Waar Sta Jij Nu?

Het was best veel he, dit jaar.

Veel gedoe. Veel uitdagingen. Veel verwarring, nog meer onduidelijkheid en ook nog innerlijke worstelingen als kers op de taart.

Ik schreef begin dit jaar:

“We komen thuis, bij onszelf.
Althans, dat is de bedoeling, want kun je thuiskomen bij jezelf als je (nog) onvoldoende beseft wie je bent? 2022 Wordt het jaar van de confrontatie met je paradox; een paradox vormt een schijnbare tegenstrijdigheid die in lijkt te gaan tegen elke logica, elk gevoel, elke verwachting, terwijl het zaken betreft die toch samengaan en niet los van elkaar te zien zijn. Dat kan leiden tot verwarring en dat is de tweede belangrijke tendens die 2022 ons aanreikt: het ontwarren van de (innerlijke) verwarring want de afbraak processen buiten ons en die in ons, gaan elkaar ontmoeten. Als we de wereld willen veranderen moeten eerst de geheimen in jezelf blootgelegd worden die die veranderingen tegenhouden.”

Niet de meest eenvoudige opdracht.

Het is veel eenvoudiger om wel kennis te nemen van dit gegeven, maar dan vervolgens toch maar weer in een boek te verdwijnen of je door Netflix of voetbal te laten vermaken.
Dat neemt niet weg dat die niet zo eenvoudige opdracht, er wel ligt!

“Dat brengt me weer bij Nine Star Ki, die grotere cyclische processen en hoe dat allemaal samenvalt in 2022. Het is een beetje alsof al dat groots zich samenbalt en het individu uitnodigt er mee aan de slag te gaan. Precies zoals alle elementen samengebald worden in 5-aarde in het centrum van de Ba Gua. Onze individuele ‘eerste pogingen tot oplossing […] vormen de aanzet tot toekomstige waarden en symbolen van het collectief. De enkeling en zijn lot gelden als prototype van het collectief.’ Kortom, WIJ zijn de oplossing!”

Wij zijn de oplossing!

Geniaal! ‘Maar hoe dan?’ zul je misschien denken.

“Het 5-aarde jaar 2022, is een jaar waarin het fundament gelegd wordt voor een toekomst die een paar duizend jaar verderop ligt. Het is ook het jaar waarin diezelfde toekomst bepaald wordt door wat wij, individueel, nu doen. Dat is de missie van onze generatie.”

en

“Dat werpt de vraag de volgende vraag op: waarom ben jij eigenlijk hier? En doe je wat je moet doen? Kortom, wat is jouw bijdrage aan de wereld? Twijfel en onduidelijkheid daarover maken je tot een speelbal van de machtswellusteling die zich de kracht en macht die jij niet voor jezelf gebruikt, toeëigent en er zijn voordeel mee doet.”

Waar Sta Jij Nu?

Nu we het einde van dit buitengewoon interessante jaar naderen, is het dus goed om je nogmaals te bezinnen op waar je staat.

Niet meer alles doen, niet meer alles willen kan een teken zijn van lamlendigheid. Maar ook van helderheid over wie je bent en waar je staat. Ik was uitgenodigd voor een tv-programma. Maar dat gaat niet door; mijn systeem zei er ‘nee’ tegen en wees het, als niet passend, af. En dat maakt me dus heel blij. Ja, even geen promotie op tv van mijn werk en het ‘Nine Star Ki effect’, maar dat geeft niet. Het is belangrijker te weten waar ik sta. En dus niet daar. De ontwikkelingen van de afgelopen drie jaar waren niet mals maar hebben je gebracht tot wie je bent en waar je nu staat, mij ook! En waar sta jij nu?

“We staan op de drempel van de gouden era; het tijdperk waarin we aan de slag gaan om lood in goud te transformeren. Alleen zullen sommigen dat niet meemaken. Zij zijn zo verzwaard door het lood, dat ze zichzelf niet overeind kunnen houden en zinken in de levensstroom die over ons heen spoelt.
Wat kan helpen?
Het besef dat de transitie van lood in goud in werkelijkheid het verhaal vertelt van de totale verandering die een mens kan ondergaan als je je levensplan in vervulling brengt. Goud is de kleur van de goddelijke alchemie, de kleur die je aanneemt als je jezelf verwerkelijkt door de uitsluitend aardse gebondenheid te overstijgen. Dat is transcendentie.”

Transcendentie is altijd bereikbaar.

Maar soms hebben we gewoon nog een zetje nodig om dat boek weg te leggen of de tv uit te zetten. Misschien is dit Energetisch Week Bericht zo’n zetje. Dus, waar sta jij nu?

Heb je meer nodig?

Lees dan nog eens na wat ik schreef over 2022. Kijk waar er nog wat werk te doen is en onderzoek wat definitief klaar is om losgelaten te worden. Het huidige energetische jaar loopt tot 22 januari 2023. Je hebt dus nog acht weken.

Heb je meer nodig en wil je je serieus voorbereiden op het nieuwe jaar?

Meld je dan nu aan voor het Live Nine Star Ki Event 2023 waarin ik de energetische tendensen van 2023 uitleg. Die tendensen vragen ons om wat we geleerd hebben, nu ook echt uit te gaan dragen en te delen. Een ontwikkeling die zowel spannend als welkom kan zijn! Tijdens het Nine Star Ki 2023 Live Event beschrijf ik hoe dit er uit zal zien. Dit geeft je niet alleen een gevoel over wat het nieuwe jaar ons te brengen heeft, maar creëert ook overzicht en helderheid.

Belangrijk om te weten is dat ik de uitwerking van de tendensen ook per element beschrijf.

Dat geeft je heel praktisch zicht op hoe jij daar persoonlijk het beste mee om kunt gaan in je werk, relaties, persoonlijke ontwikkeling en het dagelijkse leven.

Dat zijn de zetjes die ik kan geven. Welke stappen zet jij door deze zetjes? Waar sta jij nu? En wat is jouw volgende stap?

Volgende week een Energetisch Week Bericht met de energetische tendens van de laatste Volle Maan van dit kalenderjaar. Ook een goed moment dat je kan ondersteunen bij afronding en voorbereiding op 2023.

4 gedachten over “Waar Sta Jij Nu?”

 1. Fijne Nina
  Ik krijg altijd een gevoel van Hoop als ik je berichten tot mij neem. Op een of andre wijze brengt het mij lucht, gaat de zwaarte er vanaf.
  Ik kan me heel erg verheugen op het live event waar ik bij aanwezig ben. Ik wens je een mooie december.x

  1. Hi Carla, wat lief dat je schrijft dat mijn berichten je een gevoel van hoop geven. Terwijl ik soms denk dat het af en toe helemaal niet leuk is wat ik te melden heb. Dus heel fijn om te lezen dat het je lucht geeft! En superfijn dat je naar het Nine Star Ki Event komt!
   Harte groet, Nina

  1. Hi Hanneke, fijn te lezen dat het bericht precies op het goede moment kwam. Ik zat namelijk te denken…. wanneer zou Hanneke dit willen lezen. 🙂 Ik maak er een grapje van, maar zo voelt het voor mij soms als ik iets lees dat op dat moment voor mij de spijker op z’n kop slaat. Het is eigenlijk ook niet gek. We zijn immers allemaal onlosmakelijk met elkaar verbonden, dus pikken we ook van alles van elkaar op!
   Harte groet, Nina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: