Volle Maan 19 januari 2022

Er ligt een innerlijke vonk van hoop en vernieuwing verborgen in het Nine Star Ki profiel van de Volle Maan van januari.

Deze Volle Maan is de laatste van het 6-metaal jaar. Het profiel is 6-3-8, dat wil zeggen 6-metaal, 3-hout, 8-aarde.

6-Metaal heeft zich een jaar lang in 2021 in al zijn facetten aan ons getoond, maar hij heeft zich niet per se van zijn beste kant laten zien. Helaas. Toch zijn die goede kanten er ook geweest, alleen zijn die wat dunner gezaaid en wat lastiger te herkennen omdat die andere kant van 6-metaal zoveel aandacht heeft opgeëist.

Deze laatste Volle Maan in het teken van 6-metaal zal dus enerzijds een opluchting vormen; we kunnen een jaar van pijn en lijden (ook typische 6-metaal woorden) achter ons laten en hopelijk weer wat vrijer ademhalen.

Anderzijds biedt de Volle Maan in het teken van 6-metaal een laatste kans om nog korte metten te maken met datgeen waar je korte metten mee wilt of moet maken.

Terwijl dit profiel van 6-3-8 enerzijds afscheid en de dood (6-metaal) en anderzijds het verwerken en integreren van wat afgestorven is, van het verleden (8-aarde) representeert, biedt tegelijkertijd het aanwezige 3-hout hoop voor de toekomst.

3-Hout legt de kiem voor nieuwe verbindingen, dus ook voor het leggen van verbanden die je eerder misschien niet zag, en voor ontwikkeling.

Er ligt daarom een innerlijke vonk van hoop en vernieuwing verborgen in het Nine Star Ki profiel van de Volle Maan van januari.

Elke poging loont de moeite om deze verborgen belofte te bereiken want het is de belofte, in de vorm van 3-hout in de middelste positie van dit profiel, die je kunt gebruiken om je visie (een typisch 3-hout woord) op 2022 helder te krijgen. Niet gehinderd door spoken uit het verleden of lijken in de kast (de 6-metaal wereld) staat het je dan vrij om de ruimte in te nemen die jouw groei en ontwikkeling van je vraagt (3-hout).

Harte groet, Nina

2 gedachten over “Volle Maan 19 januari 2022”

  1. Hoi Nina,
    Ik zie steeds meer vonkjes om me heen. Gisteren een spontaan contact met iemand die samen met mij biologische citroenen stond uit te zoeken. We kregen het over voedsel en medicijnen. Hij had zo’n interessant verhaal over backing soda. Hoe je je eigen er mee kan genezen in plaats van sterke medicijnen . Ik heb meteen het boek besteld wat hierover gaat. Hij zei toeval bestaat niet dat ik jou ontmoet hiermee. Ik vond het zo’n geweldige ervaring om zo’n mens tegen te komen, met zoveel enthousiastme Ik hoop ook dat het boek me iets zal brengen.en dat ik er dan ook mensen mee kan helpen. En dan wat je ziet gebeuren met de mensen die niet meer mee willen met al dat bespoten eten en bio industrie. Er is echt een veenbrand aan het ontstaan , we worden bewuster dat alles samenhangd.
    Lieve groetjes

    1. Hi Ingrid, wat een mooie ontmoeting! Ik hoop het hoor, dat er een veenbrand van bewustzijn aan het ontstaan is. Het is broodnodig. Hoe meer mensen dit herkennen, hoe makkelijker het systeem kan veranderen en omslaan. Ik heb hoop!
      Harte groet, Nina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *