Volle maan 19 november 2021

Volle Maan november 2021

Volle maan 19 november 2021

Er wordt een punt bereikt waarop je ten diepste onderzoekt wat je nu ècht wilt!

Na al het loslaten, dat het proces van afgelopen twee jaar gevraagd heeft, vraagt de energie van het Nine Star Ki profiel van de Volle Maan van november, nog even de puntjes op de i te zetten. Om nog meer keuzes te maken en nog meer los te laten.

Want als je zelf die belangrijke keuzes niet maakt kan het gebeuren, dat je in de kern van je ziel geraakt wordt op een manier die je beschadigd. Waarom? Omdat door het niet maken van keuzes je je macht en kracht hebt weggegeven aan hen die er het hunne mee doen.

In dit hele ontwikkelingsproces waar we ons in bevinden, staat je individualiteit en je spiritualiteit op het spel.

5-Aarde in dit profiel maakt dat duidelijk en vormt deze maand een voorbode van de tendensen van volgend jaar. Durf je de plek in te nemen in je leven, die je toebehoort, waar je thuis hoort? Een huis dat niet bewoond wordt, kan gekraakt worden. Je innerlijke huis van je kracht en je ziel kan ook, als je daarin niet aanwezig bent, gekraakt worden.

Nu we het einde van een veelbewogen jaar naderen, voert 6-metaal de druk van het loslaten nog een tandje verder op: nog meer van wat niet essentieel is, van wat niet tot je ware kern hoort, dient losgelaten te worden.

Niet alles waar we nu mee te maken hebben is zo duidelijk, het is zelfs verre van vertrouwd en duidelijk.

Daarom is hulp en diepgravend onderzoek nodig. Bijvoorbeeld door contact te maken met het diepe van het fundament van ons bestaan en ons collectieve systeem.

Het is in dit diepe, collectieve systeem dat houvast gevonden kan worden en oplossingen te herkennen zijn hoe met de huidige situatie om te gaan.

De systemen en methodieken die je kunnen helpen dat persoonlijke (en collectieve) rock-bottom punt te bereiken en te activeren, kunnen je in het huidige proces hulp bieden. Nine Star Ki is daar èèn van.

Ik ben benieuwd wat de volle maan met jou doet en hoe je de energie ervaart.
Laat je het me weten hieronder?

Nina

4 gedachten over “Volle maan 19 november 2021”

 1. Ha Nina,
  Wat fijn om de energie van deze maan(d) zo helder door jou verwoord te lezen. Dit is precies wat ik heel diep voel, waar ik me diep bewust van ben. Mijn persoonlijke profiel is 1-5-1; dus dat is wel duidelijk hoe dit op mij van toepassing is. Ik herken het zo, ” .. het punt waarop, in geconcentreerde vorm, het proces dat we nu doormaken ligt opgeslagen. We hebben het eerder meegemaakt. We zijn er eerder geweest .”

  Ervaar/voel echt dat diepe weten in mezelf dat dit zo is en dat het me, door vele levens en dimensies heen, al heeft getraind hiervoor (zowel vanuit “dader” als “slachtoffer” kant ervaringen; dat is het mooie er van, die beide kanten ). Heb dat in dit leven in geconcentreerde vorm ook nog een keer over gedaan in de familie setting waar ik ben opgegroeid. Voelde onlangs zomaar spontaan uit het niets een diepe dankbaarheid voor die “familie training” opwellen, dat het me (weer) zo goed geholpen heeft om weer sterker dan daarvoor in het huidige moment te kunnen zijn. Net alsof ik nu (weer) examen mag doen. En alhoewel ik voel dat ik er goed voor geoefend heb, is dit niet het eindpunt ofzo, maar wel een belangrijke proeve van bekwaamheid. Omdat het niet (meer) uit mijn denken komt, maar het gebeurt en ontvouwt zichzelf van binnen uit (dat is de quintessence eer aan!). Ik kan niet (meer) anders dan mezelf zijn. Wat jij zo mooi zegt “…een punt van innerlijke kracht en macht die door niets gecorrumpeerd kan worden behalve door wat je zelf toe laat”. No matter what: uitsluiting … prima, confronatie met mijn zus … prima, en wie weet wat er nog komt ….. Het zal voorlopig nog wel een proeve van bekwaamheid blijven. En misschien moet ik nog wel hier en daar door de blubber en met vallen en opstaan blijven groeien in kracht. Maar hoe ik het nu (sinds een paar weken), met de energie van deze maan ervaar, zo diep van binnen uit ….. dat neemt niets en niemand mij nog af. Dat is in de aarheid van het leven zelf ingebed. Aho.

  Dat is een punt van innerlijke kracht en macht die door niets gecorrumpeerd kan worden behalve door wat je zelf toe laat. Het is ook een punt waarop, in geconcentreerde vorm, het proces dat we nu doormaken ligt opgeslagen. We hebben het eerder meegemaakt. We zijn er eerder geweest. De vorm verandert (5-aarde), de essentie (6-metaal) van het proces echter niet.

  1. Hi Maneesha, dank je wel voor je mooie, persoonlijke reactie. Dit is hoe het werkt hé, het gaan voelen en beseffen dat we, alles wat we meemaken, niet voor niets meemaken. Er bestaat zo’n verwevenheid tussen gebeurtenissen maar er is nog zo weinig herkenning op. Dat duurt ook nog wel even voordat dat gemeengoed wordt. Dat herkennen bedoel ik. We staan nog aan het begin. Maar wat een mooi begin! En volgend jaar gaan we door; verder naar de volgende ronde. Vanuit innerlijke kracht!
   Harte groet, Nina

 2. Loslaten, klinkt gemakkelijk, maar kan ook verdriet meebrengen. Maar in de herfst is het leuk te zien….hoe zelfs de laatste blaadjes loslaten.
  Ik kijk al uit naar de lente. Net terug van een mooie cursus….loslaten en jezelf verkennen, wat hoort echt bij je en wat kan verdwijnen.

  1. Hi Elsedien, ja, het loslaten klinkt eenvoudig maar wordt een stuk lastiger als je het ook moet gaan doen. Daar komt veel verlies aan verbinding uit voort: wel weten wat je moet doen, maar het in de praktijk brengen (nog) niet kunnen of willen. Juist door dingen te gaan doen, of dat nu loslaten is of wat anders, wordt het echt en kan het geïntegreerd worden. Het is vaak de worsteling zelf die verdriet oproept.
   Harte groet, Nina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: