Volle Maan mei – al wel geweest maar nog niet voorbij

Met een volledig uit aarde elementen bestaand profiel, werkt de Nine Star Ki energie van de Volle Maan van 16 mei diep op alle lagen waar de fundamenten van ons leven uit bestaan door.

Het werkt ook nog lang na. Ondanks dat de Volle Maan al geweest is, is dat dan ook de reden waarom ik er nu nog wel over schrijf.

Het profiel van deze Volle Maan is 5-aarde, 8-aarde, 2-aarde.

De diepte wordt enerzijds veroorzaakt door de vollemaansverduistering die deze maand plaatsvond. Anderzijds is het het element 8-aarde in de middelste positie van dit profiel die deze diepte opzoekt. Samen zorgen ze voor een intense werking die diep raakt!

Want 8-aarde legt de aandacht bij opgedane kennis en ervaringen die kunnen helpen beter te aarden en je plek in te nemen.

De Volle Maan ‘belicht’ met de eclips schaduw, echter alles wat onverwerkt op plank is blijven liggen en daarmee de vorming van persoonlijke wijsheid, je eigen-wijsheid, blokkeert. Deze blokkade kan plotseling doorbroken worden onder invloed van de energie van deze maand.

Op een collectief niveau kan hierdoor ook ‘weten’ of ‘kennis’ doorbreken die ertoe kan leiden dat ook grotere groepen mensen hun positie in het leven, in de wereld, aanpassen.

Denk aan wat ‘wikileaks’ teweeg heeft gebracht. Want niet alles is wat het lijkt. En niet alles wat ons verteld wordt, is evident. Want hoe kan de oversterfte van april verklaard worden aan de hand van de griep die er helemaal niet meer zou zijn?

Deze veranderingen in de diepere lagen van de fundamenten van het bestaan, hebben ook een uitwerking op karmische processen.

Zowel op individueel als collectief niveau. Er zou daardoor een dramatische en wereldschokkende gebeurtenis plaats kunnen vinden die, in zichzelf, voor een collectieve koerswijziging zorgt. Dit kan overigens ook op individueel niveau gebeuren.

Nu is een moment in de tijd waarin de kans geboden wordt een belangrijke en inhoudelijke bijdrage te leveren aan het leggen van de fundamenten voor een andere wereld.

Een wereld waarin voor het lijden van alle wezens juist geen plaats meer is. Dat vraagt om twijfel en een wankel zelfvertrouwen onder de loep te nemen, zodat je onwankelbaar je plek kunt innemen.

De reden dat dit bericht niet vorige week is verschenen, komt omdat er een groot, verdiepend Energetisch Week Bericht geschreven wilde worden. Als aanvulling op de energie van de Volle Maan is deze ook goed om nog te lezen. Je vindt hem hier.

Ik ben benieuwd wat de energie van deze Volle Maan en mijn schrijven hierover bij je oproept. Laat je het weten in een reactie onder dit bericht?

Harte groet, Nina

7 gedachten over “Volle Maan mei – al wel geweest maar nog niet voorbij”

 1. Marijke Hendriks

  Hoi Nina, verhelderend weer! Dank je wel.
  Voelbaar, de uitwerking van deze volle maan. Nu reageer ik sowieso sterk op volle en nieuwe maan.

  Heeft de 8 aarde die hier in het midden staat meer effect op mensen die 8 aarde in het midden van hun profiel hebben staan (ik heb dat ;-))?
  Herkenbaar in de blokkades die zogezegd aangetikt worden en grotendeels opgelost worden.
  Harte-groet, Marijke

  1. Hi Marijke, dat vond ik persoonlijk ook. Deze Volle Maan was zo intens dat ik haar niet zomaar voorbij kon laten gaan. Als je zelf een 8-aarde in je profiel hebt heeft deze energie, ongeacht de positie, meer invloed op je inderdaad. Dus dat kan voelen als zwaarder, vermoeiender etc. Ook het gevoel dat er nu gewerkt kan worden aan dat wat vast zat kan merkbaar zijn, wat ook weer energie kost natuurlijk. Veel rusten is belangrijk!
   Ik ben benieuwd hoe het proces verder verloopt!
   Harte groet, Nina

 2. Wederom een mooi bericht. Laat die duidelijkheid maar naar buiten komen✨❤️.
  Ik denk dat zelfs ik nog met ongeloof ga reageren op vele berichten, denk al veel te weten maar zeker nog niet alles.
  Dank je voor het schrijven van deze boodschappen.

  1. Hi Natasja, dank je wel! Helemaal mee eens, het wordt tijd voor duidelijkheid. Maar ik zie ook dat niet iedereen daar op zit te wachten en liever nog even voor de struisvogel oplossing kiest. Ook goed. Alles voor iedereen op haar of zijn eigen tijd. Ik loop altijd een beetje voor de troepen uit, wegbereider als ik ben.
   Fijn als je blijft volgen! En ik ben benieuwd op welke wijze deze je verrassen.
   Harte groet, Nina

 3. Ik heb nog nooit zolang de energie van de Volle Maan gevoeld als nu.
  Alles komt er en wordt zichtbaar : van het spel in de media dat er weer lock down komen in de herfst, het tijdelijk blokkeren van corona wet, het moeten identificeren bij banken met een foto op de smartphone en bewegen met je hoofd…., de eisen van vervanging van de CV ketels in 2026, de sms berichtjes van Rutte, de vooropgezette oorlog( Biden zei dit al in2019), en nog veel meer ….
  En dan op persoonlijk niveau, dieper dan diep kan ik volgens mij niet gaan. Ik heb een 8 in eerste positie en ben zelf Schorpioen, met Schorpioen ascendant waardoor alles behoorlijk voelbaar is. Ik ben wel blij dat ik de afgelopen jaar en vooral de winter periode veel innerlijk werk heb gedaan. Met een lock down kun je toch nog meer op jezelf focussen, al vind ik die gevangenschap niet bij mij passen.
  Zijn die” Corona regels” toch nog ergens goed voor. En ik zal vast niet de enige zijn die dit zo voelt.

  1. Hi Helene, het is super intens hoor nu! Al dat gedoe om ons heen maakt dat duidelijk, maar met een 8-aarde in je profiel en als Schorpioen heb je wel het hokje ‘extra diepte’ aangevinkt. :-). Ik ben het helemaal met je eens dat juist die lockdowns een uitnodiging waren tot zelfonderzoek en -ontwikkeling. Uitstekende gelegenheid om in het innerlijk aan de slag te gaan. En die mensen die die handschoen hebben opgepakt, ervaren daar nu het voordeel van!
   Harte groet, Nina

 4. Hi Nina, dank weer voor je duiding. De week vóór de volle maan vond ik heel pittig, zwaar en traag. Met volle maan een hele fijne meditatie gedaan en nu voel ik me zo opgeschoond, fris, heerlijk. Mijn profiel is ook 582, missch dat ik me daarom ‘thuis’ voel nu?
  Dat oude karma komt wel terug bij mij en mijn tweelingzus, zij loopt een ander pad dan ik en oh daar gaan we weer (ruzie). Mooi proefwerk voor mij om te zien hoe ik er nu in sta en hoe ik nu handel. In liefde, dat is altijd goed.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *