Geboorte, Onvoorstelbare Visionaire Visies en het Verbannen van Duisternis – NineStarKi profiel – Volle Maan Juli

Liberation-the-wave-of-fortune-Nina-Elshof-Feng-Shui

9 juli 2017 – 06:08 in Steenbok; over nieuwe geboorte, onvoorstelbare visionaire visies, tomeloos enthousiasme, het verbannen van de duisternis en het gevaarlijk ontploffende ongeduld om dit alles te realiseren.

Het Nine Star Ki profiel van vandaag is: 1 – 3 – 3.

Voorbij Visies

Het is tijd voor de geboorte van iets nieuws. De energie van deze volle maan daagt je uit om verder te reiken. Voorbij de zelfkant van het bestaan. Voorbij je angsten die zich verborgen houden in het onbewuste van je 1-water wereld en voorbij voorouderlijke patronen die het element 3-hout in dit profiel sterk onder de aandacht brengt. Het is tijd om jezelf te bevrijden en om op de golven van voorspoed te surfen die jouw kant op komen. Het is tijd om je te verbinden met visies die verder reiken dan je fantasie zich kan voorstellen.

Lastig

De energie van deze volle maan kan je het gevoel geven dat je je op lastig terrein begeeft en het kan zowel dramatisch als dynamisch voelen. Het kan je ook -als je het toestaat- je naar een nieuwe wereld katapulteren, ver voorbij de grenzen van je voorstellingsvermogen. De dubbele 3-hout energie in dit profiel is in staat de koppige obstakels te vernietigen die je vasthouden en hinderen in je voortgang; deze energie kan je helpen om daarvan los te komen. Het ziet er geen been in om stennis te schoppen over meningsverschillen, dingen die uit balans zijn of over onrecht en onjuistheden.

Dit is heel erg krachtige energie die sterke gevoelens op kan roepen, misschien wat achterdocht teweeg kan brengen en helaas ook kan exploderen in agressieve maar gelukkig ook vluchtige uitbarstingen. Vooral als je je niet bewust ben van de emoties die zich in je onbewuste onderwater wereld van 1-water verborgen houden.

Eren

Een dubbele 3-hout constellatie is erg drastisch in energie. Het heeft het nodig dat het een plek inneemt. Vaste grond onder de voeten krijgt. Anders kan deze energie ontaarden in teveel goede ideeën. Kan het te ver reiken en zich overstrekken. Of oordelen vellen die niet van de allerbeste kwaliteit zijn. Het is daarom noodzakelijk om heel duidelijk te krijgen wat je intenties zijn!

3-Hout wil ook graag eren. Diegene die je geholpen hebben om te komen waar je nu bent. Je ouders bijvoorbeeld, en je leraren. Maar ook diegene die je beledigd en uitgedaagd hebben, die je daardoor verder hebben laten reiken en meer hebben laten bereiken op een veel betere manier dan je ooit zonder hen had gekund! Dank hen voor hun oneerlijkheid. Voor de wijze waarop ze je bedrogen hebben. Het was slechts een manier om jouw groei te stimuleren!

Bron

En luister aandachtig! Luister naar de stem van je innerlijke wijsheid. Ook die is verbonden met 1-water. Iedereen kan ten allen tijde zich weer verbinden met zijn eigen authentieke bron van innerlijke wijsheid, je persoonlijke en innerlijke routebegeleider voor dit leven. Als je het tenminste toe laat! Maar het kan je ook laten verdwalen als het gedomineerd wordt door angst! Laat je angst los! Bevrijd jezelf er van. Zodat je kunt gaan bereiken wat je ziel wil dat je bereikt in dit leven.

Moed

Bevraag jezelf waar je bang voor bent. Zoek naar de verborgen boodschappen achter gevoelens en achter de wijze waarop iets zich laat zien. Zoek naar stagnerende energie patronen in je huis, specifiek degene die verbonden zijn met voorouderlijke energie die verstopt zit in kunst en meubels die aan familieleden hebben toebehoord die inmiddels overleden zijn. Bevrijd en reinig deze energieën zodat je je kunt bevrijden van de ongelooflijke greep die ze op je leven kunnen hebben.

Ja, je moet oneindig veel moed aanwenden om je emoties, je diepste angsten onder onder ogen te zien die voortdurend je kracht en je uithoudingsvermogen ondermijnen. Maar deze volle maan ondersteunt je met meer dan voldoende super energie om dat ook te doen.

Het kan je overigens helpen om je te verbinden met de spirit van het water. Ga naar het strand, ga bij een rivier zitten of baad je in het maanlicht. De combinatie van de volle maan en de krachtige water energie van 1-water die in dit profiel aanwezig is, zal een versterkt reinigend effect hebben.

Liberation-the-wave-of-fortune-Nina-Elshof-Feng-ShuiBevrijding

Dit is een geweldig moment om jezelf te bevrijden van hetgeen je tegen houdt. Bevrijd jezelf! Neem een ongewisse sprong in het diepe en duik in de onmetelijke oceaan die de oorsprong is van alle leven. Doe het echter wel overwogen! Doe het niet vanuit boosheid en irritatie, maar vanuit overgave. Ontlaad je emoties niet via degene die tegenover je staat. Maar zie onder ogen wat zich in jouzelf roert. Ook dat zal je helpen je te bevrijden en de weg vrijmaken voor een oplossing en je helpen een sprong voorwaarts te maken.

Verbannen van Duisternis

De dubbele 3-hout energie is een van de sterkste energieën om het oude, de duisternis uit je leven te verbannen. 3-Hout is de energie die verbonden is met nieuwe geboorte. Dat super bijzondere moment waarin nieuw leven op aarde komt. Het moment waarop dit nieuwe leven door alle obstakels heen breekt en de veilige, waterige en donkere wereld van de baarmoeder achter zich laat en zich opent voor een heel nieuw leven vol met mogelijkheden. Die tijd is nu. Het is een ongelooflijk bijzonder moment waarin kracht zich aandient en waarin overvloed naar je toe komt. Neem je plek in in je kracht. Neem je plek in in je waarheid. Verbind je met de bron van innerlijke wijsheid, je innerlijke guru.

Visies

3-Hout is de energie die verbonden is met het nieuwe, met vernieuwing. Het kan zich een bijna onvoorstelbaar visionair visioen van een nieuwe toekomst voorstellen. 3-Hout breekt de muren van het bekende en vertrouwde af enkel om een pad naar een nieuw en nog onbekend terrein te kunnen banen. Door de dubbele 3-hout energie in het profiel van deze volle maan, heeft de energie een bijna niet te stoppen drang in zich. Een drang om zich voorwaarts te bewegen. Om zich te bevrijden. Om zich te vernieuwen. Geef je over en schenk leven aan het nieuwe. Adem jezelf een weg door de pijn en de angst die hier bij hoort. En doe voor de zekerheid je veiligheidsgordel om want er staat ons namelijk een ingrijpend proces van transformatie te wachten!

3 gedachten over “Geboorte, Onvoorstelbare Visionaire Visies en het Verbannen van Duisternis – NineStarKi profiel – Volle Maan Juli”

 1. Mies v d werf -v d veer

  Lieve Nina .
  Wat toepasselijk vandaag in mijn kerkje waar ik de doop,gekregen hebt , en mijn jeugd heb doorgebracht .afscheid genomen om mij in de stad te vestigen ,van dorp naar de stad begane grond naar drie hoog ,nu op de leeftijd van ouder worden terug naar de plek waar mijn dochters geboren zijn .
  Groet Mies .

  1. Dag Mies,

   Mijn excuus dat ik wat later reageer! Fijn dat de tekst zo toepasselijk voor je is. Dankjewel voor het delen van je ervaring. hartelijke groet, Nina

 2. MarTine van de coevering-demmink

  Heerlijk geschreven vol humor ook en je wordt zo geroepen te luisteren naar je eigen innerlijke stem, je roeping diep van binnen, het borrelt omhoog en soms met vurige lava. Gelukkig heb ik dankzij jouw advies mijn veiligheidsgordel om en mijn zonnebril, zodat ik niet verblind zal worden, zodat ik kan blijven zien, hoe dit machtige proces van transformatie zicht voltrekt binnen in ons. DANKDANKDANK <3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *