Dank je wel voor je steun en voor het delen van mijn werk! Dat waardeer ik zeer en jou ook! Dank je! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *