Volle maan 24 juni 2021

Volle maan 24 juni 2021

In alle vaagheid van alle water energie van deze maand is het het 6-metaal dat kan filteren, richting kan geven en kan toetsen op zuiverheid.

Want we zien het even niet zo scherp. De wereld is wazig. We lijken wat verdwaasd. Er is verwarring en onduidelijkheid. Dat maakt de gesprekken die we voeren ook vaag, alsof we een gesprek onder water proberen te voeren; er is geluid te horen maar het is allemaal moeilijk te verstaan, laat staan te begrijpen. De waterigheid van emoties voeren de boventoon, alles lost daar in op.

Alsof je woorden op papier schrijft en de waterdruppels die er op vallen de inkt laten oplossen in onleesbaarheid.

 

Het Nine Star Ki profiel van de Volle Maan van juni is 6-1-1

Dat is 6-metaal, 1-water, 1-water. 6-Metaal is de energie die het hele jaar 2021 domineert en ons elke keer weer wakker schudt en uit de droom helpt. 1-Water is het element van het vage, het emotionele, het onbewuste. Het is het element dat verbonden is met het verleden en de trauma’s en beschadigingen die we daar hebben opgelopen.

 

Het is uit de bron van water dat intuïtie boven komt borrelen

Het is vanuit het opgelost zijn in de ongelooflijke uitgestrektheid van de oceaan, dat je als druppel kunt voelen wat er in de onderstroom van het collectief onbewuste zich roert. Daardoor kan er deze maand informatie beschikbaar komen die van diep en van ver komt.

 

In alle vaagheid van zoveel water energie is het het 6-metaal dat kan filteren, richting kan geven en kan toetsen op zuiverheid.

De energie van het Nine Star Ki profiel van de Volle Maan van juni geeft een overload aan water en emoties. Een overload aan onduidelijkheid. Metaal is de reddingsboei die voorkomt dat je verzuipt.

Zo ondergedompeld worden in de waterwereld, kan er van alles en nog wat voorbij komen dobberen. Weet dat, zonder duikbril, zonder het hulpmiddel dat 6-metaal je aanreikt, dat wat je ziet vertekend is door emoties.

 

Het hele Volle Maan artikel, aangevuld met een mooie affirmatie en altaar suggesties, lees je in onze Nine Star Ki Community.

Ik ben benieuwd wat de Volle Maan met je doet en hoe jij het invult. Laat je het me weten hieronder?

Lieve groeten, Nina

 

lidmaatschap, Nine Star Ki community


© Nina Elshof. Neem dat wat voor je werkt en laat de rest voor wat het is. Als je dit werk wilt delen, dan als citaat en met link naar mijn blog op de website. Dank je wel voor je steun, ik waardeer het zeer en jou ook! Dank je!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *