Wat was jouw Langste Dag?

21 juni is de langste dag van het jaar, de dag met het meeste licht. Als er zoveel licht is, is er weinig ruimte voor rust. Als er zoveel licht is, wordt er ineens ook veel meer schaduw zichtbaar. Reden om even met de deur bij je in huis te vallen:

Wat was jouw Langste Dag?

Zo’n dag waar maar geen einde aan leek te komen en je voortdurend werd uitgedaagd om nog meer te presteren, nog langer door te gaan, nog meer te geven. Een dag zonder rust. Zo’n dag met heel erg veel schaduw waarin je dat wat je echt graag zou willen, slechts in de schemering kon ontwaren.

De dag van de zomerzonnewende zou een dag vol licht, lichtheid, blijdschap en vrolijkheid moeten zijn. Een dag om het leven vol en uitbundig te vieren. Om te vieren dat je doet wat je wilt en wat je leuk vindt om te doen.

Doe jij wat je leuk vindt?
Of is elke dag voor jou een langste dag waar je je moeizaam doorheen sleept?

De dag van de zomerzonnewende is ook een keerpunt in het jaar. Het moment dat de zon weer aan zijn terugreis naar de Steenbokskeerkring begint. De dag waarop vanaf nu elke dag weer een beetje korter wordt. De dag waarop je de weg naar binnen weer begint. Begin hem goed!

De dag van de zomerzonnewende kan het keerpunt zijn in jouw leven.

De dag waarop je kiest om te gaan doen wat je wel leuk vindt! Dat waardoor de dag voorbij vliegt! Waarvoor je ’s morgens fluitend je bed uit komt! Zodat je volgend jaar een zomerzonnewende met heel veel licht en weinig aandacht voor de schaduw kunt vieren!

Misschien wel door te kiezen voor meer Feng Shui!

Hoe Licht zal jouw Langste Dag daarmee worden?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *