Volle maan maart 2021

Volle maan 28 maart 2021

Volle maan 28 maart 2021

 

Durven we los te laten wat veilig leek en houvast bood? Dat is het grote thema van het jaar 2021.

Ik schreef het al eerder, 6-metaal is als geen ander element in staat te helpen bij het proces van losmaken, loslaten en ontlasten: het je bevrijden van een last die je zwaar maakt en op je plek houdt en daarmee je ontwikkeling belemmert.

Het hele jaar 2021 beweegt zich heen en weer tussen de genadeloze scherpte en strengheid van 6-metaal enerzijds, en de ruimte biedende permissie waarmee je een andere wereld kunt betreden anderzijds.

De opdracht van 6-metaal dit jaar is de uitnodiging zelf na te denken,

zelf je onderzoek te doen en voor jezelf op een rijtje te zetten wat in synchroniciteit is met jouw frequentie van integriteit. Dat dat dit jaar zo sterk werkt heeft alles te maken het grotere kosmische proces dat gaande is en waar ik al eerder over schreef. (Dat lees je hier en hier.)

Als we niet willen dat 1% van de wereldbevolking bepaalt hoe het er in de wereld uitziet, is het nodig dat we als individu beseffen dat we deel uitmaken van die resterende 99% van individuen die niet beseffen dat ze samen meer gewicht in de schaal leggen dan die 1%.

De volle maan van maart helpt door hoop te bieden.

Het Nine Star Ki profiel van de volle maan van maart is 6-4-7. Dat is 6-metaal, 4-hout, 7-metaal. Wederom een belangrijke focus op het element metaal doordat zowel 6- als 7-metaal in dit profiel aanwezig zijn. Het is het element 4-hout dat een nieuw geluid aanreikt en weelde, overvloed en welvaart beloofd. Het is een belofte die voelbaar wordt maar nog ingeperkt en ingeklemd wordt door regels en strengheid (metaal).

De energie deze maand toont zich als een poort van inwijding;

de twee metaal elementen vormen een doorgang, een overgang, een grens waar 4-hout wordt gecheckt, de maat wordt genomen en wordt getoetst alvorens toegang verleend wordt. Toegang tot wat?

Je leest het allemaal in de online Nine Star Ki 2021 leeromgeving waar ik elke maand uitgebreid inga op wat de energie van de volle maan te vertellen heeft en hoe je er het beste gebruik van kunt maken. Bovendien komt de Nine Star Ki Community elke volle maan online bij elkaar om de verbinding te vinden die elders zoek is.

 

Doe mee aan het gesprek!

Ik ben heel benieuwd wat mijn schrijven, en de energie van deze Volle Maan bij je oproept en losmaakt. Doe mee aan het gesprek en deel het in de reacties hieronder. Ik vind het leuk om van je te horen en samen leren we van elkaar!

Nina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *