Time-map 2014 – Volle Maan van November

November – 6 november 2014 23:22 uur in Stier – Bloedmaan – Overleven: Het eenvoudige overleven; maatregelen om de winter te overleven

Kamala - Goddess of Assurance
Kamala – Goddess of Assurance

Ik realiseerde me deze week dat, ondanks dat mijn werk gedijt als nooit tevoren, ik mezelf nog steeds er af en toe op betrap dat ik me afvraag waar ik dat allemaal aan te danken heb. Ik weet het, het is zo’n beetje het stomste wat je kunt denken, maar het overkomt me toch soms. En vervolgens overlaadt het universum me met prachtige cadeau’s: na lang wachten ontving ik het geprinte certificaat van een belangrijke accreditatie; ik ontving een uitnodiging voor het huwelijk van een vriendin waar ik eerder een zakelijk geschil mee had; en mij werd de mogelijkheid in de schoot geworpen om te gaan samenwerken met een autoriteit op het gebied van space clearing die via de Feng Shui Academie cursussen gaat aanbieden. Het is alsof het universum wil zeggen: ‘Ja, maar natuurlijk ben je het waard’ en ik bedenk me dat ik nog wat meer moet de-programmeren. Maar dan op een nog dieper niveau.

De Volle Maan van deze maand gaat daar precies over. Ze onthult wat wel en niet werkt voor ons. Ze laat zien wat geheeld kan worden, of wat losgelaten moet worden zodat we ons weer met onze ware missie kunnen verbinden. De missie waar je ziel voor in dit leven gekomen is. Ze kan onthullen dat sommige relaties deze missie ondersteunen zelfs tot een niveau waarop de missie van jouw ziel wordt aangemoedigd, of misschien zelfs waarin jullie elkaars ziele missie aanmoedigen. Het kan echter ook de relaties belichten die je vasthouden op de plek die je zelf vanuit je beperkte denkraam gecreëerd hebt om je pijnen en verwondingen te sussen maar die je daardoor -paradoxaal genoeg- juist bevestigt.

Het kan pijnlijk zijn om de realiteit die je gecreëerd hebt onder ogen te zien. De realiteit die je afhoudt van hetgeen je hart en ziel ten diepste wensen. Nu is het de tijd om je spirituele verbondenheid te reinigen en om een verstoorde verbinding te helen. Dit geldt in het bijzonder voor deze verbinding in relaties en meer specifiek in de relatie met jezelf. Reinig de liefde die je voor jezelf kunt voelen en ontdoe je van elke vorm van minachting van jezelf of van het niet meer verbonden zijn met de natuurlijke flow der dingen. Laat de stormwinden het groter potentieel open blazen dat we vergeten zijn en dat we bedekt hebben met spinnenwebben van emotionele gedachten die een sluier geweven hebben die ons bij onszelf vandaan houdt.

Deze Volle Maan nodigt je uit om het op je hoede zijn te laten gaan en je over te geven aan de puurheid van je ziel. Zo simpel is het. De volgende stappen kunnen je helpen dit doel te bereiken:

 • Jezelf in al je kwetsbaarheid laten zien is een manier om elke potentiële bedreiging die je verhindert om in je ware aard te komen te ontwapenen. Dit geldt ook voor de bedreigingen en de mechanismen die jijzelf gecreëerd hebt. Kwetsbaar zijn is in contact zijn met je hart waardoor onthuld wordt waar de wensen van je hart werkelijk naar uit gaan.
 • Kwetsbaar zijn biedt je de gelegenheid om te herkennen wat je op anderen geprojecteerd hebt omdat je zelf niet meer verbonden was met dat gevoel, die gedachte, die droom, die angst of die gewoonte. Doordat je niet meer met deze delen verbonden was, kon je ze ook niet meer herkennen als iets van jezelf. Door zichzelf op anderen te projecteren is een manier van deze delen om zich aan je kenbaar te maken zodat je ze kunt gaan herkennen en je verantwoording voor hen kunt nemen. Wees eigenaar van je projecties. Het zal je meer heel maken.
 • Sta jezelf toe eerlijk te zijn over wat je echt wenst. Het kan beangstigend zijn om toe te geven wat je echt wilt en er ook om te vragen. Het vraagt inderdaad om de nodige moed kan ik je verzekeren, maar het is de beste kans om te krijgen wat je ziel en hart werkelijk willen. Door je authentieke wensen te volgen, zuiver je je verbinding met je diepste ziele missie.
 • Deze drie stappen hebben misschien al een tijdje liggen sudderen. Nu is het tijd om actie te ondernemen en iedere relatie aan te passen die niet meer in overeenstemming is met deze inzichten. Vraag je af hoe jij graag wilt dat een bepaalde relatie is en hoe je wilt dat deze zich ontwikkelt. Wees eerlijk en open over je verwachtingen en controleer bij elke stap die je maakt of deze nog steeds in overeenstemming is met hetgeen je hart werkelijk wil. Neem ook de tijd om deze stap special op de relatie met jezelf van toepassing te laten zijn. Laat gaan wat los gelaten wil worden.

December – 6 december 2014 13:27 uur in Tweelingen – Maan van de Langste Nacht – Loslaten: Afsterven van het oude om kracht te verzamelen voor het nieuwe 

6 gedachten over “Time-map 2014 – Volle Maan van November”

 1. Wat is het weer mooi omschreven ,loslaten .beslissingen nemen ,
  nu dat heb ik gedaan maanden dubben wel niet vakantie .
  en zaterdag in eens boeken gehaald Spanje Portugaal.
  en dan Maandag tot de ondekking komen gewoon iets anders en dan ?
  het is Egypte .binnen 14 dagen weg ,
  lieve groet Mies,,

 2. Martien Dalessi

  Schitterend en glanzend, helder en vervullend.
  Dank voor al deze verwijzingen naar nieuw en bestaand bestaan.
  groet uit en met de eeuwige energie van LIEFDE.
  Martien Dalessi

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: